פורסם 2004 באפריל 621 שנים מה הקשר 50 פלוס?קלסי זאת מוזיקה מעולה! וואלה, אני לא אוהב מוזיקה קלאסית, אבל אם אתה אמרת שזאת מוזיקה מעולה אז אתה לא יכול להיות טועה. אולי תספר על עוד כמה דברים מעולים כדי שאני אוכל לאמץ אותם?יש יצירות קלסיות גאוניות!תראה כבר כמה זמן אנשים מקשיבים להם יש יצורות שהם בנות יותר מ 500 שנה... ו..........? בגלל שמקשיבים למוזיקה קלאסית מעל ל500 שנה אז גם אני צריך לאהוב?עוד איזה שנתיים אף אחד לא יזכור מי היה אמינם או בריטי ספירס שלך. לא יודע מה עם בריטני(גם לא ממש מעניין אותי) אבל אמינם לא נישכח כבר 5, אולי 6 שנים(אם לא יותר) וטופאק, למרות שהוא (כניראה) מת אותו עדיין אף אחד לא שכח.בוא נעשה ככה מטאל , רוק ,ו גז זה מוזיקה לאנשים שמבינים במוזיקה ויודעים שזאת מוזיקה איכותית , ומי קובע מה זה "הבנה" במוזיקה?וראפ והכל זה מוזיקה כזאת לכאלו שלא איכפת להם ממוזיקה כי אין שם בדיוק מוזיקה זה יותר שירה... וזה רע, כי.......? כי אתה אמרת?
פורסם 2004 באפריל 621 שנים אז יש מועדוני מטאל ואלטרנטיבי בחיפה? למה לא אמרתם? אני תקועה פה 90% מהזמן (בבסיס) ולרוב גם סוגרת ואין לי מה לעשות ואני מתה לצאת לאנשהו ונמאס לי לשתות וודקה עם חברים של חברה שלי מנשר. בא לי להתפרע ככה עם מוזיקה כבדה, להשתולל עד הבוקר וגם אין עם מי, לא מכירה פה נשמה!...
פורסם 2004 באפריל 621 שנים DANCE ,TRANCE ,HOUSE1.Prodigy2.Crystal Method3.Paul Oakenfoldאת שלושת האלו לאיזה סוג מוסיקה אני מסווג?
פורסם 2004 באפריל 721 שנים תגדיר מתקדםהממ לע'דע...אני סתם אתן להקות אין לי שמץ של מושג איך להגדיר...(לא יודע שמות מפוצצים כמו מקצבים פוליריתמיים וכדומה)אממ:symphony xplanet xtransatlanticdream theaterspock's beardpain of salvationliquid tensionflower kingsבטח יש עוד
פורסם 2004 באפריל 721 שנים למי שרוצה לקבל מושג מה זה רוק מתקדם מומלץ לבקר באתר http://mitkadem.homestead.com/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.