עבור לתוכן

לא מצליח לחבר צלעות קירור

Featured Replies

פורסם

חבר הביא לי מחשב שהצלעות קירור שלו מפורקות.

אני מנסה לעזור לו לחבר ולא מצליח

פתחתי את הקליפסים משכתי החוצה

אני מצמיד ללוח ולוחץ על הקליפסים

וכשאני עוזב אני רואה שזה לא מחובר בכלל

מישהו יכול להסביר לי מה לא עשיתי בסדר

או איך מחברים את הצלעות האלה??

67450b5c9c66593c26a5c041ccbedcfa.jpg

את המשחה אני אקנה אחרי שאראה שאני מצליח לחבר

תודה

פורסם

רק בלחיצה עדינה ואתה אמור לשמוע קליקים מכל אחד מהרגליים. לפי דעתי תעשה בדיקה אם לא שברת בטעות את הרגליים כי זה מאוד עדין. קירור בסיסי של אינטל.

פורסם

כשאתה לוחץ את הקליפסים לחורים של הלוח אז אחרי הלחיצה צריך לסובב מעט את הראש של הקליפסים כאילו זה בורג.

פורסם
  • מחבר

הרגליים לא שבורות

אני שומע קליק אבל הוא לא נשאר שם

לגבי הסיבוב גם ניסתי, הבעיה היא שעוד לפני הסיבוב הוא לא מחובר

פורסם

כמו שהבחור אמר לך כאן ככה בדיוק צריך להתקין את זה אם זה לא נתפס כנראה שהפינים הקטנים של הצלעות שבורים.

פורסם
  • מחבר

אתם צודקים

עכשיו הסתכלתי על זה טוב ונראה שהפלסטיק הלבן (זה שאמור להשאר בלוח ) שבור בקצה

תודה רבה על העזרה

פורסם

אני רוצה לציין שלפעמים ה"רגליים הלבנות" פשוט מאבדות את האלסטיות שלהן, כלומר הקצה שלהן לא חוזר לצורה המקורית שמתאימה בדיוק לחור בלוח האם, אלא הן נשארות רחבות יותר. זה יכול להסביר את מה שקרה לך - נדמה לך שהתקנת את הקירור בצורה נכונה, אבל מעשית הרגליים האלו כלל לא נכנסו לחורים בלוח.

לי זה קרה פעמיים (גם במחשב שלי וגם במחשב שהגיע אליי עם גוף קירור מפורק), ובשני המקרים בסופו של דבר קניתי את גוף הקירור Arctic Alpine 11 PLUS (נמכר בעיקר ב KSP ובאייבורי בכ-55 ש"ח, לא ברור לי מדוע חנויות אחרות לא מוכרות אותו), ואני דיי מרוצה ממנו.

הערה: כמובן שלפני שאתה קונה קירור חדש יש לוודא שהוא מתאים למעבד - גם מבחינת התאימות הפיזית לחורים בלוח וגם מבחינת פליטת הספק החום של המעבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים