פורסם 2015 בספטמבר 2110 שנים לפני כמה ימים, הורדתי גרסת התנסות של VMWARE WORKSTATION 12 PROוהתקנתי אותה עם מעה"פ Windows 10 - כדי להתנסות בה.נודע לי שקיים מוצר בשם VMWARE WORKSTATION PLAYER.משיהו יכול להסביר לי למה מיועדים 2 התכונות לעיל, למה הן מיועדותומה צריך להתקין משתמש מתחיל כמוני לצורך בדיקת מעה"פ (מכונה וירטואלית אחת, נכון לעתה) ?תודה למסייעים...
פורסם 2015 בספטמבר 2110 שנים אני משתמש ב VMWARE PLAYER , אפילו לא יודע מה יש בפרו או ב WORKSTATION..אשמח לדעת
פורסם 2015 בספטמבר 2110 שנים יש כמה וכמה הבדלים בין ה- Player ל- Pro... תוכל לראות את ההבדלים כאן http://www.vmware.com/products/player/compareאני חושב שההבדלים המשמעותיים הם שבגירסת ה- Pro מקבלים כלים יותר מתקדמים לעבודה מול מכונות וירטואליות... לדעתי לבדיקה של Windows 10 יספיק לך ה- Player...
פורסם 2015 בספטמבר 2110 שנים מחבר תודה רבה DolevSP,במקרה הגעתי לקישור שלך ע"י שיטוט בגוגל...אם אני מבין נכון, שורה (תכונה) עם סימון נקודה ירוקה O נתמכת ב PLAYERומה שאינו מסומן נתמך רק ב PRO, נכון ?עריכהאגב, האם ה VM (גרסת PLAYER או PRO) הינה סביבה בטוחהלבדיקת תוכנות כדי לראות אם הן נגועות בוירוס ?הכוונה היא לאחר ההתקנה ב VM, אם מתברר שהיא נגועה בוירוס,רוגלה או משהו מזיד אחר, זה לא יפגע ב HOST (במחשב שלי) ? נערך 2015 בספטמבר 2110 שנים על-ידי Cahiml
פורסם 2015 בספטמבר 2110 שנים תשמע, עד עכשיו עבדתי עם הPLAYER, שידרגתי לשרת פרו עם רישיון , וזה דפק לי את כל המערכת, אחרי יום שלם של ניסיון תיקוןהייתי חייב למחוק הכל ולהתקין מחדש הכל חזרה לPLAYER . זה גרם לאיבוד חומרים דיי חשובים.אם יש לך מערכת שכבר עובדת ואתה מרוצה - אל תעבור לשום דבר אחר.
פורסם 2015 בספטמבר 2110 שנים תודה רבה DolevSP,במקרה הגעתי לקישור שלך ע"י שיטוט בגוגל...אם אני מבין נכון, שורה (תכונה) עם סימון נקודה ירוקה O נתמכת ב PLAYERומה שאינו מסומן נתמך רק ב PRO, נכון ?עריכהאגב, האם ה VM (גרסת PLAYER או PRO) הינה סביבה בטוחהלבדיקת תוכנות כדי לראות אם הן נגועות בוירוס ?הכוונה היא לאחר ההתקנה ב VM, אם מתברר שהיא נגועה בוירוס,רוגלה או משהו מזיד אחר, זה לא יפגע ב HOST (במחשב שלי) ?הבנת נכון, אם אין נקודה ירוקה בטור של ה- Player אז התכונה לא נתמכת ב- Player אלא רק ב- Pro.תיאורטית זה אפשרי... אבל הוירוס יצטרך להשתמש במבנה שה- VMWARE משתמש כדי לשתף מידע או רשת בין ה- Host ל- VM... אז למרות שזה אפשרי הסבירות שזה יקרה נמוכה לדעתי... אני בכל מקרה ממליץ שיהיה לך אנטי-וירוס במחשב... ותתקין אחד גם על המכונה הוירטואלית...
פורסם 2015 בספטמבר 2210 שנים מחבר ... אני בכל מקרה ממליץ שיהיה לך אנטי-וירוס במחשב... ותתקין אחד גם על המכונה הוירטואלית...יש Norton Internet Security עם רישיון ל 3 משתמשים - אך הם כולם בשימוש.אולי אתקין במכונה הוירטואלית, אך הייתי מעדיף שלא כי הרבה תוכנות אנטי וירוס מזהות קבצים חשודים גם כשהם תמימים ולכן הייתי מעדיף לבדוק בסביבהה הוירטואליתמה קורה במקרים אלו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.