עבור לתוכן

בחירת מחשב נייד לאבא שלי

Featured Replies

פורסם

אוקיי אבא שלי החליט להחליף מחשב נייד הוא כרגע בארה"ב והוא רוצה לקנות אחד התקציב הוא 2000 דולר

המחשב צריך להיות פשרה מסויימת הוא צריך להיות קל [לא כמו המחשב שיש לו כרגע ששוקל כמעט 3 וחצי קילו] אבל שיהיה לו כונן cd/dvd/cdr/dvdr לא ממש משנה בעיקרון עדיפות על צורב... המסך צריך להיות ממוצע בגודל לא חייב להיות ענק..

כרטיס מסך ממש לא משנה אלא שיהיה לו את היכולת הבסיסית לנגן סרט divx [זה בשביל העבודה]

גודל הרד דיסק... מינימום 20GB אבל זה לא ממש גם ככה אבא שלי לא ממלא את זה..

512MB זיכרון כדי שהמחשב לא יקרטע עם מעבד Centrino... ושיעבוד כמה שיותר זמן...

בלי קשר אני מעדיף שהדגם יהיה כמה שיותר חדש...

פורסם
  • מחבר

אני יודע שאסור להקפיץ אבל אני ממש צריך תשובה כי אבא שלי דיי לחוץ על זה..

אף אחד לא מבין כלום במחשבים ניידים?! >:(

פורסם

אתה *יודע* שאסור להקפיץ, אז פשוט אל תקפיץ!

בכל מקרה, אני לא מכיר כל כך דגמים של מחשבים ניידים, ככה שאני יכול לתת לך דברים שאתה בעצמך יכול לעשות (רמז - קצת יוזמה לא תזיק ;)) - להיכנס לNewEgg או חנות גדולה אחרת, ולהתחיל לחפש דגמים. כשקונים מחשב של חברה מוכרת ב2000 דולר, קשה לקנות משהו גרוע.

אבל נזכרתי שראיתי לפני כמה זמן את הביקורת הזאת אצל טום על דגם של ASUS, מתאים בדיוק לתקציב, יפה וקל. ממה שראיתי שם החיסרון היחיד שלו הוא זמן הבטריה הנמוך שלו יחסית לדגמים מתחרים.

תסתכל גם בדגמים שהשוו אותו אליהם - אלו מחשבים שיכולים להתאים גם כן.

מקוה שעזרתי :)

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על העזרה אבל... ויש אבל...

אני לא מטומטם והלכתי ובדקתי את cnet and pcmagazine אבל אני לא מצליח להבין מה הדגמים החדשים שבאמת שווה להשקיע בהם כסף...

פורסם

לצערי אני גם לא מבין כ"כ בטכנולוגיות השונות (בעיקר בקשר למעבדים) במחשבים ניידים. הדבר היחיד שאני יודע הוא שלא צריך להירתע מהמהירויות הנמוכות משמעותית מהמעבדים השולחניים, כי הניידים של אינטל נותנים ביצועים מצויינים (אני מקווה שמישהו קצת יותר מנוסה יגיב בעניין).

אז חיפוש קצר בגוגל הביא לי את זה - אתה יכול להתאים כאן בדיוק את הצרכים שלך במחשב ולאט לאט לסנן את האפשרויות... אם אתה צריך משקל נמוך - תסנן לפי זה. אם אתה רוצה 512 RAM - תבחר את הסינון הזה, וכן הלאה.

אחרי שמצאת כמה מחשבים שמתאימים לדרישות שלך - תסתכל על הדירוג שלהם באתר הזה, ותחפש מידע עליהם בגוגל כשאתה מוסיף ליד השם שלהם את המילה "review" (ותוודא שהתאריך של הביקורת עדכני).

בכל מקרה, כמו שאמרתי קודם - מחשב ב2000 דולר לא יהיה גרוע. הוא יכול להיות רק פחות טוב או פחות נוח ממחשבים אחרים באותו מחיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים