עבור לתוכן

הפנייה מהדומיין ל IP עזרה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני לא כל כך מבין בזה ולא יודע איך לעשות את זה... אז אני צריך את העזרה שלכם מי שמבין בדומיינים שרתים teamspeak וזה

קניתי שם דומיין , יש לי דומיין, ואני רוצה שהשם דומיין הזה יהיה הכתובת של שרת הטים ספיק שלי

קניתי דומיין דרך האתר domainthenet.com

אני לא יודע אם זה אוטומטית מזהה את הIP החיצוני שלי...

כעבור שעה שעתיים וגם אחרי שעשיתי "רשומות מסוג A נועדו להפנות את שם הדומיין הראשי או אחד מהסב-דומיינים לכתובת IP." הגדרה כזאת לכתובת מהדומיין לכתובת ה IP

לי זה מתחבר חלק לשם דומיין

אבל אחרים לא מצליחים להתחבר עם השם דומיין רושם להם cannot resolve hostname

מה יכול להיות הבעיה? למה אני מצליח להתחבר חלק והם לא ?

אם הם רושמים את כתובת ה IP שלי הם מצליחים להתחבר אבל עם השם דומיין הם לא מצליחים

פורסם
  • מחבר

ואיך אני עשוה את זה .?

אייפה נמצא ה TTL הזה ?

פורסם

ניסתי לפחות לחפש בגוגל כמה דקות על מה שכתבתי?

כאשר אתה יוצר רשומת DNS (לא משנה מאיזה סוג) יש זמן מסויים של הפצת עדכון. Time To Live קצר גורם למידע הזה להיות מופץ הרבה יותר מהר.

פורסם
  • מחבר

תקשיב חח יש לי פאנל ניהול בדומיין, אין שם אפשרות לשנות TTL כשאני עושה הפניה מהדומיין לכתובת ה IP החיצונית

שאלתי ואני ישאל שוב בבקשה, איפה אני יכול לשנות TTL ?

גם בהגדרות של טים ספיק לא מצאתי דבר כזה

בבקשה קצת הסבר קטן על התפעול ולא הפיתרון עצמו TTL ולך תחפש... כי אני צריך לדעת איפה ואיך בבקשה

ברגע שאני עושה הפניה זה אוטומטית רושם לי שזה מתעדכן תוך 24 עד 48 שעות

נערך על-ידי Majestic

פורסם
  • מחבר

יש לכם הומור טוב בפורום הזה... במקום באמת לעזור ולהדריך אנשים להגיע לפיתרון לאט לאט

אתם פשוט זורקים תגובות... מה עוזר לי שנתתה לי ציטוט שלי אחייי

באמת מה נסגר איתכם מהיום הראשון שאני כאן אתם מדברים בקודים ורמזים

אתה לא חייב לעזור אחי.... שאלתי שאלה פשוטה איפה נמצא ה TTL הזה איך אני משנה את זה נתתי לכם את הכתובת ומאיפה קניתי את הדומיין

איפה אני משנה את ה TTL ... בפאנל הניהול לא מצאתי שום אופציה לשינוי... במקום לרשום לי פשוט שאין אפשרות אתה מביא לי צייטוט שלי ... ממש עוזר לי להבין משהו

פורסם

לא בטוח שיש לך אפשרות לשנות את ה TTL של רשומת ה DNS של האתר שלך, שכן לא בטוח שיש לך הרשאה כזו בשרת ה DNS שבו מופיעה הרשומה שמקשרת בין שם האתר (כתובת ה URL) לכתובת ה IP.

בכל מקרה, מדובר כאן על זמן propagation (או "פיעפוע" אם תרצה), שהוא הזמן שלוקח לרשומת DNS להגיע לכל שרתי ה DNS בעולם, וזמן זה לוקח בערך 24 עד 48 במקרה שלך.

קישור להסבר קצר שמצאתי ע"י חיפוש מהיר בגוגל:

https://www.godaddy.com/help/what-factors-affect-dns-propagation-time-1746

פורסם

רק ש"האח האבוד" שלי לא מצליח להבין (איפה הוא היה כל השנים האלו?) שניתן להשפיע על כך עוד מאותה חברה שממנה נקנה הdomain.

לפתוח דיון בפורום מחשבים כאשר אין לך מושג או רצון להבין משהו זה מאוד עוזר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים