עבור לתוכן

לא מחכים לגוגל: כל הפרטים על מכשירי הנקסוס החדשים זמינים ברשת

Featured Replies

פורסם

אז הנקסוס 6P הוא בעצם Z5 Premium רק בלי המצלמה הטובה יותר, ההגנה נגד מים, והמיקום האידיאלי של כפתור ההפעלה/קורא טביעות האצבע...

פורסם

מה הקשר בכלל בין המכשירים? המעבד?

פורסם

כן. המעבד, הזיכרון, הגודל של המסך, הנפח של הסוללה, הרמקולים הקדמיים.

פורסם

מלבד הרמקולים הקדמיים (שהם גם לא פיצ'רים ייחודיים) כל שאר הפיצ'רים דומים למכשירים אחרים

נניח הנוט 5 - מעבד שבמהות שלו מאוד דומה ל810, גודל מסך, זכרון, קורא טביעות אצבעות

אז אולי הNOTE 5 זה בעצם Z5 ללא הגנה נגד מים ועם עט?

פורסם

ממש לא מתכוון להיכנס איתך לויכוח האידיוטי הזה. לא מוצאת חן בעיניך התגובה שלי אתה מוזמן פשוט להתעלם ולהמשיך הלאה בחייך.

פורסם

חבל שהם מכוערים. אני לא יודע למה, אולי זה הפס מצלמה הזה מאחורה, או העיגול של הטביעת אצבע, אבל שני המכשירים פשוט נראים רע. זה לא שהנקסוס 5 היה מרשים במיוחד, אבל בסה"כ נראה סביר. שיהיה, נחכה שה6P יצנח ל350 דולר ונשקול את זה, אני לא לחוץ על טלפון כרגע.

פורסם
אז הנקסוס 6P הוא בעצם Z5 Premium רק בלי המצלמה הטובה יותר, ההגנה נגד מים, והמיקום האידיאלי של כפתור ההפעלה/קורא טביעות האצבע...

והמחיר.

פורסם

בקיצור, חיכיתי לראות אם יצא איזה תחליף ראוי לS4 שלי, הנקסוס היה האופציה האחרונה אחרי שהOP2 והhuawei p8 איכזבו..

כנראה פשוט אלך על הS6 EDGE ואמשכן את הבית בשבילו..

פורסם

גם הנקסוס 5 הישן תחליף ראוי ל-S4 שלך.

מה לא אהבת בנקסוסים החדשים?

פורסם

את העיצוב, את המפרט, את הגודל, הם פשוט לא מרשימים.. לא מחדשים כלום..

פורסם

מה ציפית מבחינת המפרט והגודל?

פורסם

מה בדיוק חידש ה EDGE? קצוות מעוקלים?

אנשים שוכחים מהי מהות הנקסוסים,

מכשיר שנמצא בין ה5 טלפונים הכי טובים בשוק מבחינת ביצועים, מצלמה ומסך, במחיר מסובסד ע"י גוגל על מנת לשווק את האנדרואיד לעולם.

חוץ משנה שעברה זה עבד נהדר, כניראה שגם השנה.

פורסם

עוד מאותו הדבר למעט מע' הפעלה android 6 marshmallow מערכות הפעלה על שמות ממתקים, מקווה שתיקנו את הבאגים שהיו בלוליפופ עם הזמן סוללה ותקיעות.

פורסם

באמת שאני מתלבט ממש אם לחכות שיצא ה5X או ללכת כבר ביום שלישי לקנות את הS6 Edge.. חייב דחוף להחליף את הS4 האסון טבע שלי ששירת אותי נאמנות 3 שנים בצבא..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים