עבור לתוכן

עזרה בנושא אחריות בעת קנייה של מחשב נייד

Featured Replies

פורסם

היי שלום, אני מחפש לאחותי כבר זמן מה מחשב נייד ורציתי להתייעץ לפני קנייה.

באופן כללי, המחשב לא צריך להיות מטורף אבל יש כמה נושאים שהינם חשובים לנו שאני חושב שמייקרים את המחשב כמו רזולוציה טובה וזוויות צפייה גדולות ושהוא לא יתחמם.

לאחר חיפושים מצאתי מחשב של טושיבה דגם: Satellite S50-B-14X. הוא נראה מחשב בעל חומרה טובה ועונה על כל הצרכים של אחותי. העניין הוא שלאחר בדיקה הבנתי שטושיבה העבירה את המחשבים הניידים שלה לטיפול מעבדות cpm. לפני כן אלו היו מעבדות סלדון. בגדול אני לא מכיר את סלדון אבל יודע ש cpm גרועים ולא מניסיון אישי. אני אציין כאן שנושא האחריות הוא אקוטי מבחינתי ואין לי רצון להתפשר על כך. ולאחר שהמשכתי בחיפושים שמתי לב שהמחשבים הבינוניים בעלי המחירים השפויים מקבלים שירות לא הכי טוב: מחשבי טושיבה ולנובו עם ,cpm מחשבי אסוס גם הם במעבדה גרועה, הבנתי שגם השירות של מחשבי HP לא בשמיים ועל אייסר אני בכלל לא מדבר.

האם יש סיכוי למצוא מחשב טוב בטווח מחירים של 3000-4000 ₪ (אפשרי גם מאילת) עם אחריות ל 3 שנים הוגנת וטובה? עם מעבדה איכותית בעלת המלצות טובות שלא תעשה לי בעיות.

לי באופן אישי יש מחשב dell Vostro 5470 עם אחריות 3 שנים בבית הלקוח ממנה אני יותר ממרוצה ולא הייתי חושב לקנות לה מחשב אחר אלמלא היה לו חיסרון הרזולוציה וזוויות הצפייה הגרועות שקיימות במחשב זה ובנוסף לכך אחותי רוצה מחשב 15.6" ולא 14" כמו בדגם הנ"ל.

אם כך מה אני עושה? אשמח לעזרה בנושא האחריות. האם אפשר אולי להחליף למעבדת שירות אחרת לאחר הקנייה (כמובן בתוספת תשלום)?

אציין שבמחירים אלו ישנם מחשבים הוגנים לגמרי ורק נושא האחריות מהווה את המכשול בקנייה.

תודה לכל העוזרים!

פורסם

אין לי ניסיון אישי עם CPM, אבל ממש לא קיבלתי רושם שהשירות שלהם גרוע באופן יחסי לשאר. אני חושב שאתה סתם מגזים.

מצד שני - פחות או יותר ציינת שני שליש או יותר מהדגמים בשוק, שלטענתך נותני השירות שלהם גרועים, אז מה ההבדל?

אתה כל-כך בטוח בדעותיך?

אני לא יודע מה זו "מעבדה איכותית בעלת המלצות טובות שלא תעשה בעיות". אם אתה מכיר מעבדה כזו - תספר לי. לי יצא לשמוע תלונות על כל נותן שירות ללא יוצא מן הכלל. אם נפסול מוצר רק בגלל שפעם מישהו הזדקק לשירות ולא היה מרוצה, נגלה שאי-אפשר לקנות שום דבר בכלל.

בכל מקרה, אם אתה מרוצה מהשירות של DELL - תקנה לאחותך DELL, עם אותו הסכם שירות. מן הסתם, יש להם יותר מדגם אחד למכירה. סביר שלפחות אחד מהם יתאים לצרכים שלך.

פורסם
  • מחבר

תןדה על התגובה, דבר ראשון.

זה בדיוק מה שאני שואל. אם כל כך הרבה חברות בעלות שירות לא טוב האם זה באמת מגיפה כמו שזה נשמע או שהכל יחסי או שאולי בעצם אנחנו הלקוחות נוטים להתלונן הרבה. מעבדת cpm משאירה אחריה שלל תגובות וחוות דעת נזעמות שנמצאות כפטריות אחרי הגשם ברחבי האינטרנט. אבל מצד שני כל חברה אחרת גם כן לא מקבלת יותר מדי פידבקים בנושא שירותי המעבדה שלהם ומכאן שאלתי.

בנושא דל, אכן השירות שלהם היה בסדר גמור עד היום ואפילו יותר מכך, אבל ואולי בגלל נושא השירות המחשבים שעונים לדרישות הרזולוציה שלנו הינם גבוהים במקצת.

פורסם

אם כבר, אז זה הגיוני.

מחשבים "עסקיים" עולים לרוב יותר, וחלק מהסיבה היא עלות השירות, שרמתו הגבוהה יותר באופן כללי מגולמת במחיר.

לא שלהם לא יכולות להיות פאשלות, ולא שלא ייתכן גם שירות מעולה בסדרות הזולות, אך בממוצע, כן - השירות יותר טוב בסדרות העסקיות, גם של DELL וגם של HP וגם של LENOVO ואחרים. ועל זה משלמים.

או שתצטרך להתפשר על מאפייני המחשב, או להגדיל קצת את הסיכוי לקבל שירות רע בעת הצורך (שיכול גם לא להתרחש), או להגדיל קצת את התקציב. אי-אפשר לאכול את העוגה וגם להשאירה שלמה. :)

פורסם
  • מחבר

צודק בהחלט, בגלל זה הגדלנו את התקציב לכיוון 4 אלף אבל כנראה שגם זה לא מספיק כשרוצים גם שירות טוב וגם רזולוציה טובה עם זוויות צפייה רחבות יותר. אכן התלבטות! נעשה חושבים ואולי נלך בכל זאת על הדגם של טושיבה אם אחריות של CPM ונקווה לטוב.

בכל מקרה, תודה רבה חבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים