עבור לתוכן

מפרט לגיימינג בתקציב 6000 לא כולל ציוד היקפי.

Featured Replies

פורסם

שלום רב.

צריך מחשב ל GAMER .

. מה התקציב המקסימאלי? 6000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות לקנות גם ב 5000 או 5500 זה גם בסדר

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים , עריכות וידאו קלות בסוני ואגס, קצת אפטר אפקט, ותכני HD

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים האחרונים שיצאו של שנת- 2014 2015 Alien Isolation , CRYSIS 3 , BIOSHOCK-I , COD'S Wolfenstein The old Blood

משחקי COOP למינהם כדוגמת

L4D2 , Serious Sam 3

ואם מישהו כאן מגן עתידות שיחשוב גם על DOOM 4

וגם משחקי NFS ומשחקי מרוצים השונים .

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 24. רזולוצייה 1920X1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות עם פילטרים וכל השאר.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? השקט לא חשוב. שגם יהיה רועש ממש לא מפריע לי.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן WINDOWS 10

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.IVORY COMPUTERS איזור רמת גן - בני ברק.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחודש הקרוב.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

חשוב שיהיה תמיכה ב 3.1 USB ולפחות מקום ל 5-7 כוננים קשיחים כ ש 2 מהם יהיו SSD

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: חשבתי לקחת כרטיס מסך 980TI השאלה אם זה לא יהיה סתם OVERKILL

יש לי עדיפות לתושבת החדשה .

והאם משתלם לקפוץ ל DDR 4 או שזה מיותר לחלוטין לפי מה שהבנתי כשזה קשור ל GAMERS.

תודה רבה לכל העוזרים וגמר חתימה טובה לכולם.

פורסם

1. 980TI הוא לא רק אוברקיל מטורף, אלא הוא לא נכנס בתקציב בעליל. ברזולוציה הזאת כרטיס 970 או R9 390 וכרטיסים דומים הם מעל ומעבר.

2. בטח ששווה DDR4 כשאתה קונה את התושבת החדשה.

3. לא הבנתי כמה אתה רוצה להוציא. האם להרכיב מפרט ב 6000 או 5000?

פורסם
  • מחבר

אפשר גם ב 6000 הייתי מעדיף את החומר הירוק אז אם כבר 970 .

ולא פחות מ 16GB ככה שלא יהיה מוגבל

פורסם

אי אפשר להרכיב דרך האתר באייבורי. תבקש שיציעו לך מחיר על המפרט הבא(או משהו שווה ערך אם חסרים חלקים, רק תצטרך לציין בפניהם את הדרישות שלך):

logo-dark.png

מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים

אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי

מעבד: 999 ₪ - * חדש במלאי * - Quad Core i5 6500 Skylake 3.2Ghz S1151

לוח אם: 670 ₪ - * חדש במבצע * - Gigabyte GA-Z170-HD3P (USB 3.1) S1151

זכרון: 689 ₪ - * מבצע * - 16GB (2x8GB) Crucial Ballistix Sport DDR4 2400Mhz

כרטיס מסך: 1629 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GTX970 4GB WindForce3 1051Mhz 4G DDR5

דיסק קשיח: 249 ₪ - * מבצע * - SSD SanDisk PLUS 120G SATA III

דיסק קשיח: 269 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty

כונן אופטי: 85 ₪ - * מבצע * - Samsung DVD-RW X24 SH-224DB/BEBE

באנדל (מארז + ספק): 689 ₪ - * מבצע * - Zalman Z11 Plus Neo + FSP Hyper 600W 85 Plus BUNDLE

קירור אוויר למעבד: 115 ₪ - * מבצע * - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2

תוכנה: 449 ₪ - * חדש במלאי * - Windows 10 64 bit Hebrew

מחיר סופי: 5843 ₪ למזומן

5959 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

או מארז antec p100

יכול להיות שיש עוד מארזים מתאימים זולים יותר (אך תמיד תתפשר על משהו). יכול להיות שאפשר למצוא משהו זול יותר שכן יתאים ולא יהיה שנמוך רציני, כך שתוכל להכניס מעבד כמו 6600K שניסיתי להכניס אבל בתקציב לא נכנס לי. (ניסיתי כי כמו שזה עכשיו ה Z170 די מבוזבז)

פורסם
  • מחבר

מעל הכל תודה על התגובה והעזרה המהירה.

לגבי המפרט שנתת.

אם אני יעלה את התקציב ל בין 7 ל 8 יהיה אפשר משהו יותר טוב? לדוגמא מעבד

6700K לפי הבנתי בהרבה יותר טוב לגיימינג כשמדובר על מחשב שהוא מיועד כמעט נטו למטרה הזאת.

ולוח אם אפשר להוסיף עוד קצת ולקחת את MSI דגם Z170A KRAIT GAMING

וקירור למעבד בהרבה יותר טוב. אולי אפילו נוזלי.

ומארז גם אפשר לשדרג ל NZXT דגם H440

ואולי SSD של SAMSUNG EVO 850

256GB בהחלט יספיקו לי למערכת ולכמה תוכנות .

למשחקים לפחות 4 TB כי אני דיי תובעני באחסון.

תראה לי מה אתה יכול לתת לי ב 8 אבל בלי לעבור את התקציב של ה 8.

תודה אני הגעתי במפרט מכובד ומנוצל טוב יחסית ל 8.7

פורסם

בדרך כלל מקבלים את מה שמשלמים עבורו.

אם תעלה את התקציב אפשר להגיע למשהו טוב יותר, ללא ספק.

השאלה היא כמה אתה רוצה להוציא ואיפה תרגיש שאתה מבזבז.

כמה נקודות למחשבה:

1. 6700K לאחרונה קניתי ואני מאוד מרוצה. אבל לגיימינג יותר הגיוני I5 משום שההפרש במחיר גדול בהרבה מההפרש ביצועים במשחקים (שהוא קטן מאוד). ההבדל המשמעותי הוא ב hyper threading שזאת פונקציונליות שרוב מוחלט של המשחקים לא מנצל, כך שאפילו בחלק מהמשחקים I5 יריץ טוב יותר.

6700K הוא יותר future proof במעט. אבל לא משמעותית ואתה לא יכול לדעת מה צופה העתיד.

2. לוחות מתקדמים יותר ממה ששמתי הם בדרך כלל יותר מתאימים ל OC בעיקר ובעלי פיצ'רים נוספים, כאשר הלוח ששמתי מכיל את מה שאתה צריך ובאיכות גבוהה.

3. הקירור למעבד arctic freezer 7 יספיק ללא OC (אפילו גם OC קטן). ולמרות זאת אני כן בעד קירור טוב יותר.

קירור נוזלי מיותר מאוד. לא רק שלא אמרת שתעשה OC, זה גם סתם יקר. אם כבר אתה רוצה קירור טוב לך על noctua d14/15 ואם המארז קטן יותר אז noctua u14s או kotetsu scktt-1000 או coolermaster hyper 212. יש עוד כמה אופציות.

4. את המארז הזה אני לא מכיר. אפשר לבדוק אותו אבל אני יכול לאמר לך שאין צורך אמיתי לשדרג מארז מעבר למה שהצעתי כל עוד אתה לא מתכוון לעשות OC, או אם יש לך צרכים נוספים, למשל גודל מארז full tower או דברים אחרים.

אגב אם כבר אתה רוצה לשדרג לך על משהו כמו phantom 630. פה כבר יש הבדל. :gguyz:

5. ה SSD ששמתי צריך להספיק למערכת הפעלה ואולי כמה משחקים. כמובן אתה יכול ללכת על מה שרשמת זה SSD מצויין (מניסיון) ועוד מקום לא מזיק.

6. בהחלט אפשר להכניס יותר HDD אם אתה צריך. זה גם לא צריך להיות מאוד יקר.

אני חושב שכדאי שתתבסס על מה שרשמתי והמפרט למעלה, ומפה תרכיב את המפרט הסופי שלך כי בסופו של דבר הרבה דברים הם העדפה אישית.

פורסם

משהו שהצלחתי לבנות באייבורי...

מעבד: Intel Core i5-6600K Skylake Box

קירור למעבד: Zalman CNPS5X

זיכרונות: Kingston HyperX Fury 8GB DDR4 2133MHz X2

לוח אם: MSI Z170A KRAIT GAMING

כרטיס מסך: MSI Nvidia GeForce GTX970 Gaming 4GB GDDR5

דיסק קשיח: SSD Samsung 850 Evo MZ-75E250 250GB

דיסק קשיח: Seagate Barracuda ST3000DM001 3TB

ספק כוח: Seasonic S12G-750 750W

מארז: מארז מחשב NZXT H440 בצבע שחור ואדום כולל חלון צד

מערכת הפעלה: Microsoft Windows 10 64Bit OEM Hebrew

סה"כ: 7,854

---------------------

​כמובן שגם פה יש איפה להוזיל...

מעבד Tray במקום Box (שאגב בא בלי מאוורר במילא... אז מה הפואנטה) בקניית מחשב חדש באייבורי יוזיל לך את מחיר המעבד ב- 50 ש"ח

קח בחשבון שבמארז NZXT H440 אין מקום לכונני 5.25" אז גם צורב ירד מהפרק...

כונן SSD של קינגסטון (SSD Kingston V300 SV300S37A/240G 240GB ) במקום Samsung יוזיל את המפרט בעוד כ- 100 ש"ח

אם אתה מתכוון לעשות OC למעבד כדאי לחשוב על קירור יותר מאסיבי... ברמה העקרונית ה- Zalman משרת נאמנה הרבה לקוחות שלי עם מערכות גיימינג...

נערך על-ידי DolevSP

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם על העזרה. אני עדיין לא בטוח וסגור מה יותר משתלם . זה נראה שאם אני יעלה את התקציב (שאפשרי מבחינתי אחרי החגים) ל 9000 ואולי אפילו ל 9500

כבר יהיה בהרבה יותר עדיף ככה אוכל להביא מערכת משתלם.

חסכתי הרבה בזה שאני מסתפק בכרטיס מסך 970. ובמעבד 6600K

אבל במארז חשוב לי שיהיה גדול עם מקום לצורבים וכוננים קשיחים.

1 אולי עדיף לי להשקיע ב 900D למרות שהוא יקר אבל הוא מאוד עונה על הצרכים שלי.

2איזה ספק כוח יכול להספיק לי להכול. ומבלי שאני אצטרך לחשוש שאם ארצה להוסיף שידרוגים..

3 מערכת הפעלה אני מעדיף RETIAL שבא עם FALSH ככה שזו תוספת של עוד מאה ומשהו ש"ח על פני ה OEM שמגביל אותך..

תודה רבה. אני מחכה לתשובתכם כי אני קצת מבולבל בהשקעה כאן..

פורסם

טוב הבנתי עם מי יש לי עסק פה.

אני מרכיב פה מחשב איכותי שעונה על הצרכים שלך. יבואו לפה אנשים ויכול להיות שיטענו שזה מבוזבז. אבל זה ממש לא, לדעתי. (כשמדובר בתקציב 9K) נפרט:

גיימינג הוא כבר לא הצורך המרכזי. יש לך פה זיכרונות גדולים לאיכסון, מארז ברמה גבוהה, לוח מצוין עם אפשרות ל OC חזק, קירור הכי טוב שיש (תראה ביצועים שלו הוא עומד עם הקירורי מים היקרים ביותר), ספק מודולרי איכותי שמוכן ל SLI אם תרצה לשדרג וכל דבר אחר שתעמיס. ועוד.

יש לי את ה phantom 630 זה מארז מדהים ואין מצב שלא תהיה מרוצה. אל תלך לדעתי על 900D זה כל כך מיותר. המחיר כפול ובשביל מה.

עכשיו לחלקים השנויים במחלוקת כשמדובר בתקציב כזה:

1. בקשר לכרטיס מסך, אתה על FHD ולכן אין צורך ביותר. אני משתמש בכרטיס הזה וזה מריץ הכל חלק. תוכל לקנות בעתיד עוד כרטיס זהה במחיר מוזל ותקבל ביצועים אם תצטרך. שים לב שמעבר ל R9 390 AMD אפשרי באותו מחיר אבל ביקשת NVIDIA. המעבר יוסיף מעט לביצועים (לא שאני חושב שכדאי בהכרח אבל זה לדיון אחר).

2. בקשר למעבד, אפשר כבר להכניס פה 6 ליבות. אבל פשוט אין צורך+דור קודם+המחיר ממשיך לעלות/ויתור על דברים אחרים.

הנה הצעתי:

logo-dark.png

מעבד: 1719 ₪ - * חדש במלאי * - Quad Core i7 6700K Skylake 4.0Ghz S1151

לוח אם: 1140 ₪ - * חדש במלאי * - Gigabyte GA-Z170X-Gaming 7 S1151

כרטיס מסך: 1629 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GTX970 4GB WindForce3 1051Mhz 4G DDR5

דיסק קשיח: 519 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III

דיסק קשיח: 570 ₪ - Seagate 3T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty

מארז: 845 ₪ - NZXT Phantom 630 Gunmetal

ספק כוח: 699 ₪ - * מבצע * - Seasonic X-Series 860W PLATINUM Modular 7 Years Warranty

קירור אוויר למעבד: 399 ₪ - Noctua NH-D15

תוכנה: 449 ₪ - * חדש במלאי * - Windows 10 64 bit Hebrew

מחיר סופי: 8743 ₪ למזומן

8917 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

בבקשה אל תגיב סתם למפרט הזה, אלא תבדוק את המארז, לוח וכל השאר (youtube וכ'ו). גם לא יהיה לי זמן לענות בשבוע הקרוב.

פורסם

650W מספיק לsli של 970, אם חשוב לך השקט ה860 יהיה יותר שקט, סביר שהתכוונו לפלטיניום לא לסדרה x.

פורסם

וגם אם הוא ישתמש בנוסף ל SLI בהרבה HDD עדיין W650 מספיק, אבל זה לחוץ עם OC. אפשר לחסוך פה אני מסכים. ובכל זאת ספק מצויין :P

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהמפרט שנתת הוא מצויין! וממש מנוצל טוב! אני תמיד אוהב להתייעץ שאני מוציא כסף בסכומים כאלה.

עזרת לי המון שיניתי רק את המארז. בדקתי את מה שנתת ובדקתי סיקורים ב YOUTUBE

הלוח האומנם לא מציע הרבה חיבורי USB אבל אני עוד יכול להסתדר איך שהוא. יש לו הרבה יתרונות והוא קרץ לי מאוד.

לגבי המארז חשוב לי מאוד ה STYLY שלו והאפשרויות שהוא מציע. ולכן אני מעדיף את אחיו הגדול .

הכיוון שנתת לי מאוד עזר לי להגיע למה שרציתי. כי גם יש לי כאן אופצייה לשידרוגים עתידיים. לדוגמא אם ארצה לשדרג את המערכת ל

1440P

בעיקרון נראה לי שעוד חודש או חודש וחצי אני אזמין את המערכת הזאת . אם יש מקום לתיקונים או שיפורים דעות הערות וכ'ד תמיד אשמח לשמוע.

זה מה שבחרתי .

logo-dark.png

כרטיס מסך: 1799 ₪ - * מבצע * - GeForce Gigabyte GTX970 G1 Gaming 1178Mhz 4G DDR5

מארז: 1155 ₪ - NZXT Phantom 820 Gunmetal

ספק כוח: 699 ₪ - * מבצע * - Seasonic X-Series 860W PLATINUM Modular 7 Years Warranty

תוכנה: 449 ₪ - * חדש במלאי * - Windows 10 64 bit English

מחיר סופי: 9223 ₪ למזומן

9407 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהמפרט שנתת הוא מצויין! וממש מנוצל טוב! אני תמיד אוהב להתייעץ שאני מוציא כסף בסכומים כאלה ובמיוחד למשהו שישמש אותי למשך שנים.

גם תחנת עבודה וגם GAMING איכותי.

שיניתי רק את המארז חשוב לי מאוד ה STYLE שלו והאפשרויות שהוא מציע. ולכן אני מעדיף את אחיו הגדול .

בדקתי את מה שנתת ובדקתי סיקורים ב YOUTUBE

הלוח האומנם לא מציע הרבה חיבורי USB אבל אני עוד יכול להסתדר איך שהוא. יש לו הרבה יתרונות והוא קרץ לי מאוד.

הכיוון שנתת לי מאוד עזר לי להגיע למה שרציתי. כי גם יש לי כאן אופצייה לשידרוגים עתידיים. לדוגמא אם ארצה לשדרג את המערכת ל

1440P

בעיקרון נראה לי שעוד חודש או חודש וחצי אני אזמין את המערכת הזאת . אם יש מקום לתיקונים או שיפורים דעות הערות וכ'ד תמיד אשמח לשמוע.

זה מה שבחרתי .

logo-dark.png

כרטיס מסך: 1799 ₪ - * מבצע * - GeForce Gigabyte GTX970 G1 Gaming 1178Mhz 4G DDR5

חריגה ב 223 ש"ח אבל לפי דעתי האישית זה שווה את התוספת של המארז שמציע קצת יותר מאחיו הקטן.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהמפרט שנתת הוא מצויין! וממש מנוצל טוב! אני תמיד אוהב להתייעץ שאני מוציא כסף בסכומים כאלה ובמיוחד למשהו שישמש אותי למשך שנים.

גם תחנת עבודה וגם GAMING איכותי.

שיניתי רק את המארז חשוב לי מאוד ה STYLE שלו והאפשרויות שהוא מציע. ולכן אני מעדיף את אחיו הגדול .

בדקתי את מה שנתת ובדקתי סיקורים ב YOUTUBE

1440P

זה מה שבחרתי .

logo-dark.png

חריגה ב 223 ש"ח אבל לפי דעתי האישית זה שווה את התוספת של המארז שמציע קצת יותר מאחיו הקטן.

פורסם
  • מחבר

מצטער על הספם באג בדפדפן. לא שמתי לב שהוא הקפיץ לי 2 פעמים יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים