עבור לתוכן

שעון חכם ראוי בפחות מ-100 שקלים, היתכן?

Featured Replies

פורסם

השאלה אם רואים טוב את המסך. ואיך הוא מתמודד עם אור יום.

פורסם

נשמע מעניין. במחיר הזה אולי שווה לנסות.

פורסם

למי אני יכול לשלוח מזומן ולבקש שיקנה לי את השעון בבקשה? _ (150ש"ח זה סביר לדעתי.)

תודה

עודד 053-4255779

תודה

פורסם

ברזולוציה של רבע מהאפל ווטץ' וסוללה חצי משעונים חכמים מובילים (כמו ה-LG G Watch R)

השעון הזה מיועד לאנשים שרוצים להעמיד פנים שיש להם את השעון של אפל.

פורסם

מבחינתי, השאלה העיקרית היא האם הוא יודע להציג עברית כמו שצריך. ובהתחשב בעובדה שמדובר (לפי הכתבה) במערכת הפעלה פרטית שלהם (ולא משהו גנרי כמו אנדרואיד), והיצרנית היא סינית, לא הייתי מצפה ליותר מדי בתחום הזה.

פורסם

לדעתי תהיה בעיה עם העברית שלא ניתן יהיה לראות אנשי קשר והודעות.

לבעלי IPHONE גם אין תמיכה באפליקציה כך שגם הודעות גיבריש לא יקבלו ולא יוכלו לשלוט על המצלמה.

פורסם

איך שאבחנתי שמדובר במערכת הפעלה סינית לא ידועה ירד לי כל החשק

למה שאני ירצה מערכת הפעלה סינית שסביר להניח שהחברה לא תעדכן אותה אף פעם ותעלים אותה אחרי כמה חודשים?

זה מזכיר לי שקניתי חיקוי של אייפון עם מערכת לא ידועה מDealExtreme לפני 5 שנים. לא היה ברור איזה גירסה זאת, היה מפוצץ באגים וגם לא היה אפילו כפתור Update.

פורסם

למישהו יש מושג אם יש לזה בודק דופק

פורסם
למי אני יכול לשלוח מזומן ולבקש שיקנה לי את השעון בבקשה? _ (150ש"ח זה סביר לדעתי.)

תודה

עודד

תודה

עודד יש באפשרותך לרכוש כרטיס ויזה נטען בסניף הדואר, בנוסף ממליץ לך למחוק את מספר הטלפון (ע"י עריכת הפוסט) ומי שמעוניין לעזור לך, שיצור קשר בפרטי.

פורסם

לא תומך עברית !

פורסם

אני הזמנתי יגיע בעוד חודש ואז נראה... (:

פורסם

יואל אל תשכח לדווח לנו על השעון.

פורסם

חח לא יודע מה ראיתי עכשיו (כמה שניות מודה פתיחת הקופסה ארוכה מדי) אבל התחלתי לצחוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים