עבור לתוכן

Artic Silver 5 יעשה את ההבדל?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא יודע זה לא פשוט נראה לי.

ה947U גם טוב??

• תגובות 33
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש ציונים לסינקים בסטיקי "רכיבים מומלצים לאוברקלוקינג"

יש הבדל בינהם זה בטוח.. אם הוא משמעותי, אני לא בטוח

עד כמה שזכור לי הסינק שציינת מסתפק בחיבור רגיל בלי צורך להוציא את הלוח

פורסם
  • מחבר

אם זה חיבור רגיל זה פחות טוב לא? כי המשקל שלו גבוה עדיף שיוחזק עם מתפס מתחת ללוח. לא?

פורסם

הם לא היו מוציאים סינק שלא עבר בדיקות ויתאים לסוקט

כמובן שתמיד עם סינקים כאלה לא מומלץ להזיז את מחשב הרבה (זאת אומרת נסיעות באוטו בלי חגורת בטיחות, וכו)

בדרך כלל באתר החברה מצויין רשימת לוחות אם שעליהם נבדקו הסינקים

ואם יש לוחות שנמצאו לא תואמים מכל סיבה שהיא (צפיפות - חסרון גדול לסינק גדול) הם יצינו גם את זה..

פורסם

לפותח הת'רד : מצטער להגיד לך, אבל אכן ההיטסינק הזה הוא גרוע הן מבחינת הרעש והן מבחינת הקירור(ולא יעזור סידור או מארז אחר). אני לא יודע איך ולמה יצרו להיטסינק הזה הילה של היטסינק טוב.

מה שבא לי לעשות זה לקחת את ההיטסינק הזה ולדפוק אותו בראש של מי שאמר שהוא טוב והמליץ עליו.

אתה מוזמן לעיין במפרט המחשב שלי ועם כל הקירור שיש לי במחשב חום המעבד לא יורד מ 50+ במאמץ.

פורסם

הייתי ממש קרוב לקניה של הסינק הזה (בהמלצת הדובים) אבל כמה ימים אחרי זה יצא דגם חדש לספארק7 (ה7פלוס) וזיגזג מאוד המליצו עליו אז קניתי..

בכל מקרה מה אני בא לבאס אותכם זאת לא הכוונה..

אני בן אדם שמאוד אכפת לו מטמפרטורת המחשב, וגם שקלתי לא מעט להחליף את הסינק שלי (שעושה את העבודה לא רע יחסית לרעש שאני מוכן לספוג..) בטרמלרייט (sp94) הדילמה היתה המאורר

לסמארט פאן יש רעש יותר מציק מאשר לספארק...

הספארק עושה רעש חזק אבל יחסית לא מפריע לאוזן כמו הסמארט שפשוט נכנס לעצבים יותר מרוסי שאומר דייייייי ויייייייי דיייייייייייייייייייייייי

שיהיה לי כסף מיותר ואני ירצה להפתר מהספארק (חח וזה לא יקרה לדעתי..) אני יחליף לSP94 ומאורר ENERMAX או משהו בסגנון..

דרך אגב גם ה 947U לא רע ויעשה את העבודה מצויין מול האירו פלואו, פשוט ההבדל מחירים בינו ובין הSP94 זה בערך 50 שקל אז למה לא להוסיף..?

פורסם

הבעיה בהיטסינק הזה (AEROFLOW) שהוא פשוט מתקשה להפתר מהחום שהוא מקבל, אז אם תעביר את החום יותר מהר להיטסינק ע"י משחה טובה יותר אז בהתחלה המעבד יתחמם לאט יותר, אבל בסופו של דבר הוא יגיע לאותן ה 55 מעלות.

בקיצור, במקום לבזבז כסף על משחה תקנה היטסינק חדש.

פורסם
  • מחבר

אוקיי נראה לי אני יקנה היטסינק חדש וזהו עם שילוב של AS5.

המון תודה לכל העוזרים!

פורסם

אוקיי אם אתה אומר שהחיישן לא דפוק, אז איך אתה מסביר את זה שמישהו שפירסם פה הודעה ויש לו מעבד כמו שלי 2.4C עם קירור סטוק של אינטל והוא על מעלות כמו שלי אולי מעלה שתיים יותר נמוך?? (יש לו לוח של ג'יגהבייט).

והוא כמוני עם שתי מאווררי 120 מ"מ.

נראה לי שאתה מדבר עליי....אז תרגיע!!!

סתם..... ;)

בכל מקרה, רציתי רק לעדכן שעשיתי סידור חוטים במארז, הצמדתי ועיגלתי ואני חושב שזה עזר...

זה הרבה יותר מורגש במצב מנוחה אבל גם במאמץ יש איזה שיפור של 2-3 מעלות...לא רע....PRIME95 נעצר ב52 מעלות וזה נראה לי סביר..

מה שכן רציתי לשאול מה עדיף מבחינת מיקום ההרדיסקים (יש לי שניים):

-הכי למטה שאפשר עם רווח אחד בינהם כאשר המאוורר הקידמי ממש מולם וזה יוצר חלל גדול יותר באמצע המארז

או

- קצת יותר למעלה מעל המאוורר (עדיין עם רווח בינהם) ואז זה צפוף באמצע המארז אבל פנוי מול המאוורר הקידמי...

פורסם

52 זה סביר עם סינק כמו שלך

אני עם מאוררים ברמה גבוה על 42-43

בכל מקרה תעשה שרוטו קצר על הקטע עם ההרדיסק שנראה על מה אתה מדבר

לא מומלץ שההרדיסקים יחסמו את המאורר ....

פורסם

בכל מקרה תעשה שרוטו קצר על הקטע עם ההרדיסק שנראה על מה אתה מדבר

לא מומלץ שההרדיסקים יחסמו את המאורר ....

מה זה שרוטו???

ההרדיסקים לא ממש חוסמים..הם צרים הרי....

אתה חושב בעדיף שהם יהיו יותר למעלה במרכז המארז? כי פשוט אז הם קרובים לכרטיס מסך וכמעט יוצרים מחיצה במרכז המארז..

פורסם

שרטוט..

אם המאורר אצלך יושב ממש על הרצפה תוכל לשים את ההרדיסקים ממש שלב מעליו ואז עוד ישארר מרווח בינהם ובין הכרטיס מסך..

בכל מקרה יש מספיק מקום בין הדיסקים\כרטיס מסך ובין הדלת.. אבל לא מומלץ שבאמת כמו שאמרת יהיה מחיצה במיוחד שהמאורר שמכניס אוויר הוא למטה ולא באמצע (מתחת לפלופי)

פורסם

שרטוט..

אם המאורר אצלך יושב ממש על הרצפה תוכל לשים את ההרדיסקים ממש שלב מעליו ואז עוד ישארר מרווח בינהם ובין הכרטיס מסך..

בכל מקרה יש מספיק מקום בין הדיסקים\כרטיס מסך ובין הדלת.. אבל לא מומלץ שבאמת כמו שאמרת יהיה מחיצה במיוחד שהמאורר שמכניס אוויר הוא למטה ולא באמצע (מתחת לפלופי)

המאוורר אכן הכי למטה בקידמת המארז ונראה לי שזה בדיוק מה שעשיתי...תראה..

פורסם

אווץ.. מבולגן

הייתי מציע לך להוריד את ההרדיסק העליון עוד קומה אבל אני רואה שהכבל חשמל מתוח לגמרי..

אז תשאיר את זה ככה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים