עבור לתוכן

תודה על העזרה

Featured Replies

פורסם

ירדתי מהנושא

נערך על-ידי KOBRA69

פורסם

חבל על הכסף. תמלא שאלון ויעזרו לך.

פורסם

אני אישית הייתי ממתין בשביל שדרוג ל4K, אפילו זוג כרטיסי 980TI לא יודעים להתמודד בצורה מיטבית עם הכותרים הנוכחיים בהגדרות מקסימליות, אז תהיה מוכן להתפשר בהגדרות. כרטיסי הדור הבא ככל הנראה יראו אופטימיזציה טובה יותר ל4K אבל גם זה לא בטוח, אי אפשר לחזות את העתיד..

כל העסק הזה של 4K (זוג כרטיסים ומסך) עולה לך קרוב ל10 אלף ש"ח, אפילו באילת. לדעתי זה צעד לא חכם.

בקשר למפרט, מופרז לחלוטין. כמעט כל רכיב שבחרת הוא מוגזם, יקר ואין בו צורך..

בקיצור תסגר על עצמך בקשר לרזולוציה ואני אשמח לעזור.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה כפי שאתם רואים מחקתי את המפרט אז אני פתוח להצעות אבל אני עדיין מעוניין ב4K גיימינג

פורסם

ממליץ גם לחכות ולא לקנות כרגע 4K

ב5.5-6k אתה מביא מחשב + מסך FHD ונהנה מהגדרות גבוהות וביצועים מקסימליים

את שאר התקציב תנצל כשיצאו מסכי 4K בטכנולוגיות חדשות והכי חשוב כרטיסי מסך בודדים שיוכלו להתמודד ביותר קלות

זאת העצה הכי טובה שיש לי לתת לך

פורסם

^^ מחזק.

כדי לשחק כמו שצריך ב4K התקציב שלך לא מספיק (עד כמה שזה נשמע מופרך).

תזדקק לשניים או שלושה כרטיסי מסך כאלה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15304

לדעתי עדיף לך לקנות מחשב חזק בחלק מהתקציב (חצי?) ואת השאר להוציא כשיהיו כרטיסי מסך שמסוגלים להחזיק כזה דבר.

פורסם

יש דיון בפורום מסכי מחשב, הבחור קנה מסך 4k קוריאני ועם gtx980 בהגדרות בינוניות מעריך בלי פילטרים הוא רואה יותר טוב ממסך 1440p עם גבוהות טובות, המסך שלו 42".

פורסם

פתחו פה הרבה דיונים עם גיימינג ב4k. אני אישית לא ראיתי אף פעם במציאות רזולוציה מעל fhd, ואם זה שווה את כל ההתעסקות והמחיר הלא פרופורציונאלי בכח העיבוד שצריך להשקיע. אני אישית לא שם את הכסף אם לא ברור לי חד משמעית שיש לי מערכת אוברקיל על המחשקים שאני רוצה להריץ

פורסם

אני גם לא ראיתי לכן מפנה לדיון אחר, הנקודה שהמרדף של אנשים אחרי הגדרות ultra עם פילטרים, טיפשית.

פותח הדיון נוכל להתפלסף עד מחר, תחליט על כיוון, לדעתי זה gtx 980 ti, אחד או שניים לשיקולך או כל כרטיס אחר שתבחר, במקרה הזה נדרש קודם להחליט על הכרטיס\ים ולהתקדם.

נערך על-ידי none77

פורסם
  • מחבר

תודה לכם כנראה שאני לא אקנה מחשב בזמן הקרוב(כבר יש לי מחשב נייד שמפעיל 1080P)

אבל אני סתם אציין ש הכרטיס במסך הזה כן יכול להגיע ל4K יפה מאוד

אני שמעתי להרבה ביקורות על הכרטיס הזה וכולם שיבחו אותו

אבל אני סומך עליכם אז אני אחכה לדור חדש של כרטיסים ומסכים

נערך על-ידי KOBRA69

פורסם

אם גיימניג על לפטופ מספק אותך, כנראה שגם 4k על 980ti יספק אותך. הכל עניין של גישה. לי יש 980ti ואני לא משחק עליו אפילו על 1440p. בכל מקרה.. קח מחשב במחיר שפוי כמו שהמליצו לך ותמתין (כמו כולנו) לדור הבא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים