פורסם 2015 בספטמבר 1610 שנים עדיין לא בטוחים שיש תועלת אמיתית בשעונים חכמים? ל-Ulefone הסינית יש הצעה שלא תוכלו לסרב לה לכתבה: http://hwzone.co.il/שעון-חכם-ראוי-בפחות-מ-100-שקלים-היתכן/
פורסם 2015 בספטמבר 1610 שנים למי אני יכול לשלוח מזומן ולבקש שיקנה לי את השעון בבקשה? _ (150ש"ח זה סביר לדעתי.)תודהעודד 053-4255779תודה
פורסם 2015 בספטמבר 1610 שנים ברזולוציה של רבע מהאפל ווטץ' וסוללה חצי משעונים חכמים מובילים (כמו ה-LG G Watch R) השעון הזה מיועד לאנשים שרוצים להעמיד פנים שיש להם את השעון של אפל.
פורסם 2015 בספטמבר 1610 שנים מבחינתי, השאלה העיקרית היא האם הוא יודע להציג עברית כמו שצריך. ובהתחשב בעובדה שמדובר (לפי הכתבה) במערכת הפעלה פרטית שלהם (ולא משהו גנרי כמו אנדרואיד), והיצרנית היא סינית, לא הייתי מצפה ליותר מדי בתחום הזה.
פורסם 2015 בספטמבר 1610 שנים לדעתי תהיה בעיה עם העברית שלא ניתן יהיה לראות אנשי קשר והודעות.לבעלי IPHONE גם אין תמיכה באפליקציה כך שגם הודעות גיבריש לא יקבלו ולא יוכלו לשלוט על המצלמה.
פורסם 2015 בספטמבר 1610 שנים איך שאבחנתי שמדובר במערכת הפעלה סינית לא ידועה ירד לי כל החשקלמה שאני ירצה מערכת הפעלה סינית שסביר להניח שהחברה לא תעדכן אותה אף פעם ותעלים אותה אחרי כמה חודשים?זה מזכיר לי שקניתי חיקוי של אייפון עם מערכת לא ידועה מDealExtreme לפני 5 שנים. לא היה ברור איזה גירסה זאת, היה מפוצץ באגים וגם לא היה אפילו כפתור Update.
פורסם 2015 בספטמבר 1610 שנים למי אני יכול לשלוח מזומן ולבקש שיקנה לי את השעון בבקשה? _ (150ש"ח זה סביר לדעתי.)תודהעודדתודהעודד יש באפשרותך לרכוש כרטיס ויזה נטען בסניף הדואר, בנוסף ממליץ לך למחוק את מספר הטלפון (ע"י עריכת הפוסט) ומי שמעוניין לעזור לך, שיצור קשר בפרטי.
פורסם 2015 בספטמבר 2010 שנים חח לא יודע מה ראיתי עכשיו (כמה שניות מודה פתיחת הקופסה ארוכה מדי) אבל התחלתי לצחוק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.