עבור לתוכן

ATI VS. ASUS

Featured Replies

פורסם

היי

סתם הייתי באתרי מחשבים וראיתי גם את ATI 9800XT ןגם את ASUS 9800XT ולא הבנתי מה ההבדל בינהם (חוץ מהמחיר)

אז סתם רציתי לדעת איזה מי מהן יותר טוב?

לינק לATI:

משהום מה אין להם באתר משהו עליו אלה רק על 9800PRO

לינק לASUS:

http://www.asus.com/products/vga/r9800xt/overview.htm

פורסם

בביצועים אין הבדל, הקירור שיש על האסוס מפלצתי, אבל הוא OCer גרוע מאוד, ויש לו VIVO, אם בא לך להוציא פול כסף ובא לך VIVO, לך על האסוס, אם אתה רוצה OC ולא להוציא עוד כסף על כלום תקנה את הספיר שנחשב לR9600XT עם ביצועי הOC הכי טובים (ביחד עם הרקולס ז"ל).

פורסם
  • מחבר

לא שהתכונתי לקנות אחד מהם (הלווי שהייתי יכול!)

אני הייתי הולך אל "אסוס" כי אני לא הכי אוהב אוברקלוק, וגם אני אוהב קירור!

עריכה:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ומה זה VIVO שהזכרתה?

פורסם

לא שהתכונתי לקנות אחד מהם (הלווי שהייתי יכול!)

אני הייתי הולך אל "אסוס" כי אני לא הכי אוהב אוברקלוק' date=' וגם אני אוהב קירור!

עריכה:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ומה זה VIVO שהזכרתה?

[/quote']

זה מה שרשום לך במפרט.

פורסם

VIVO = Video In Video Out

פורסם
  • מחבר

זה מה שרשום לך במפרט.

במפרט בכלל כתוב משהו אחר!

אולי אתה מדברעל החתימה, אז שתדע שסתם כתבתי שם מפרט (הוא לא אמיתי בקיצור, למי שלא הבין!)

פורסם

לא אמיתי?? אתה מנסה לעבוד עלינו?

לא יפה לרשום מפרט שאין לך

אז אין לך audigy2zs כי לי יש בלי ה zs :D

פורסם
  • מחבר

לא ניסיתי לעבוד על אף אחד, אם תשים לב איפה שכתוב את המפרט שלי זה מפרט אחר לחלוטיןןןןןןןןן

החתימה בהחלט לא משקפת את המחשב שלי, המחשב שלי הוא בכלל מחשב בינוני ו"המחשב" בחתימה זה "מחשב על"

פורסם

אתה שם את הכרטיס הזה מחשב ה על שלך

Creative Labs Sound Blaster Audigy2???

:)

יש כרטיסים בערך פי 100 יותר טובים

;D

פורסם

בקשר לזה שהאסוס הוא גרוע ב OC תראה לי עוד 9800XT שמגיע ל 482MHZ ליבה ו 820 זכרון בלי חירבושים בכלל ??

חלק מהכרטיסים הגיעו אם יכולות OC חלשות וחלקם הגדול לא...

אני ניסיתי עוד כרטיס אסוס כמו שלי והוא הגיע לאותם מהירויות בדיוק כמו שלי ! ומצד שני בדקתי שני עוד שני כרטיסים אחד מתוצרת ספייר ואחד מקורי של ATI בשניהם מרחתי משחה טרמית AS5 והם לא עברו אפילו את ה 455 לליבה ואת ה 805 לזיכרון !!

ובקשר למהירות בינהם אני עכשיו יחפש לך קישור שראיתי בין ה ASUS 9800XT לבין ה ATI 9800XT לבין ה 5950U ורוב הזמן האסוס היה יותר מהיר ולפעמים ביחסית הרבה !!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים