פורסם 2004 באפריל 421 שנים שלום לכולם. אחרי העזרה הרבה שלכם באחת מנושאים הקודמים החלטתי שאני רוצה לעזוב את התוכנה EASY TUNE ולעבור לדברים חדשים ומסקרנים יותר (ולנושא חדש ) אז יש לי כמה שאלות שמתייחסות לתכל'ס שבנושא ופחות לתאוריה. אז שוב המון תודה על הסבלנות מראש. 1.אני יודע שמהירות מעבד נמדדת כך FSB * מכפלה (שאצלי היא קבועה על 11) = מהירות מעבד. את החוברת של לוח האם לשי אין אבל נכנסתי לאתר שלהם וקראתי את זה : "Front Side Bus 333/266 MHz FSB " אגב לוח האם שלי הוא tw.giga-byte.com/MotherBoard/P...GA-7N400V-L.htm מה זה אומר שמהירות הבאס שלי היא 333? או 266? כך או כך תיאורטית אני יכול לעשות OC של 2926 לא??? 2. אחרי שקראתי את כל החלק העיוני שבנושא, איך תכלס עושים ומשנים OC בביוס? האם עושים ריסטר ונכנסים ל F2? ואם כן אז מה שם לעשות? נכנסתי לadvanced shipset features אבל שם מה עושים? והאם זה בכלל משם?
פורסם 2004 באפריל 421 שנים חבר יקר - לפי השאלות שאתה שואל כאן - עדיף לא להתעסק עם OC בחצי השנה הקרובה לפחות - חבל על המחשב ....
פורסם 2004 באפריל 521 שנים מחבר תראה. קודם כל אני רק שואל ואם לא שואלים אז לא יודעים.אני בטוח שכולם התחילו כך, בשאלות.עבדתי קצת עם EASY TUNE וראתי המון מאמרים בנושא ונשארתי עם התכל'ס ז"א ממש איך עושים את זה דרך הביוס. את המאמר הזה עוד לא מצאתי. ולכן אני שואל.קצת סבלנות ולבסוף גם אני אדע.אגב המשכתי לבדוק ולקרוא וראיתי שיש המון סוגים של תוכנות שאשפשר לעשות איתן OC השאלה מה מהתוכנות מתאימה ללוח אם כמו לוח אם: GA-7N400-L?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.