פורסם 2004 באפריל 321 שנים אני משתמש בAS3 בשילוב עם וואנטק האירוופלוו (לוח ABIT IC-7 ) והטמפ' ממש לא טובות!כשאני בווינדווס ושומע מוזיקה עם איי סי קיו ותוכנות לבדיקת טמפ' וכאלה אני על 42-43 שאני מפעיל משחק אני מגיע גם ל55!למה זה ככה ? יש לי סינק נחמד של וואנטק וAS3 יכול להיות שהחיישן שלי דפוק? איך אני יכול לבדוק טמפ' אמיתית?האם AS5 יעשה את ההבדל?(יש לי מאוור 120 אחורי שמגיע עם המארז ו120 קידמי של וואנטק עם 53 CFM מעט מאוד).מצטער על השאלות המרובות אני פשוט כבר לא יודע מה לעשות כדי להוריד את הטמפ'.המון תודה!
פורסם 2004 באפריל 321 שנים החיישן לא דפוק, האירופלואו פשוט לא מאורר מציאהההבדל בין סילבר 3 לסילבר5 לדעתי לא ישנה מעל 3 מעלותתדאג לכל המסביב.. (סידור חוטים, מאורר בגג + אם יש אפשרות גם בדלת, זרימת אוויר טובה של כניסה ויציאה)
פורסם 2004 באפריל 321 שנים מחבר אוקיי אם אתה אומר שהחיישן לא דפוק, אז איך אתה מסביר את זה שמישהו שפירסם פה הודעה ויש לו מעבד כמו שלי 2.4C עם קירור סטוק של אינטל והוא על מעלות כמו שלי אולי מעלה שתיים יותר נמוך?? (יש לו לוח של ג'יגהבייט).והוא כמוני עם שתי מאווררי 120 מ"מ.
פורסם 2004 באפריל 321 שנים מה זאת אומר לך תסביר?יש אלף ואחת סיבות.כל מעבד מתחמם טיפה שונהסידור שונה של כבליםסידור שונה של מארזמאוררים בחוזק אחרבנוסף, הבנתי שהסטוק של אינטל הוא ממש ממש לא רע.חום חדר.המיקום של המארז (אם הוא סגור יחסית..) חסר סיבות?? מיליון ואחת.
פורסם 2004 באפריל 321 שנים משתנה של מעלה עד 4 מעלות (ואפילו יותר) זה סביר לגמרי..זה מושפע מהאיזור שהוא גר בארץ, מהמארז שלו, גם קצת מהחומרה שיש לו במחשבועוד ועוד גורמים..דרך אגב לחבר שלי היו שתי מחשבים תואמים, סלרון 2000חומרה דומה (כרטיסי ג'יפורס, 512 זיכרון, אותם דיסקים קשיחים, ואפילו אותו מארז ולשתיהם סידור חוטים דיי שווה)באחד לוח אם של חברת ABIT ובשני CHAINTECHהמחשב עם הלוח צ'איטק תמיד התחמם הרבה הרבה יותרחשבנו בהתחלה שהמעבד עצמו פולט יותר חום, אז החלפנו בין המעבדים.. שום שינויהשארנו את שתי המחשבים אותו דבר רק החלפנו את הלוחהופה, המחשב הראשון שהיה עם האביט ועכשיו עם הצ'איטק קפץ במעלות בצורה דרסטיתמה שאומר שלא רק משתנים חיצוניים, אלה גם משתנים פנימייםלפעמים כרטיסי מסך שפולטים הרבה חום ישפיעו גם על המעלות.. (אולי לא בצורה משמעותית אבל אנחנו מדברים פה על מעלה שתיים..)
פורסם 2004 באפריל 321 שנים מחבר עדיין לא הגיוני! VANTEC (שהוא לא משהו) יותר טוב במהקירור של אינטל לפחות! AS3 יותר טוב מהפד שמגיע עם האינטל.אז אפילו חומרה אחרת לא כל כך משנה את הטמפ', וגם איזור לא כל כך... אחרי הכל כמה הבדלי טמפ' כבר יש?!ממש לא הגיוני!
פורסם 2004 באפריל 321 שנים צר לי להיות זה שמבשר לך (אחרי שביזבזת איזה 200 שקל) שהקירור המקורי טוב יותר מה-air flow הדפוק הזה.
פורסם 2004 באפריל 321 שנים אל תתוכח עם עובדות.. זה דברים שבאמת קורים אנחנו לא זורקים סתם ניחושים לאווירההבדל בין קירור סטוק של אינטל סוקט 478 ובין האירופלואו + סילבר 3אמור להיות בערך 3 מעלות, הכל עניין משתנה ולא קבוענגיד נוסיף לזה עוד 2 מעלות שהוא לפעמים מקבל מתחתיך.. 7 מעלותתאמין לי שיש הרבה מאוד משתנים שיכולים להשפיע על פלוס מינוס 5 מעלותבחלק מהלוחות אביט מהדורות הישנים באמת היה תופעה שהחיישן היה קרוב מידי למעבד והציג תוצאות לא נכונותאבל הלוח שלך יוצר הרבה אחרי..
פורסם 2004 באפריל 321 שנים [glow=red,2,300]Love is the NameSex is the GameSo Forget the nameAnd Play with me the Game...!למפרט מלא כולל סיקורים ופרטים הכנסו ל :[/glow][tt]Love is the NameSex is the GameSo Forget the nameAnd Play with me the Game...!למפרט מלא כולל סיקורים ופרטים הכנסו ל :[/tt]לא לא ישפיע... אולי רק בכמה מעלות מסכנות..אני שניה בודק חתימה אל תתיחסו למה שרשמתי למעלהד"א, מישהו יכול להכין לי איזה כתב יפה? משהו לחתימה... אני אודה לו מאוד!
פורסם 2004 באפריל 421 שנים מחבר באסה לי!כדי לשקול קנייה של Zalman CNPS7000A-Cu Cooler for PIV/AMDhttp://www.pch.co.il/docs/pd2020997095.htm???עם שילוב של AS5, אבל מה אני יעשה עם הוואנטק חבל סתם לשים אותו בצד!
פורסם 2004 באפריל 421 שנים המלצה שליבגלל שכבר השקעת לא מעט כסף על הסינק הנוכחי והוא לא השפיע במיוחדאת הקניה הבאה שלך תעשה על בטוח, שתראה הבדלים משמעותיים לעיןהמלצה שלי זה כמובן ל sp94+sf2 אם נשאר לך קצת מהסילבר3 אפשר להספק בוזה עניין לא זול.. אבל השקעה מוצלחת
פורסם 2004 באפריל 421 שנים מחבר הבנתי שהזלמן אמור לעשות את העבודה אבל לא?לשמור על סביבה של 40 מעלות+- , מספק אותי לחלוטין.. כל עוד לא יעבוד את ה45-46.
פורסם 2004 באפריל 421 שנים הזלמן טובאבל אל תבנה עליו יותר מידי (כמו שבנית על האירופלואו)אני אומר לך בשיא הרצינות אם היו לך ציפיות גבוהות מידי אתה תתכאזבמה גם שזאת השקעה לא הכי כדאיתכי אם אתה כבר מוציא 250 שקל.. תנסה לסחוט עוד 100 שקל ותקנה את ה sp94+sf
פורסם 2004 באפריל 421 שנים מחבר כן נראה לי שזה מה שאני יעשה, הקטע גם צריך עוד כסף להרכבה כי אני לא יודע להרכיב. (במקרה הזה צריך לפרק את כל המחשב כדי לשים לו את התושבת שתופסת אותו מתחת ללוח).
פורסם 2004 באפריל 421 שנים כסף להרכבה????אתה צוחק נכון ?זה כולה סינק למעבד...מתיעצים פה קצת עם אנשים כמה דקות לפניובהרכבה אתה תסתדר לפי ההיגיון והשכלאז מה אם זה צריך גם חיבורים מתחת ללוח, אתה בעל מחשבאתה משתמש, אתה מחליף דבריםאתה צריך שידרוגיםאתה לא ממשתמשי המחשב של "זה עובד, מה אכפת לי מה קורה בפנים"שרק משחקים ולא אכפת להם מהחומרה והם לא מתעסקיםאתה צריך ללמוד עם הזמן צריך לתרגל, אז זה יקח לך חצי שעה בהתחלה כי אתה אולי לא מנוסה עם פירוק לוח אז תעשה את זה לאטכל הקטע זה להסתכל על הסינק ולראות שאתה הרכבת את זה.. שאם תצטרך עוד חצי שנה להחליף משחה טרמית תידע להסתדר לבד..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.