פורסם 2004 באפריל 421 שנים יש לי ראדון 9500 פרו של ATI ולפני כמה זמן הסתכלתי בדריבר וראיתי שה-AGP SPEED שאמור להיות על X8 נמצא על X4 ואפשרות הFAST WRITE שהייתה על ON עכשיו על OFF. עשיתי גם בדיקת ביצועים וראיתי שהוא ירד בביצועים בהרבה. יש איזושהי דרך לסדר את זה?תודה.
פורסם 2004 באפריל 421 שנים סליחה שאני מתפרץ..אבל מה זה ה fast write הזה? מה הוא עושה?והאם כדאי להשאיר אותו על פועל או מכובה?
פורסם 2004 באפריל 421 שנים מחבר אוקיי תודה הצלחתי.גם לחבר שלי יש את הכרטיס מסך הזה וגם לו זה עבד ככה אז אמרתי לו להתקין את הדריבר של הלוח אם שלו (EPOX 8RDA) והוא התקין את הדריבר הוא ביקש ריסטרט ועכשיו הווינדוס לא עולה. איך אפשר לסדר את זה? אולי להתקין את הדריבר מחדש?
פורסם 2004 באפריל 421 שנים דבר ראשון, תתעלם מ fast writes , פתוח או סגור - הבדל בביצועים זה לא עושה (לפחות לא משהו שתשים לב אליו...)דבר שני תגיד לחבר שלך, שינסה לעלות בsafe mode ולהסיר את הדרייברים של הכרטיס מסךבקשר למהירות הAGP - תבדוק בBIOS על כמה הוא מכוון, ואם בדרייברים אתה יכול לשנות את זה לX8 (בהנחה שהוא מאופשר בBIOS)
פורסם 2004 באפריל 421 שנים מחבר הוא ניסה למחוק ועדיין הווינדוס לא עולה. אולי צריך להתקין מחדש את הדריבר של הלוח?
פורסם 2004 באפריל 421 שנים דבר ראשון, תתעלם מ fast writes , פתוח או סגור - הבדל בביצועים זה לא עושה (לפחות לא משהו שתשים לב אליו...) ;Dהצחקת אותי!אני כיביתי FAST WRITE ןזה הוריד לי בביצועים פול!כתוב את זה אפילו בFAQ של פורום גרפיקה!לך תראה!
פורסם 2004 באפריל 521 שנים שלום לי יש את אותה בעיה של bone-breaker יש לי אותו כרטיס (רדון 9500 פרו) וגם לי בagp speed זה על off והוא אמר לי שזה כמו ארבע וגם הfastwrite is off אז רציתי לדעת מה לעשות, ניסיתי להתקין דרייברים של לוח אם אבל אז הווינדוס לא עלה לי כגנראה התקנתי דרייברים לא נכונים אז מה בכל זאת אפשר לעשות? תודה רבה, גיא
פורסם 2004 באפריל 521 שנים מה זאת אומרת תעלה בsafe mode?את הווינדוס כבר סידרתי (i did system restore_) יש לי לוח -epox 8rda
פורסם 2004 באפריל 521 שנים לפני שה Win עולה, תלחץ על F8 (אם לא טעיתי) ואז יהיו לך שם כמה אפשרויות, תבחר ב Safe Mode.
פורסם 2004 באפריל 521 שנים אני לא מכיר את הצ'יפסט הזה אבל הוא תומך AGP 8Xאתה צריך לעדכן עם הסידי שהגיע עם הלוח או עם דרייבר ל AGP שהורדת מהיצרן או מ NVIDIA עצמםאחד מהם אמור לעבוד
פורסם 2004 באפריל 521 שנים אני לא מכיר את הצ'יפסט הזה אבל הוא תומך AGP 8Xאתה צריך לעדכן עם הסידי שהגיע עם הלוח או עם דרייבר ל AGP שהורדת מהיצרן או מ NVIDIA עצמםאחד מהם אמור לעבודבלעעעעעעעעעע לא הבנתי כלום, ולליפז אני יודע לעלות לסייפמוד זאת לא הבעיה פשוט כבר לא צריך.אז אני לא מבין מה לעשות עכשיו,? כאילו את הדרייבר שקיבלתי מהיצרן נראה לי אבדתי
פורסם 2004 באפריל 521 שנים אתה צריך לעדכן לחלונות XP דרייבר ל AGPהדרייבר מגיע על הסידי שמצורף ללוח אם שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.