פורסם 2015 באוקטובר 410 שנים כונן 4TB חיצוני התנתק ואופ הdeluge מתחיל להוריד 400 טורנטים מחדש אחרי ריסטרט של המחשב. בלי לשאול ולוודאאיך מטפלים בזה?ביוטורנט זה לא קורה.הסיבה שהתחלתי להשתמש בdeluge היא בגלל שביוטורנט אחרי הוספה של טורנטים הוא פשוט קורס ולא מגיב וקופא והרבה שיתוף הולך לפח בגלל חוסר דיווח לטראקר בעת כל קריסה/קפיאה.ווינדוס 10 על SSD עם 32GB ראם ומעבד i5 ובכל זאת בקטע הזה של הטורנטים המחשב שלי עושה פדיחות.
פורסם 2015 באוקטובר 410 שנים תעבור לqBittorrentבלי קשר, לdeluge יש בעיה אחת עיקרית - היא גורמת לפרגמנטציה מטורפתhttps://forum.deluge-torrent.org/viewtopic.php?f=12&t=36959ת׳רד עתיק, אבל עדיין לא סידרו את זה
פורסם 2015 באוקטובר 410 שנים מחבר תעבור לqBittorrentבלי קשר, לdeluge יש בעיה אחת עיקרית - היא גורמת לפרגמנטציה מטורפת https://forum.deluge-torrent.org/viewtopic.php?f=12&t=36959 ת׳רד עתיק, אבל עדיין לא סידרו את זה אכן הנה תמונת מצב (בצעתי איחוי מושלם לפני 3 ימים לכונן, כל הקטעים הם קצים של טורנטים חדשים מה3 ימים האחרונים בdeluge) אבל זה לא מה שבאתי לשאול, השאלה שלי היא על הורדה מחדש ללא עצירה או שאלה או בדיקה (הוא אשכרה התחיל להוריד טורנטים של 100% לאותו מקום בלי לבדוק ולשאול)
פורסם 2015 באוקטובר 410 שנים אני יודע שזה לא מה ששאלת, הצעת לך אלטרנטיבה טובה יותר ואני גם די בטוח שיש באפשרויות בחירה מה יקרה במצב כזה, זה בטח לא הברירת מחדל בqbitorrent (אבל אין לי כח לעשות בוט לwindows לבדוק) בכל מקרה, התמונה הזאת מזעזעת והיא סיבה מצויינת להתרחק מהתוכנה הזאת
פורסם 2015 באוקטובר 410 שנים אז בגלל זה העתקה של קבצים אל ומהכונן אליו שומרת התוכנה מידע לוקחת נצח...כבר חשבתי שיש לי בעיה ברייד. נערך 2015 באוקטובר 410 שנים על-ידי Nemesis
פורסם 2015 באוקטובר 410 שנים מחבר אז בגלל זה העתקה של קבצים אל ומהכונן אליו שומרת התוכנה מידע לוקחת נצח...כבר חשבתי שיש לי בעיה ברייד.raid עם deluge? זה מעשה מסוכן. זו תוכנה שתעבוד טוב עם SSDאני לא מנסה למצוא פתרון לפרגמנטציה אלא להורדה מחדש
פורסם 2015 באוקטובר 410 שנים לא נורא. הכוננים האלה בקושי עובדים. את Deluge אני מפעיל רק פעם בהמון זמן כאשר אני לא מוצא משהו ב usenet, ו 90% מהחומר נמצא על ה ssd של ה 500 ג'יגה. הרייד של כונני ה 2 טרה מכיל חומר שניגשים אליו לעיתים רחוקות. אבל זה מציק שאני מוריד משהו ב Deluge ואז ההעתקה של החומר ל Nas עובדת ב 30 מגה לשנייה סתם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.