עבור לתוכן

מי שרכש טאבלט סמסונג 4 10.1 מתבקש להיכנס ולחוות דעתו - יתכן ומכרו לי מכשיר מחודש

Featured Replies

פורסם

שלום רב

רכשתי מכשיר טאבלט סאמסונג 4 10.1 דרך יבואן רשמי . כאשר הדלקתי אותו הבטריה עמדה על 57 אחוז - כלומר לא היתה ריקה...מעבר לזה, האיתחול היה ראשוני אבל כאשר הסתכלתי בישומים שירדו לתדהמתי ראיתי שלוש אפליקציות שהיו שם...

כלומר עלתה בי שאלה האם המכשיר חדש וכולל אפליקציות שהורדו על ידי היבואן או שמה מדובר במכשיר משומש ?

בטיפשוטי עשיתי למכשיר ריסט ואז הן נעלמו . כלומר אם הם היו שייכות לחשבון הגוגל פליי שלי הן היו אמורות לחזור

.

האן עוד מישו שרכש את המכשיר נתקל בזה?

תודה רבה מראש ושנה טובה

פורסם
שלום רב

רכשתי מכשיר טאבלט סאמסונג 4 10.1 דרך יבואן רשמי . כאשר הדלקתי אותו הבטריה עמדה על 57 אחוז - כלומר לא היתה ריקה...מעבר לזה, האיתחול היה ראשוני אבל כאשר הסתכלתי בישומים שירדו לתדהמתי ראיתי שלוש אפליקציות שהיו שם...

כלומר עלתה בי שאלה האם המכשיר חדש וכולל אפליקציות שהורדו על ידי היבואן או שמה מדובר במכשיר משומש ?

בטיפשוטי עשיתי למכשיר ריסט ואז הן נעלמו . כלומר אם הם היו שייכות לחשבון הגוגל פליי שלי הן היו אמורות לחזור

.

האן עוד מישו שרכש את המכשיר נתקל בזה?

תודה רבה מראש ושנה טובה

אשמח אם תציין את שם החנות...

כי גם אני מעוניין לקנות טאבלט כזה...

פורסם

סוללה אף פעם לא מגיעה ריקה, אם המכשיר היה סגור בקופסא מיבואן רשמי לא הייתי דואג יותר מדי. מה גם שאם היית צריך לעשות הגדרה ראשונית אז במינימום עשו לו ריסט כך שהאפליקציות שכביכול ראית שם לא באו משימוש קודם במכשיר.

פורסם

כל המכשירים, טלפונים או טבלטים מגיעים טעונים 50-60 % מהמפעל.

אם הסוללה תגיע ריקה, זה לא טוב, היא יכולה שלא להתעורר.

אסור לתת לסוללות ליתיום להתרוקן לגמריי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים