עבור לתוכן

העכביש של אסוס מצהיר שהוא הנתב המהיר בעולם

Featured Replies

פורסם

ולמרות כל זאת, גם דינו של העכביש כמו כל ראוטר ביתי אחר, לעבור אתחול לפחות פעמיים בשבוע. נמאס, נמאס שאין ראוטרים איכותיים לנישה הביתית, רובם ככולם אינם מפגינים יציבות מרשימה לאורך יותר מכמה ימים, גם בשימוש עלוב יחסית.

פורסם

תשתמש בראוטר עם חומרה סבירה עם קושחה צד ג' כמו open-wrt

לא תצטרך יותר רסטרטים.

פורסם
ולמרות כל זאת, גם דינו של העכביש כמו כל ראוטר ביתי אחר, לעבור אתחול לפחות פעמיים בשבוע. נמאס, נמאס שאין ראוטרים איכותיים לנישה הביתית, רובם ככולם אינם מפגינים יציבות מרשימה לאורך יותר מכמה ימים, גם בשימוש עלוב יחסית.

היה לי את ה- Asus RT-N56U (Black Diamond) חוץ מעדכוני קושחה לא הייתי עושה לו אתחולים (עבד חודשים ללא אתחול). כרגע יש לי את ה- Netgear R7000 (Nighthawk) ואני מצפה ממנו לאותה איכות ואמינות (ה- Asus עדיין תקין ועובד מעולה, הייתה לי הזדמנות לשדרג אז שדרגתי).

נערך על-ידי LazyCat

פורסם

אתחולים?

יש לי איזה ראוטר פשוט של Tp-Link, מחבר כבר 4 שנים, ולא התעסקתי איתו מעולם.

פורסם

הראוטרים של אסוס מעולים, התוכנה טובה, החומרה יציבה עם טווח קליטה מעולה, ממשק המשתמש נח ומגוון, אבל להלן הערותי לנתב המוצג:

1. מהירות כמו זאת המוצגת כאן דורשת שגם ציוד הקליטה יהיה בעל יכולת דומה, ולצערי, רבים המכשירים הביתיים שלא עומדים בקצב זה, ולא נראה לי שמישהו עומד להחליף את כל המכשירים האלחוטיים בבית או בעסק כדי שיעמדו בקצה הזרמת הנתונים הזה

2. מהירויות כאלו בד"כ מושגות כשהנתב והמכשיר הקולט באותו חדר. ברגע שמתחילים קצת להתרחק מהנתב מהירויות ה-AC צונחות פלאים וקרובות מאד למהירויות ה-N

3. תמחור גבוה ובלתי אטרקטיבי.

4. לא רלוונטי בישראל - כי משרד התקשורת יוצר חסמים בפני יבואנים הרוצים לייבא נתבים בתקן AC (וגם N), וגם אלו שמיובאים מובילים למחיר מאד גבוה

בקיצור, יתכן ומדובר בבשורה עבור עסק המכיל מספר רב של מכשירים אלחוטיים מהשנה האחרונה, ודורש קצב העברת נתונים גבוה.

למשתמש הביתי בהחלט מספיק נתב אלחוטי טוב בתקן N

פורסם

אני משתמש ב-

ASUS RT-AC87U Wireless-AC2400 Dual Band Gigabit Router

בשבועיים הראשונים היו קצת בעיות (= צורך רסטרטים) חודשים על חודשים שאני כבר לא צריך לעשות רסטרט והראוטר עובד כמו שעון שוייצרי.

---

לאחר הנסיון עם ה-AC87U , אני מתכוון לשדרג לראוטר החדש.

אם יהיה בחניות עד ינואר 2016, אז כבר השנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים