עבור לתוכן

צריכה המלצה לטאבלט להכתבת מסמכים בעברית

Featured Replies

פורסם

היי, אשמח לעזרתכם.

אני צריכה טאבלט לצורכי עבודה, שיתמוך בהכתבה בעברית של מסמכים ארוכים (לא כמה שורות של סמסים וכו'). בנוסף צריך להיות בו מעבד תמלילים כלשהו בסגנון וורד.

אני יודעת שב-IOS 8.3 יש פונקציה של הכתבה בעברית אבל לא בדקתי איך זה עובד, כך שאני לא יודעת אם זה מתאים להכתבה של מסמכים.

אשמח להמלצות גם לטאבלטים עם מערכות הפעלה אחרות.

תודה

פורסם

ברוכה הבאה לפורום!

נסי להסביר טוב יותר למה הכוונה ב"הכתבה" - האם הכוונה ל-text-to-speech בעברית? כתיבה בכתב יד על המסך (זיהוי כתב יד בעברית)?

האם המסמך הסופי חייב להיות תואם WORD/OFFICE או שזה חסר משמעות ודי לך ביכולת לערוך מסמך וליצא אותו ל-PDF או להדפיס אותו?

האם ההמרה למסמך היא בזמן אמת תוך כדי הכתבה או שזה משהו שיכול להיעשות מאוחר יותר?

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה:)

בהכתבה אני מתכוונת לזה שהמכשיר יזהה את הקול שלי ויתרגם את המילים לכתב. בדומה למה שעושה אפליקציית dragon dictation, או פונקציית ההכתבה במערכות IOS. אז אני יודעת למשל על שתי האופציות הנ"ל אבל לא יודעת מי מהן יותר טובה מבחינת קיבולת מלל, דיוק, מהירות וכו'.

המסמך הסופי (כלומר תוצאת ההכתבה) לא חייב להיות תואם וורד,כי אוכל לשלוח אותו לעצמי ולעבוד עליו במחשב. אבל אם יש אפשרות שיהיה תואם וורד- עדיף.

מה שכן אצטרך ממעבד התמלילים הוא יכולת לייצר טבלאות ולכתוב בתוכן בזמן אמת.

פורסם

אם כך, הכי חשוב שתבחרי לפני הכל תוכנת הכתבה שמספקת את הצרכים שלך.

מכאן יגזר הכל - מערכת הפעלה, חומרה וכדומה.

לצערי אני לא ממש מתמצא בנושא.

פורסם
  • מחבר

הבנתי. תודה :)

פורסם

תנסי בפורום "תוכנה" שלנו או אפליקציות וחיזרי עם תשובה.

משם נוכל להתקדם.

נערך על-ידי tmpusr

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים