עבור לתוכן

מפרט לגיימינג

Featured Replies

פורסם

מה הולך ? אז הכרטיס מסך החליט שלא בא לו לתפקד כמו כ.מסך נורמלי , והוא בקרוב עולה השמיימה ,

וחוץ מזה , המחשב כבר לא כמו שהיה (i5 750 , ati 5850 וכו' וכו')

בתכל'ס יש בו דברים ממש אחלה שאני יכול לשמור למחשב חדש (CM690ii, schythe mugen 2 rev B ,Seasonic 650ht)

אלה דברים שאני אשמור ,

השאלה היא האם חנות תסכים להרכיב לי חלקים חדשים בנוסף לקיימים שיש לי ?

ולעניין הרציני:

1. מה התקציב המקסימאלי?2700

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? זורם עם העניין

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-500 לא יותר

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימוש רגיל(גלישה וטיפה עריכה )

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג כבד וקל (משחקים שונים ומגוונים)

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)1920*1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בשאיפה לגבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרטכמו שציינתי, מארז ,ספק וקירור למעבד

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?ציוד נורמלי הוא לרוב שקט

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא מתוכנן

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.איזור השרון (כפר סבא ,רעננה, הוד השרון.) אפשר גם משלוח

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?ברגע שאסגר ב100% על מפרט

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתידלא חושב שמאסיבי , אבל סטיק ראם פה ושם לא יזיק

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

ׂ

פורסם

לא חושב שכדאי לך לשדרג את השילוש אמנם המעבד די ישן אבל זה עדיין i5 עם זיכרונות DDR3 וזה לא יוצר צוואר בקבוק גדול מידי, לא כזה שאי אפשר לחיות איתו... לפחות לבינתיים.

אני מסתדר עם הרבה פחות (Q6600 ו DDR2 :))

הצוואר בקבוק הגדול אצלך הוא כ. מסך כך שתשדרג אותו קודם כל עם GTX970 למשל ואת הזיכרונות ל 16 גיגה. זה יספיק לך לגיימינג כבד וגם תחסוך כסף.

logo-dark.png

מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים

אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי

כרטיס מסך: 1629 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GTX970 4GB WindForce3 1051Mhz 4G DDR5

מחיר סופי: 1629 ₪ למזומן

1661 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

פורסם
  • מחבר
לא חושב שכדאי לך לשדרג את השילוש אמנם המעבד די ישן אבל זה עדיין i5 עם זיכרונות DDR3 וזה לא יוצר צוואר בקבוק גדול מידי, לא כזה שאי אפשר לחיות איתו... לפחות לבינתיים.

אני מסתדר עם הרבה פחות (Q6600 ו DDR2 :))

הצוואר בקבוק הגדול אצלך הוא כ. מסך כך שתשדרג אותו קודם כל עם GTX970 למשל ואת הזיכרונות ל 16 גיגה. זה יספיק לך לגיימינג כבד וגם תחסוך כסף.

כרטיס מסך: 1629 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GTX970 4GB WindForce3 1051Mhz 4G DDR5

מחיר סופי: 1629 ₪ למזומן

אני בגישה של "5 שנים זה יותר מדי למחשב הזה "

לדעתך היא לא נכונה? אני באמת לא רואה סיבה למה למשוך עוד זמן איתו , מרגיש לי כאילו הגיע הזמן להתחדש , ויש סיכוי שאני טועה .

אז אם אני קונה את הGTX970 יהיה לי צוואר בקבוק , ובמילא אצטרך לשדרג את הלוח אם והמעבד בהמשך לא ? אז למה לא עכשיו בעצם ?

פורסם

1. כי זה פשוט לא משתלם. שיפור בביצועים לא יהיה פרופורציונלי לכסף שתשקיע.

2. התקציב לא מספיק גדול, אחרי השידרוג של הכ. מסך (כרגע ה GTX970 הוא המשתלם והמומלץ ביותר) ישאר לך בסביבות ה 1550 שקלים שלא יספיקו אפילו למעבד i5 של SKYLAKE ביחד עם לוח וזיכרונות כמובן.

ההמלצה שלי היא לשדרג את הכ. מסך, להוסיף כונן SSD אם אין וזיכרונות בין 8 ל 16 גיגה.

ואז תראה מה תקבל. תמיד תוכל להחליף את השילוש אחרי זה, זה היתרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים