עבור לתוכן

הגדרות בלוח גיגהבייט המשך בהודעה...

Featured Replies

פורסם

יש לי לוח

GA-z97x-ud5h-bk

ואני לא מצליח להגדיר שכל הדיסקים שמחוברים ל סאטא יעבדו יש בלוח סאטא אקספרס אבל עדיין זה אמור לעבוד

בדיפולט שלו זה לא עובד יש מישהו שמבין???

או מה התמיכה של גיגהבייט?

נערך על-ידי GeeKMoZ

פורסם

כולם עובדים בדיפולט, מה הקונפיגורציה של הדיסקים שאתה מנסה?

פורסם
  • מחבר

כשה חיברתי את הדיסקים עבדו רק 3 מתוך6

שיניתי לרייד וניסיתי אי די אי ועוד

כל מיני לא הולך

אני גם לא יודע מייל של תמיכה של גיגהבייט

פורסם

תחבר את כולם ותעלה תמונה של "ניהול הדיסקים" לפורום.

בביוס כל הכוננים נמצאים ?

נערך על-ידי Ivan

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לדעת עם הלוח הזה יכול להפעיל את כל הדיסקים או לא ואיזה הגדרות צריך

בדיפולט זה לא עובד

פורסם

1. בלוח GA-Z97X-UD5H-BK של Gigabyte יש 8 חיבורי SATA, כאשר 6 מתוכם נובעים מערכת השבבים והשניים האחרים נובעים מבקר צד שלישי (Marvell 88SE9172). אם חיברת את ההתקנים שלך לחיבורי ה SATA הנובעים מבקר זה, וודא שהוא מופעל בביוס (זה יכול להסביר מדוע 2 התקנים לא מזוהים).

2. אם יש לך כונן SSD בחיבור M.2, אז שים לב שהוא אוטומטית מבטל 2 חיבורי SATA הנובעים מערכת השבבים (החיבורים המסומנים כ SATA3 4 ו SATA3 5).

3. וודא שכבלי המידע והמתח להתקני האיחסון שלך תקינים ושהם מחוברים היטב (תחליף בין החיבורים של התקנים שעובדים והתקנים שלא עובדים) - אולי תגלה שיש לך בעיה בספק הכח או בכבלי המידע.

4. וודא שגירסת הביוס מעודכנת - יכול להיות שבגירסה עדכנית יותר הבעיה הזו נפתרה.

5. אני רואה שאפשר לשלוח שאלות לתמיכה של Gigabyte תחת Technical Support, אבל משום מה הם דורשים שתתחבר קודם לחשבון Facebook, Google, Microsoft או לחשבון GIGABYTE Passport לפני שתוכל לשלוח את השאלה.

פורסם
  • מחבר

Smalul תודה אתה תותח על

אז ה m2 מבטל 2 חיבורים ויהיה אפשר לחבר 6 דיסקים?

יש 2 סאטוט צד ימין ו2בצד שמאל

וביניהם 4 באוטו בית.

אז תודה בנתיים יעדכן.

יש אפשרות לשלוח לך שאלה בפרטי?

פורסם

1. יש לך כונן SSD בעל חיבור M.2?

2. שוב - באתר הלוח כתוב:

M.2, SATA Express, and SATA3 4/5 connectors can only be used one at a time. The SATA3 4/5 connectors will become unavailable when an M.2 SSD is installed.

אם אתה מחבר כונן SSD בחיבור M.2 חיבור ה SATA3 המסומנים כ SATA3 4 ו SATA3 5 לא יעבדו.

3. חיבורי ה SATA הנובעים מהבקר של Marvell מסומנים כ GSATA3 6 ו GSATA3 7. אני הייתי מנחש שמדובר בחיבורים בעלי הצבע האפור (הימניים/אלו הקרובים לחריצי ההרחבה לזיכרון), אבל צריך לבדוק בחוברת של לוח האם בכדי להיות בטוח בכך.

4. לא הגבת לבקשה של Ivan להעלות תצלום של "ניהול הדיסקים".

5. אם אתה רוצה לשאול משהו שקשור לנושא, אתה יכול לשאול כאן - הרבה אנשים נוהגים לשאול אותי שאלות חומרה בהודעות פרטיות ואני עונה להם שעדיף לשאול אותן בפורום בכדי שכולם יוכלו ללמוד מהתשובות או, במידת הצורך, להעיר ולתקן את התשובות. בכל מקרה, הודעה פרטית אתה יכול לשלוח לכל אחד בפורום, אבל לא כל אחד יענה לך (אני אישית אשתדל לענות).

פורסם

יש לי את הלוח הנ"ל. בהנחה שאין לך m2 תבדוק בביוס שהאפשרות מבוטלת.

פורסם

גם לי יש אותו, לא זכור לי שיש הגדרה כזאת בביוס. בכל מקרה, בברירת מחדל הכל מאופשר ואמור לעבוד.

פורסם

יש הגדרה כזו בתחילת הדף של הSATA.

פורסם

נבדוק, בכל מקרה זה לא אמור לשנות אבל בטח לא יזיק לו לנסות.

פורסם
יש הגדרה כזו בתחילת הדף של הSATA.

וואלה לא מצאתי. :(

פורסם

טעיתי. הסתכלתי שוב וזה הגדרת SATA EXPRESS SRIS (מה שזה לא יהיה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים