פורסם 2004 באפריל 421 שנים אלקטרונית על כל רבדיה (ויש כבוד... ו... שכחת לציין את זה בסקר, בקטנה)אוהב לשמוע ולנגן דיפ/טק-האוס, אלקטרו/ספייס אמביינט וקצת דראם & בייס ברייקס.
פורסם 2004 באפריל 421 שנים מחבר היי שובמצטער אם הזנחתי סוגי מוזיקה כלשהם, פשו יש כל כך הרבה סוגים וכל כך מעט מקום...אבל אני חושב שהאפשרויות מקיפות יחסית כלומר מכל קצוות הסגנונות..
פורסם 2004 באפריל 421 שנים אתה יכול להוסיף עוד כמה כי חסרים הרבה,אני אישית אוהב היפ-הופ וראפ כמו של 50 סנט ואפילו ישראלי כמו חיילי הנקמה שהם באמת טובים.
פורסם 2004 באפריל 421 שנים פורום כלליזה לא קשור לשום ציוד!!!!!!!!ודרך אגב, ראפ אבל רק יותר מ89-96 (NWA, סנופ ופאק, וקצת מפאק עם ביגי..)אתה חייב להוסיף לסקרמזרחיתאלקטרוניוהיפהופלא צריך 30 סוגי רוקקלאסי וג'ז הייתי מוריד, אנחנו לא פורום 50 פלוס.. מאוד מעט יבחרו בזה (אם בכלל)
פורסם 2004 באפריל 421 שנים OMG מאיפה אתם מוציאים את כל השמות האלה אני שומע מה שנשמע טוב פופ, ראפ, רוק קלאסי והכי הרבה אלקטרוני אני שונא רוק נשי וגם את רוב הראפ\ראפרים אני שונא אבל יש טובים.
פורסם 2004 באפריל 421 שנים ג'אז, רוק מתקדם - אלו הסגנונות האהובים עלי. מעבר לכך אני שומע רוק מכל מיני סוגים וצבעים וגם כמה סוגים מסויימים של מטאל...ולפעמים אני גם שומע קלאסי, אם יש את המצב רוח.
פורסם 2004 באפריל 421 שנים ג'אז, רוק מתקדם - אלו הסגנונות האהובים עלי. מעבר לכך אני שומע רוק מכל מיני סוגים וצבעים וגם כמה סוגים מסויימים של מטאל...ולפעמים אני גם שומע קלאסי, אם יש את המצב רוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.