פורסם 2004 באפריל 421 שנים טוב אז מה בנוגע לבעיה שלי ואם כבר אז תעזבו אותה אם אני רוצה לעשות אפדייט לביוס שלי אז אני עושה את זה באתר היצרן?נגיד epox?וסתם מוריד משם ביוס שאני רואה לפי התאריך שהוא האחרון ומתקין??תודה מראשאני לא ממש ממליץ לך, זה יכול לדפוק תלוח..
פורסם 2004 באפריל 421 שנים לא ניראה לי שיש אחריות על דבר כזהעם נידפק לך הלוח ביגלל הביוס האחריות לא עובדת כי זה בעיה שלך שנגעתה בזהבמיקרה שלוח נידפק לבד ובלי שהיתעסקתה איתו אז יש אחריות
פורסם 2004 באפריל 421 שנים מחבר חחחח אבל המוכר/טכנאי עצמו אמר לי לעשות update לביוס אם אני מתכן ocטוב אז בלי קשר לכל זהערכתי השווה מבחינת כל מיני בנצים למעבד ונוכחתי לדעת שהוא מקבל תוצאות נמוכות יותר ממעבדים חלשים ממנו,מה יכל לגרום לדבר הזה?לא נראה לי שזה בעיה בזכרונות או בלוח אם אולי פירמוט טוב של כונן c יפתור את הבעיה???
פורסם 2004 באפריל 521 שנים יש 3 גרסאות של 2600+266MHz 256K, 333MHz 256K, 333MHz 512Kהתדרים של כל דגם שונים, סה"כ הביצועים אותו הדבר.בבנצ'מארקים סינטטיים שמודדים MFLOP וביצועים יבשים אחרים של המעבד אין משמעות לקאש או לבאס אלא רק לתדר הפנימי.במבחנים כאלו לא תמיד מגלים את הביצועים האמיתיים של המעבד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.