פורסם 2015 בספטמבר 2210 שנים יש לי בעיה בוינדוס 7. המחשב עוצר boot from cd/dvd למרות ששיניתי שיעלה דרך הארד דיסק נתקע שם.אין אפשרות למצב בטוחהכנסתי דיסק התקנה , עשיתי תיקון מערכת לא עזר .ניתן לפרמט, אבל יש לי חומרים חשובים במחשב . מה עושים ?
פורסם 2015 בספטמבר 2210 שנים כשאתה עושה BOOT תלחץ על F11 יש שם תפריט חד פעמי לקביעת הדיסק שממנו מערכת ההפעלה עולה.
פורסם 2015 בספטמבר 2210 שנים תנסה לעשות בביוס restore defaults settingsיכול להיות שזו גם בעיית חומרה שמונעת מWIN לעלות. למשל בכרטיסי זיכרון, תנסה להוציא כל פעם אחד מהם ותבדוק אם הWIN עולה
פורסם 2015 בספטמבר 2210 שנים מחבר היו לי מספר בעיות במחשב , השתמשתי בדיסק עם תוכנה easy recovery essentials, ומאז אני נתקע בביוס.
פורסם 2015 בספטמבר 2210 שנים יש מצב שהדיסק הקשיח הולך למות - אולי כתוצאה מזה גם התקלה המקורית. תגבה ממנו את הנתונים ואז תבדוק אותו - smart, סריקה ל bad blocks, בדיקה על ידי כלי היצרן וכו'אם הוא תקין, תפרמט ותחזיק את הנתונים למקומם מהגיבוי....
פורסם 2015 בספטמבר 2210 שנים תעלה במחשב live system כלשהיא מ CD/USB, או תחבר את הדיסק הקשיח ממנו לתוך מחשב אחר (בתור דיסק משני) וממנו תעשה את הגיבוי
פורסם 2015 בספטמבר 2210 שנים תחליף את הדיסק הקשיח באחד אחר ותתקין עליו את המערכתאח"כ אם הכל יהיה בסדר תחבר אותו בחזרה כמספר שתיים ותציל את החומראם הוא עדיין בחיים, כמובן.
פורסם 2015 בספטמבר 2210 שנים מערכות live system הן מערכות הפעלה שניתן להעלות ישירות מתוך CD או USB למערכת עובדת, לא להתקנה. קיימות הרבה כאלה מבוססות לינוקס אבל יש גם של וינדוסאתה יכול להעלות את המערכת מה CD ולהשתמש בה כמו בכל מערכת הפעלה רגילה
פורסם 2015 בספטמבר 2310 שנים מחבר בדיסק ההתקנה של וינדוס כשכתבתי בפקודה כונןc כותב לי : volume in drive x is bootכיצד מגדיר שהבוט יעלה מכונן c ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.