עבור לתוכן

בעייה בהתקנת סורק

Featured Replies

פורסם

המחשב : THINKPAD , עם מער. WIN7 ,64 סיביות.

הבעייה : הסורק - MUSTEK ,סדרת 1200 (ישנה),שעבד היטב תחת XP -ממאן לעבוד.

הפתרון (שדורש עזרתכם: מצוי בלינק שמצאתי באתר:

http://hwzone.co.il/community/threads/436611-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%94-%D7%91%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%A0%D7%AA-%D7%A1%D7%95%D7%A8%D7%A7

(מסרב להפוך הכתובת ללינק !!).

הבעייה : את 2 ההנחיות שמופיעות בלינק : 1) "

בעיה בהתקנת סורק

מערכת 64 סיביות מסוגלת להריץ יישומי 32 סיביות בשכבת תאימות 32 סיביות, אך כשזה מגיע לשכבות נמוכות יותר כמו שכבת מנהלי ההתקן, סביבת 64 סיביות לא יכולה להשתמש במנהלי התקן המיועדים לסביבת 32 סיביות ולכן המערכת לא מזהה בכלל את מנהל ההתקן.

אם קיים מנהל התקן עבור Vista או XP לסביבת 64 סיביות תנסה אותו (אני מניח שאם היה כבר היית מנסה). אם לא, אין כל כך מה לעשות חוץ מלהריץ XP או Linux כמכונה וירטואלית ולסרוק דרכה, או להחליף סורק."

2)"מדובר על חומרה לא חדשה במיוחד.

אין מה לעשות עם זה אלא רק להריץ VM ייעודית בשביל סריקות."

איני מבין כלל !!!.

תודה,בני - 052-5597957

פורסם

אני לא מבין מה אתה מצפה להשיג פה...

באותו דיון ישן כבר כתבתי שזאת חומרה מאוד ישנה ואני לא רואה שום סיבה להתעקש להתשמש בה. תקנה סורק חדש ותקבל גם תוצאות הרבה יותר טובות וגם תאימות למערכת הפעלה מודרנית.

פורסם
  • מחבר
אני לא מבין מה אתה מצפה להשיג פה...

באותו דיון ישן כבר כתבתי שזאת חומרה מאוד ישנה ואני לא רואה שום סיבה להתעקש להתשמש בה. תקנה סורק חדש ותקבל גם תוצאות הרבה יותר טובות וגם תאימות למערכת הפעלה מודרנית.

בו לא נתפלסף סביב רכישה ! כמו שזה ישן שירת אותי עד כה מעולה (אגב - אם טרם שמת לב ,רוב המוצרים הישנים אמינים יותר!!!).

אודה על עזרתך - קבלת הסבר ,מה עלי לעשות ליישום 2 הצעות הפתרון שציינתי. (אני מבין שזה פותר הבעייה, גם אם לא באופן מושלם)

תודה,בני - 052-5597957

פורסם

זה לא רלוונטי בעולם של הציוד ההיקפי או החומרה של המחשבים. אם לפני חמש שנים זה היה מאוד ישן, אז המצב היום הוא יותר גרוע.

לא צריך להשאיר את הטלפון שלך בכל תגובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים