עבור לתוכן

לכל האוברקלוקרים עם ספקי TSUNAMI 350W ויותר ג'נרים.

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת מה מצב האוברקלוק שלכם אם בכלל ופרטים גדון מעבד לוח...., וכמה הספק נותן ב+5V זאת ניתן לבדוק בעמוד הטמפ בתוכנה Aida32 .

פורסם

אתה לא יכול להשוות ספקים ג'נריים בתור "ספקים ג'נריים"

כמו כל חלק ג'נרי, יש כאלו שהם ממש טובים, ויש כאלו שלא יכולים להחזיק יותר מGF2MX.....

הדבר היחידי שאתה יכול להשוות ולבדוק מולו את הספק שלך זה בדיוק אותו ספק כמו שלך אצל מישהו אחר.

תחתב כאן את כל מה שכתוב על הספק שלך ואז אנשים יוכלו לבדוק אם יש להם ספק כמו שלך...

פורסם

חלקים ג'נריים הם מאוד מוזרים אתה יכול לפעמים ליפול על פנינות אמיתיות ובדרך כלל עם בדיוק אותו חלק אתה תיפול על הדבר ההכי גרוע שאפשר

זה קורה כי האיכות הרכבה היא בדרך כלל על הפנים אבל פה ושם יוצא פריט שלמרות ההרכבה הגרועה הוא עובד כמו שצריך

לי למשל יש סטיק של זכרון ג'נרי DDR333 שפועל בתזמונים של 2-2-2 שאפילו הרבה מהזכרונות היותר יוקרתיים של DDR333 לא עושים את זה

פורסם

כן גם אי רןצה לעשות oc אם המערכת שלי ואני מפחד שידפק לי הספק הגאנרי שלי

חברה אולי מישהו יודע על מכשיר בדקה של עמידות בעמוס אם הספק

פורסם

תחתב כאן את כל מה שכתוב על הספק שלך ואז אנשים יוכלו לבדוק אם יש להם ספק כמו שלך...

אני חושב שהוא דיי עשה את זה בכותרת ;)

פורסם
  • מחבר

מה לא ברור?

אם יש לכם ספק צונמי 350 ואט תבדקו בבקשה בשבילי כמה הוא נותן ב+5V בתוכנה AIDA32 ...

יהיה טוב אם תציינו מה העומס שיש עליו ואם אתם באוברקלוק....

פורסם

לי יש טסונאמי כמו שלך והוא מצוין מחזיק רק לא ניסיתי עדיין אוברקלקו איתו...

פורסם

מה עם מתח שהוא נותן ב+5V ?

תבדוק בAIDA בעמוד של הטמפ'...

זה למטה

פורסם

הספק הג'נרי שלי די בעומס הייתי אומר אם זה משנה לך אני אפרט אחר כך... בנוגע למתחים הנה כמה שהוא נותן

המעבד שלי אמור לקבל אבל הוא מקבל יציב 1.7 לא עובר אותו אפילו המאית וכל בערך 3 שניות הוא יורד ל1.68 ואז חוזר ל-1.7

3.3+V הספק נותן 3.26-3.28

5V הספק נותן 5.11-5.13

12V הספק נותן 11.98, די קרוב ל12 D:

את המתחים בדקתי עם האידא32.. אם אתה צריך עוד פרטים תרשום פה אני אגיד לך

פורסם

וואלה סבבה, הספק שלך נותן מתחים יותר טובים משלי...

שלי נותן 4.89 ויורד כאשר יש טיפה מאמץ...

לכן אני לא מצליח לעשות אובררקלוק

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים