עבור לתוכן

אני לא בטוח שזה קשור לפה אבל זה בקשר למעבד 2600

Featured Replies

פורסם

יש לי מעבד ברטון 2600+ של amd חח כמובן

ולוח אם של epox 8rda3+

אני מריץ כל מיני בנצ'ים למערכת ומשווה אותם אחרי זה לאנשים אחרים (תמיד בלי oc)

ושמתי לב שיש לי נפילה תמיד בביצועים של המעבד שלא עוקף בביצועיו את המעבדים של 2400 עדין amd,

הבנתי שיש לי בעיה מכייון שלפעמים כשאני מפעיל את המחשב הוא מראה לי שהמהירות של המעבד היא 1250 בפוסט (כשהמחשב עולה) ורק אחרי שאני מפעיל ומכבה כמה פעמים זה חוזר ל-2600 (אהה וכן זה אומר oc fail למרות שלא עשיתי שום oc),לדוגמה באקווה מארק

ה-cpu שלי מקבל 5,591

והשוויתי את זה לתוצאה אפילו של חבר בעל מעבד 2400 ואחד בעל 2500 ושניהם עוקפים אותי!!

2400 מקבל 5,900

2500 מקבל 6000+ לא יותר ממאה מעל ה-600,

ורק אני מזדחל בסביבות 5500

מה זה יכל להיות?

הכל חדש זיכרון 512 400 ddr של גייל עם קירור.

לוח אם ומעבד מצויינים למעלה וכרטיס מסך אני לא יודע אם זה משנה 9600xt 256.

אני כבר מיואש בגלל שכל היום אני מחפש פתרון.

אז אני מקווה שיוכלו לעזור לי ובכל מקרה תודה

פורסם

דבר ראשון שאני הייתי עושה זה מוציא ומכניס תסוללה של הלוח אם.

פורסם
  • מחבר

חח יש פתרון אחר אני לא מש רצה לאפס את הביוס וככה אני גם יכל לדפוק הכל אם אין לי את הכלים המתאימים...

זה לא ממש עצה טובה

פורסם

חח יש פתרון אחר אני לא מש רצה לאפס את הביוס וככה אני גם יכל לדפוק הכל אם אין לי את הכלים המתאימים...

זה לא ממש עצה טובה

לא מבין מה הבעיה לאפס את הביוס...

איזה כלים? לוקח מבקרג פיליפס, פותח תלוח השמאלי של המארז, מחפש על הלוח אם משהו כסוף שנראה כמו מטבע 5 שקל, לוחץ על הקליפס של הסוללה, מוציא אותה ומכניס חזרה. ואז אתה מפעיל מחשב בלי לסגור מארז ורואה מה נשתנה

פורסם
  • מחבר

אבל אני עדין לא מבין למה לאפס את הביוס??

ושמעתי על הרבה מקרים ששברו את התושבת....

פורסם

אני אגיד לך משהו שאני לא בטוח לגביו.

המכפלה של 2500 היא 11.5 ושל 2600 היא 12.5 לכן מהירות הבאס ב2500 גבוהה יותר מה שמוביל לביצועים גבוהים יותר.

:-X

פורסם

אני אגיד לך משהו שאני לא בטוח לגביו.

המכפלה של 2500 היא 11.5 ושל 2600 היא 12.5 לכן מהירות הבאס ב2500 גבוהה יותר מה שמוביל לביצועים גבוהים יותר.

:-X

אולי אתה מתכוון לעובדה שעצם זה שהמפכלה נמוכה יותר ניתן להגיע רחוק יותר באוברקלוק לבאס.

מכיוון שהעלאה קטנה של באס תוביל למגה הרצים גבוהים מדי עם מכפלה גבוהה (כמו של הXP2600) לעומת זאת המכפלה היחסית נמוכה של ה-XP2500 תאפשר לו להגיע רחוק יותר בבאס.

לזה התכוונת?

פורסם

אולי אתה מתכוון לעובדה שעצם זה שהמפכלה נמוכה יותר ניתן להגיע רחוק יותר באוברקלוק לבאס.

מכיוון שהעלאה קטנה של באס תוביל למגה הרצים גבוהים מדי עם מכפלה גבוהה (כמו של הXP2600) לעומת זאת המכפלה היחסית נמוכה של ה-XP2500 תאפשר לו להגיע רחוק יותר בבאס.

לזה התכוונת?

זה גם נכון אבל התכוונתי למשהו אחר.

הרי ההבדלים בין ה-2600 לבין ה-2500

זה ממש כמה מגההרצים לא? לכן בגלל שבשניהם זו בערך אותה מהירות והבאס יותר גבוה ב-2500 כי המכפלה שלו נמוכה יותר מהירות האפיק הראשי גבוהה יותר כי הבאס משפיע עליה גם ולא כמו המכפלה אשר משפיעה רק על ה-MhZ. בקיצור הההבדל של המאה מגה הרץ אולי פחות לא עושה תהבדל כי אם האפיק הראשי מהיר יותר זה טוב יותר ;D

פורסם
  • מחבר

אבל לפי מה שהבנתי בלי oc

2600 טוב מ2500?

ומה בקשר לבעיה שלי??

פורסם

לשתיהם באס של 166, רק המכפלה שלהם שונה לכן רק המגה הרצים שלהם שונים... לא יודע מה הקשר פה לבאס.

פורסם

לשתיהם באס של 166, רק המכפלה שלהם שונה לכן רק המגה הרצים שלהם שונים... לא יודע מה הקשר פה לבאס.

לא ידעתי חשבתי שהבאס שונה. נגיד וזה היה באס 133 ל2600 ומכפלה גבוהה לעומת באס 166 ומכפלה נמוכה יותר ל2500

ה2500 היה לוקח, לא ידעתי שהבאסים שווים. הרי הבאס משפיע על מהירות האפיק

פורסם

ברור שהבאס ישפיע יותר, המכפלה משפיעה על המגה הרצים בלבד, לעומת הבאס שמשפיע גם על מהירות הזיכרונות.

פורסם
  • מחבר

חחח אז בילבלתם אותי בקיצור איזה מהם יותר מהיר 2600?

2500?

נגיד בהגדרות של הביוס שלי מהירות הבס היא 166 מגהרץ

פורסם

2600 מהיר יותר.

פורסם
  • מחבר

טוב אז מה בנוגע לבעיה שלי ואם כבר אז תעזבו אותה אם אני רוצה לעשות אפדייט לביוס שלי אז אני עושה את זה באתר היצרן?

נגיד epox?

וסתם מוריד משם ביוס שאני רואה לפי התאריך שהוא האחרון ומתקין??

תודה מראש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים