פורסם 2015 בספטמבר 2710 שנים הנקסוס 6P והנקסוס 5X הם הצמד החדש מבית גוגל, Huawei ו-LG אשר ייחשף בעוד כיומיים לכתבה: http://hwzone.co.il/לא-מחכים-לגוגל-כל-הפרטים-על-מכשירי-הנקס/
פורסם 2015 בספטמבר 2710 שנים אז הנקסוס 6P הוא בעצם Z5 Premium רק בלי המצלמה הטובה יותר, ההגנה נגד מים, והמיקום האידיאלי של כפתור ההפעלה/קורא טביעות האצבע...
פורסם 2015 בספטמבר 2710 שנים מלבד הרמקולים הקדמיים (שהם גם לא פיצ'רים ייחודיים) כל שאר הפיצ'רים דומים למכשירים אחריםנניח הנוט 5 - מעבד שבמהות שלו מאוד דומה ל810, גודל מסך, זכרון, קורא טביעות אצבעותאז אולי הNOTE 5 זה בעצם Z5 ללא הגנה נגד מים ועם עט?
פורסם 2015 בספטמבר 2710 שנים ממש לא מתכוון להיכנס איתך לויכוח האידיוטי הזה. לא מוצאת חן בעיניך התגובה שלי אתה מוזמן פשוט להתעלם ולהמשיך הלאה בחייך.
פורסם 2015 בספטמבר 2710 שנים חבל שהם מכוערים. אני לא יודע למה, אולי זה הפס מצלמה הזה מאחורה, או העיגול של הטביעת אצבע, אבל שני המכשירים פשוט נראים רע. זה לא שהנקסוס 5 היה מרשים במיוחד, אבל בסה"כ נראה סביר. שיהיה, נחכה שה6P יצנח ל350 דולר ונשקול את זה, אני לא לחוץ על טלפון כרגע.
פורסם 2015 בספטמבר 2710 שנים אז הנקסוס 6P הוא בעצם Z5 Premium רק בלי המצלמה הטובה יותר, ההגנה נגד מים, והמיקום האידיאלי של כפתור ההפעלה/קורא טביעות האצבע...והמחיר.
פורסם 2015 בספטמבר 2710 שנים בקיצור, חיכיתי לראות אם יצא איזה תחליף ראוי לS4 שלי, הנקסוס היה האופציה האחרונה אחרי שהOP2 והhuawei p8 איכזבו..כנראה פשוט אלך על הS6 EDGE ואמשכן את הבית בשבילו..
פורסם 2015 בספטמבר 2710 שנים מה בדיוק חידש ה EDGE? קצוות מעוקלים?אנשים שוכחים מהי מהות הנקסוסים, מכשיר שנמצא בין ה5 טלפונים הכי טובים בשוק מבחינת ביצועים, מצלמה ומסך, במחיר מסובסד ע"י גוגל על מנת לשווק את האנדרואיד לעולם. חוץ משנה שעברה זה עבד נהדר, כניראה שגם השנה.
פורסם 2015 בספטמבר 2710 שנים עוד מאותו הדבר למעט מע' הפעלה android 6 marshmallow מערכות הפעלה על שמות ממתקים, מקווה שתיקנו את הבאגים שהיו בלוליפופ עם הזמן סוללה ותקיעות.
פורסם 2015 בספטמבר 2710 שנים באמת שאני מתלבט ממש אם לחכות שיצא ה5X או ללכת כבר ביום שלישי לקנות את הS6 Edge.. חייב דחוף להחליף את הS4 האסון טבע שלי ששירת אותי נאמנות 3 שנים בצבא..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.