פורסם 2015 בספטמבר 2210 שנים שלום לכולםאני לא כל כך מבין בזה ולא יודע איך לעשות את זה... אז אני צריך את העזרה שלכם מי שמבין בדומיינים שרתים teamspeak וזהקניתי שם דומיין , יש לי דומיין, ואני רוצה שהשם דומיין הזה יהיה הכתובת של שרת הטים ספיק שליקניתי דומיין דרך האתר domainthenet.comאני לא יודע אם זה אוטומטית מזהה את הIP החיצוני שלי...כעבור שעה שעתיים וגם אחרי שעשיתי "רשומות מסוג A נועדו להפנות את שם הדומיין הראשי או אחד מהסב-דומיינים לכתובת IP." הגדרה כזאת לכתובת מהדומיין לכתובת ה IPלי זה מתחבר חלק לשם דומייןאבל אחרים לא מצליחים להתחבר עם השם דומיין רושם להם cannot resolve hostnameמה יכול להיות הבעיה? למה אני מצליח להתחבר חלק והם לא ?אם הם רושמים את כתובת ה IP שלי הם מצליחים להתחבר אבל עם השם דומיין הם לא מצליחים
פורסם 2015 בספטמבר 2310 שנים בסה"כ להגדיר TTL קצר בהתחלה כדי לבצע עדכון רשומות.תבדוק ב https://www.whatsmydns.net/ את הסטאטוס.
פורסם 2015 בספטמבר 2310 שנים ניסתי לפחות לחפש בגוגל כמה דקות על מה שכתבתי?כאשר אתה יוצר רשומת DNS (לא משנה מאיזה סוג) יש זמן מסויים של הפצת עדכון. Time To Live קצר גורם למידע הזה להיות מופץ הרבה יותר מהר.
פורסם 2015 בספטמבר 2310 שנים מחבר תקשיב חח יש לי פאנל ניהול בדומיין, אין שם אפשרות לשנות TTL כשאני עושה הפניה מהדומיין לכתובת ה IP החיצוניתשאלתי ואני ישאל שוב בבקשה, איפה אני יכול לשנות TTL ? גם בהגדרות של טים ספיק לא מצאתי דבר כזהבבקשה קצת הסבר קטן על התפעול ולא הפיתרון עצמו TTL ולך תחפש... כי אני צריך לדעת איפה ואיך בבקשהברגע שאני עושה הפניה זה אוטומטית רושם לי שזה מתעדכן תוך 24 עד 48 שעות נערך 2015 בספטמבר 2310 שנים על-ידי Majestic
פורסם 2015 בספטמבר 2410 שנים מחבר יש לכם הומור טוב בפורום הזה... במקום באמת לעזור ולהדריך אנשים להגיע לפיתרון לאט לאטאתם פשוט זורקים תגובות... מה עוזר לי שנתתה לי ציטוט שלי אחיייבאמת מה נסגר איתכם מהיום הראשון שאני כאן אתם מדברים בקודים ורמזיםאתה לא חייב לעזור אחי.... שאלתי שאלה פשוטה איפה נמצא ה TTL הזה איך אני משנה את זה נתתי לכם את הכתובת ומאיפה קניתי את הדומייןאיפה אני משנה את ה TTL ... בפאנל הניהול לא מצאתי שום אופציה לשינוי... במקום לרשום לי פשוט שאין אפשרות אתה מביא לי צייטוט שלי ... ממש עוזר לי להבין משהו
פורסם 2015 בספטמבר 2410 שנים לא בטוח שיש לך אפשרות לשנות את ה TTL של רשומת ה DNS של האתר שלך, שכן לא בטוח שיש לך הרשאה כזו בשרת ה DNS שבו מופיעה הרשומה שמקשרת בין שם האתר (כתובת ה URL) לכתובת ה IP.בכל מקרה, מדובר כאן על זמן propagation (או "פיעפוע" אם תרצה), שהוא הזמן שלוקח לרשומת DNS להגיע לכל שרתי ה DNS בעולם, וזמן זה לוקח בערך 24 עד 48 במקרה שלך.קישור להסבר קצר שמצאתי ע"י חיפוש מהיר בגוגל:https://www.godaddy.com/help/what-factors-affect-dns-propagation-time-1746
פורסם 2015 בספטמבר 2410 שנים רק ש"האח האבוד" שלי לא מצליח להבין (איפה הוא היה כל השנים האלו?) שניתן להשפיע על כך עוד מאותה חברה שממנה נקנה הdomain.לפתוח דיון בפורום מחשבים כאשר אין לך מושג או רצון להבין משהו זה מאוד עוזר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.