פורסם 2015 באוקטובר 310 שנים היי יש לי בעיה עם המסך לפעמים בזמן שאני לדוגמה משחק במחשב (נגיד ליג) אז המסך נכבה לשניה ונדלק וזה קורה פעמיים ברצף. ומאז שזה התחיל, הfps התחיל להשתגע, עד היום הוא היה על 60 fps קבוע (בליג לפחות) ועכשיו הוא לא מפסיק לשחק בין 120 ל10 הוא כל שניה מחליף למספר אקראי שבדרך כלל בטווח הזה. למישהו יש רעיון למה זה קורה? תודה לעוזרים
פורסם 2015 באוקטובר 310 שנים איזה דגם כ.מסך/מסך יש לך?האם שינית משהו בנוגע למתחים שמזינים את המסך או נגעת במשהו שקשור לדרייברים של הכרטיס מסך?
פורסם 2015 באוקטובר 310 שנים מחבר איזה דגם כ.מסך/מסך יש לך?האם שינית משהו בנוגע למתחים שמזינים את המסך או נגעת במשהו שקשור לדרייברים של הכרטיס מסך?הנה כמה מהנתונים של המחשב שלי:מסך - SyncMaster EX 220 של סמסונגכרטיס מסך - geforce GTX 650מעבד - intel® core i5-4430 CPU @ 3.00ghz8 ג'יגה רםלא נגעתי בשום דבר בהגדרות.
פורסם 2015 באוקטובר 310 שנים נסית לעשות התקנה נקיה של הדרייבר של הכרטיס מסך? איזה גירסה יש לך?נסה לעשות את זה שוב עם הדרייבר הכי חדש של היום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.