עבור לתוכן

מזגן עילי מטפטף

Featured Replies

פורסם

לפני כשבוע התחיל לטפטף המזגן אצלי בחדר (1 כ"ס). פתחתי אותו וניקיתי את האמבטיה (שלא היתה מלוכלכת יותר מדי) וסגרתי. היום הוא התחיל שוב לטפטף.

האמבטיה נקיה והצינור לא סתום. ישנה הצטברות של מים באמבטיה בצד הרחוק מהצינור וכנראה כשמצטבר יותר מדי המזגן מתחיל לטפטף.

איך לפתור את הבעיה הזו? אם יש פורום יעודי לדברים האלו אשמח להפניה אליו. תודה.

פורסם

נסה לשאוב את הצינור ניקוז, בזהירות שלא תבלע את המים...!

אם בשאיבה יוצאת כמות נכבדת של מים אזי מדובר בסתימה.

פורסם
  • מחבר

שפכתי מים לתוכו והוא לא עולה על גדותיו.

פורסם

אני מראש אומר שאני לא טכנאי מזגנים

-אבל-

בד"כ רב הבעיות במזגנים ניתנות לטיפול על ידי "תחזוקה מונעת" שלהם - ניקוי צינורות וניקוי הפילטרים - וכמו כן לראות ששום דבר לא "חוסם" את אף אחד מהפתחים

אני גם אעיר שאם המזגן באחריות - טוב תעשה אם תפעיל אחריות ולא תתעסק איתו לבד

בהצלחה,

גבריאל

פורסם

תבדוק את השיפוע של האמבטיה. איפה שמצטבר מים אולי להרים שמה בעדינות

פורסם
  • מחבר

יש שיפוע קל שלא לכיוון הצינור,הבעיה היא שאין לי איך לשנות את הכיוון

פורסם

מקודם הוא היה בסדר - והוא אמור להמשיך להיות כך גם עכשו

אם המגש מים לא יכול לזוז אוליי כל המזגן זז ? הרבה מזגנים היום פשוט תלויים על פלאטת בסיס שמחוברת לקיר - ניתן להוריד אותם אם מרימים אותם... תבדוק שהוא מולבש על הפלאטה עד הסוף

יכול להיות שהרדיאטור מלא באבק באיזה שהוא מקום, או שפילטר יצא מהמקום וקצת נוגע בו - ואז במקום שהמים יזרמו למגש הם זורמים לצד על הפילטר/כבל כלשהוא וכו'

תכניס שתאלבנד לצינור המים מבחוץ ותוודא שהוא אכן עובר כל הדרך לתוך המזגן, ואין סתימה.....

פורסם

בדיוק עם אותה בעיה - אחרי כמה שעות מתחיל טפטוף קל.

היה טכנאי, ניקה, חיפש, הזיז, שפך מיים - לא מצא מה הבעיה....

פורסם

3144

פורסם

במקרה כזה - תרכיב אותו בלי ברגים, תפעיל, תן לו להתחיל לטפטף, ואז מהר תפתח ותבדוק איפה רטוב.....

אם לא ממש רואים - תייבש אותו טוב, ואז במקומות שאליהם המים מגיעים או יכולים לזרום תשים קווים/נקודות אם טוש זוהר. תחבר ותן לו לעבוד עד שיתחיל לטפטף. תפרק ותראה באור UV (אם במקרה יש לך פלורסצנט UV) / אור כחול (כל צעצוע/מחזיק מפתחות אם LED כחול) איך המים זרמו....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים