פורסם 2004 באפריל 421 שנים רוק קלאסי, כבד, מטאל, פאואר, פרוגרסיבי, מלודי... בדיוק מה שאני שומע .. בזמן האחרון ( שבועיים אחרונים ) אני חורש על Orphane land - Mabool . דיסק משובח .
פורסם 2004 באפריל 421 שנים רוק קלאסי, כבד, מטאל, פאואר, פרוגרסיבי, מלודי... כנ"ל אני לאחרונה אני חורש הרבה על הדיסקים של Guano Apes , איזה קול יש לסנדרה הזו !דיסקים ממש טובים, עד כדי כך שאחיש פעמי לכיוון הדיסקייה הקרובה, וארכוש לי עותק חוקי ומקורי למהדרין.אין על האיכות של מקורי, וחוץ מזה, כשמגיע לאומנים - אז מגיע !
פורסם 2004 באפריל 421 שנים אין כמו דאנס אני חולה על דאנס חבל"ז , יש עוד סוגי מוזיקה שהיה עדיף לשים בסקר במקום אחרים...
פורסם 2004 באפריל 521 שנים מטאל על סוגיו השונים, אין לי כח לכל השמות של הז'אנרים, רקו ישראלי- אינפקציה ומוניקה סקס, סול פופ ואלטרנטיב פופ,קצת אולדיס כמו סקורפיונס, גאנס ואירוסמית, מוזיקה סלטית- אניה ולורינה מקניט, קצת קלאסית מודרנית וניו אייג'.
פורסם 2004 באפריל 521 שנים ג'ז, ג'ז רוק (פיוז'ן), פרוגרסיב רוק, את כל סוגי המטאל, קצת בלוז פה ושם וFUNK
פורסם 2004 באפריל 521 שנים האביי , רוק נ רוול , קלאסי , ג'אז , בלוז, קאנטרי זה ממש חביב . כל מוזיקה אחרת שנשמע טוב קיצבית ויפה . חוץ מטראנס , האוס , וכל זה כולל מזרחית . ואני הכי הכי מת על מיידן IRON MAIDEN OR NO MAIDEN AT ALL
פורסם 2004 באפריל 521 שנים רוק ישראלי - חמי רודנר, אביב גפן ( ;D ) יוני בלוך ברי סחרוף וכו' היפ - הופ/ראפ. - Tupac, Ludacris. רוק גרובי כזה - Garbage, Beatles,lenny kravitz,guns n` roses.. רוק קל עד כבד - Aerosmith, Metllica, Red Hot and chilly pepers, Nerd, queen, lez zpplin, White Strips שטויות - מידי פעם מטאל, רוק כבד במיוחד או משהו אחר..
פורסם 2004 באפריל 521 שנים DEFTONES!!!!בהחלט הלהקה היותר טובה שישכפי שהבנתם אני בעד מאטל (יותר מדיוק פאנק-מטאל)לימפ ביסקט, קורן, לינקין פארק שכולם אוהביםוגם godsmack, incubus, lost prophets, rage against the machine, system of a down, disturbedגם מוזיקה ישראלית מתקבלת (לא מזרחית)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.