עבור לתוכן

שיוף גוף קירור של מעבד P2 והרכבתו מאחרי 9600XT

Featured Replies

פורסם

יש לי פה גוף קירור עם מאוורר שלקחתי מחבר ואני רוצה לשייף אותו כדי שיהיה חלק ומבריק (גם בשביל הפוזה :P) ושיקרר יותר טוב.

המאוורר הוא 40 מ"מ וצלעות הקירור או מה שזה לא יהיה בערך 60 מ"מ.

באיזה נייר שיוף אתם ממליצים לי להשתמש?

יש לי Sapphire 9600XT ואני מתלבט אם לשים את זה עליו (על החלק האחורי של ה- PCB, מעל הליבה), אם כן אז איך לעשות את זה בלי לקצר את הכרטיס? או לשים את זה מעל אחד ההארד דיסקים (אבל אני לא יודע במה זה יועיל בדיוק....)

מה אתם אומרים?

פורסם

אני יכול לומר לך שאם תשייף את הגוף קירור ותשים אותו מאחוריי הכרטיס, הסיכויים שהוא יוליך את החשמל גבוהים בגלל שחספת שטח פנים ללא ציפוי צבע שיכול להוליך.

פורסם
  • מחבר

שייפתי אותו קצת אבל ראיתי שנייר השיוף שלי לא מתאים לעבודות מהסוג הזה... אז האפשרות של לא לשייף אותו ירדה מהפרק כבר

בכל מקרה חשבתי אולי (איכשהו) לקחת קלקר ולחתוך אותו בצורת מסגרת דקה שתיצור מרווח בין הגוף לכרטיס, אבל אני לא יודע אם זה אפקטיבי

פורסם

ברור שזה לא יהיה אפקטיבי , משום שכבר לא יהיה מגע בין החלק החם לגוף קירור..

פורסם
  • מחבר

מריחה של משחה תרמית בין הגוף לבין הכרטיס יכולה לגרום לקצרים? כי לפי מה שאני יודע רוב המשחות התרמיות מבוססות מתכות (או ככה לפחות הם טוענים)

פורסם

הארטיק סלבר מבוססות כספית (משהו כזה) אז הם מוליכות

והנוטרדם בלו לא מוליכות

מצטער מראש שאני לא יודע לכתוב כמו שצריך את השמות אבל אני בטוח שהבנת למה התכוונתי..

פורסם
  • מחבר

הנוטרדם בלו האלה לא מוליכות אפילו במעט? כי זה עניין די חשוב, ואם יתקלקל הכרטיס... אני מפוצץ פה את השכונה

פורסם

הנוטרדם בלו האלה לא מוליכות אפילו במעט? כי זה עניין די חשוב, ואם יתקלקל הכרטיס... אני מפוצץ פה את השכונה

Nanotherm Blue לא נוטרדם ;D והן לגמרי לא מוליכות חשמל, אגב יש גם ביקורת על אחת מגירסאות ה-Blue השונות שהיו, פה באתר.

פורסם
  • מחבר

מריחת משחה תרמית מסירה אחריות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים