עבור לתוכן

בעיה בראדון 9500 פרו

Featured Replies

פורסם

יש לי ראדון 9500 פרו של ATI ולפני כמה זמן הסתכלתי בדריבר וראיתי שה-AGP SPEED שאמור להיות על X8 נמצא על X4 ואפשרות הFAST WRITE שהייתה על ON עכשיו על OFF. עשיתי גם בדיקת ביצועים וראיתי שהוא ירד בביצועים בהרבה. יש איזושהי דרך לסדר את זה?

תודה.

פורסם

תתקין את הדרייברים של הלוח אם

פורסם

סליחה שאני מתפרץ..אבל מה זה ה fast write הזה? מה הוא עושה?

והאם כדאי להשאיר אותו על פועל או מכובה?

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה הצלחתי.

גם לחבר שלי יש את הכרטיס מסך הזה וגם לו זה עבד ככה אז אמרתי לו להתקין את הדריבר של הלוח אם שלו (EPOX 8RDA) והוא התקין את הדריבר הוא ביקש ריסטרט ועכשיו הווינדוס לא עולה. איך אפשר לסדר את זה? אולי להתקין את הדריבר מחדש?

פורסם

דבר ראשון, תתעלם מ fast writes , פתוח או סגור - הבדל בביצועים זה לא עושה (לפחות לא משהו שתשים לב אליו...)

דבר שני תגיד לחבר שלך, שינסה לעלות בsafe mode ולהסיר את הדרייברים של הכרטיס מסך

בקשר למהירות הAGP - תבדוק בBIOS על כמה הוא מכוון, ואם בדרייברים אתה יכול לשנות את זה לX8 (בהנחה שהוא מאופשר בBIOS)

פורסם
  • מחבר

הוא ניסה למחוק ועדיין הווינדוס לא עולה. אולי צריך להתקין מחדש את הדריבר של הלוח?

פורסם

דבר ראשון, תתעלם מ fast writes , פתוח או סגור - הבדל בביצועים זה לא עושה (לפחות לא משהו שתשים לב אליו...)

;D

הצחקת אותי!

אני כיביתי FAST WRITE ןזה הוריד לי בביצועים פול!

כתוב את זה אפילו בFAQ של פורום גרפיקה!לך תראה!

פורסם

זה לא משפר/מוריד הרבה, זה גם סתם גורם לחוסר יציבות..

פורסם

שלום לי יש את אותה בעיה של bone-breaker

יש לי אותו כרטיס (רדון 9500 פרו) וגם לי בagp speed זה על off והוא אמר לי שזה כמו ארבע וגם הfastwrite is off

אז רציתי לדעת מה לעשות, ניסיתי להתקין דרייברים של לוח אם אבל אז הווינדוס לא עלה לי כגנראה התקנתי דרייברים לא נכונים אז מה בכל זאת אפשר לעשות?

תודה רבה,

גיא

פורסם

תעלה ב SAFE MODE

איזה לוח אם ?

פורסם

מה זאת אומרת תעלה בsafe mode?

את הווינדוס כבר סידרתי (i did system restore_)

יש לי לוח -epox 8rda

פורסם

לפני שה Win עולה, תלחץ על F8 (אם לא טעיתי) ואז יהיו לך שם כמה אפשרויות, תבחר ב Safe Mode.

פורסם

אני לא מכיר את הצ'יפסט הזה אבל הוא תומך AGP 8X

אתה צריך לעדכן עם הסידי שהגיע עם הלוח או עם דרייבר ל AGP שהורדת מהיצרן או מ NVIDIA עצמם

אחד מהם אמור לעבוד

פורסם

אני לא מכיר את הצ'יפסט הזה אבל הוא תומך AGP 8X

אתה צריך לעדכן עם הסידי שהגיע עם הלוח או עם דרייבר ל AGP שהורדת מהיצרן או מ NVIDIA עצמם

אחד מהם אמור לעבוד

בלעעעעעעעעעע לא הבנתי כלום, ולליפז אני יודע לעלות לסייפמוד זאת לא הבעיה פשוט כבר לא צריך.

אז אני לא מבין מה לעשות עכשיו,? כאילו את הדרייבר שקיבלתי מהיצרן נראה לי אבדתי

פורסם

אתה צריך לעדכן לחלונות XP דרייבר ל AGP

הדרייבר מגיע על הסידי שמצורף ללוח אם שלך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים