פורסם 2015 באוקטובר 210 שנים אהלן ובוקר טוב חברים. יש לי בעיה בנחשב נייד Lenovo G580 אתמול לפני שהלכתי לעבודה הוינדוס ביקש ממני לעשות אופ דייט (לציין שמדובר במערכת 8.1) לפני שהלכתי לעבודה שמתי את העידכון. כאשר חזרתי מהעבודה ראיתי כי המחשב מבקש לעשות הפעלה מחדש כאשר עשיתי הפעלה מחדש נהיה לי מסך שחור ללא לוגו של Lenovo פשוט נהיה לי מסך שחור. ניסיתי אופציה אחרת יש כפתור קטן איפה שעושים ריסט למערכת \ איפוס מערכת זה הראה לי לאחר בחירה כלשהי לא משנה מה אני בוחר המסך ממשיך להיות שחור. למרות שהוא מראה לי 4 אופציות וכל אחד מהם לאחר שאני בוחר מראה מסך שחור חשוב מאוד לציין כי המחשב עובד אך המסך נשאר שחור ניסיתי כלמיני אופציות כגון: הוצאת זיכרון, ניקוי פנימי, ניקוי מגהים, ניסיון פירמוט, הוצאת סוללה הקטנה של הביוס, ניסיון פירמוט עם כונן חיצוני, ניסיון בכל דרך אפשרית להיכנס לביוס.... וכמו שהבנתם לא הצלחתי המסך כמו שהיה שחור נשאר שחור. אשמח לקבל מימכם הצעות לפיתרון התעלומה הזאת..... תודה מראש וחג סוכות שמח לכולם!
פורסם 2015 באוקטובר 310 שנים מחבר עשית איפס לביוס?לכמה זמן הוצאת את הסוללה של הביוס?יחסית להרבה זמן. 5-20 ד'
פורסם 2015 באוקטובר 310 שנים אז אתה מצליח להגיע למסך הביוס בלי יותר מידי בעיה?אם כן, נסה להחליף HDD ולראות אם הבעיה חוזרת על עצמה
פורסם 2015 באוקטובר 410 שנים מחבר אז אתה מצליח להגיע למסך הביוס בלי יותר מידי בעיה?אם כן, נסה להחליף HDD ולראות אם הבעיה חוזרת על עצמההאמת ששמתי אתמול אחד אחר. בהפעלה אין תצוגה של לנובו אין כלום באותו מצב
פורסם 2015 באוקטובר 610 שנים מחבר [ATTACH=CONFIG]9706[/ATTACH]זה מה שמראה לי כשאני נכנס או מנסה להיכנס לביוס/איפוס...מישהו יכול לעזור???תודה! נערך 2015 באוקטובר 610 שנים על-ידי Chiko2015
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.