עבור לתוכן

כרטיס מסך חדש עושה בעיות ?

Featured Replies

פורסם

שלום חברים.

לפני כחודש החלפתי את הכרטיס מסך הישן שלי בחדש.

יש לי מחשב Core i5 750 עם 8 ג'יגה זיכרון, וספק כוח OCZ 600W.

הכרטיס החדש (Sapphire HD7950ׂ) עבד מצוין עד עכשיו. הפעלתי עליו משחקים\סרטים והכל היה מעולה. אפילו GTA החדש עבד יפה מאוד.

לפני כחמש דקות, פתחתי Firefox ואת אתר Ynet, נכנסתי לאחת הכתבות ואז סרטון בכתבה התחיל לפעול.

שנייה לאחר מכן, כל המסך התחיל להראות פסים \ נקודות לבנים. כמובן שהייתי צריך לעשות Restart למחשב.

עכשיו ניסיתי שוב להיכנס לסרטון הנ"ל והכל רץ בסדר.

מה דעתכם?

כרטיס מסך תקול?

דריבר? (אני עם הדריבר המעודכן ביותר כרגע)

סתם מקודדים או בעיית מערכת הפעלה?

אשמח לעזרה.:cry:

עריכה:

דברים שניסיתי עד עכשיו -

ניקיתי מגעים והתקנתי דריבר מעודכן שוב (לאחר הסרה מלאה עם DDU).

דבר נוסף שלא ציינתי, הסיבה שהחלפתי את הכרטיס מסך הייתה עקב תקיעות רנדומליות של המחשב בעיקר בצפייה בסרטים.

יכול להיות שסתם האשמתי את הכרטיס מסך ובאמת הבעיה היא במשהו אחר? לדוגמה בספק כוח?

נערך על-ידי Urix

פורסם

הספק כוח שלך הוא לא הבעיה גבר וגם כנראה אין בעיה עם הכרטיס מסך אבל יש לך לוח אם ומעבדים ישנים מאוד

I5-750 זה Core I דור ראשון סוקט 1156 אנחנו היום דור שישי סוקט 1151 זיכרונות DDR4 רק משהו שכדאי שתדע

כנראה.:)

פורסם
הספק כוח שלך הוא לא הבעיה גבר וגם כנראה אין בעיה עם הכרטיס מסך אבל יש לך לוח אם ומעבדים ישנים מאוד

I5-750 זה Core I דור ראשון סוקט 1156 אנחנו היום דור שישי סוקט 1151 זיכרונות DDR4 רק משהו שכדאי שתדע

כנראה.:)

שוב תשובה לא קשורה למציאות.

כן יש לך בעיה בכרטיס מסך.

יכול להיות שהספק שלך לא מספק מתח מתאים לכרטיס.

פורסם
שוב תשובה לא קשורה למציאות.

כן יש לך בעיה בכרטיס מסך.

יכול להיות שהספק שלך לא מספק מתח מתאים לכרטיס.

גבר זה כרטיס מסך עם דרישות מינימום 500W ויש לו ספק 600W איכותי אז זה לא הבעיה כנראה סורי.:)

שיבדוק מעלות של המחשב עם Hwmonitor בזמן רגיל ובזמן מאמץ.:)

פורסם

1. תבדוק טמפ' כרטיס המסך.

2. תבדוק שמאווררי הכרטיס עובדים כשורה ומסתובבים כראוי (במצב מנוחה במהירות של בערך 1500 סל״ד)

3. גוף הקירור אינו חסום מאבק.

4.תריץ 3dmark תבדוק אם הכרטיס עובד כראוי.

5. לפעמים ישנם בעיות בין האצת החומרה לפלאש בדפדפן, אך לדעתי שימוש בddu היה אמור לפתור את הבעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים