עבור לתוכן

מחסל דעות קדומות: סמארטפון ה-Meizu MX5 בביקורת

Featured Replies

פורסם

לגבי הטעינה כתוב שהוא תומך בmCharge משהו כמו 25 אחוז תוך דקות ועד 60% בתוך 40 דק'.

בכללי המכשיר הזה נהדר אבל כשיש את הONE PLUS TWO במחיר של 389.00 (לבעלי הזמנה) או במחיר 435 בGearbest

כך שהמחיר שלו לא כזה תחרותי,

צריך להמתין לMX5 Pro ולראות מה Meizu מציגה כמכשיר פרימיום.

Meizu גם לא משחררת גירסאות תוכנה בתדירות גבוה,

אני עם הMX4 pro ורק לפני שבוע שוחררה הגירסה הרשמית של לליפופ , ישנם פה ושם באגים , התרגום לעברית לא הכי טוב.

פורסם

היה נחמד לציין זמן מסך screen on time.

פורסם

חשוב לציין שהמכשיר לא תומך בתדר 850Mhz (דור 3) כלומר תמיכה חלקית בפלאפון,רמי לוי ויופון ו/או נדידה לדור 2 בסלקום וגולן.

חוץ מזה נגיעה (ללא לחיצה) על כפתור הבית מבצעת "אחורה"

פורסם

אינני מבין איך יצא שהמצלמה של המכשיר היא סוג של עקב אכילס? מדובר באותו בחיישן גדול מאוד,אותו סידור עדשות ואלגוריתמי תוכנה זהים.

המצלמה של המכשיר נהדרת ובהחלט לדעתי שוות ערך ל-G4 ו-S6 בחלק מהמקרים גם עוקפת.

פורסם

הביקורות ברשת לא מסכימות איתך...

לא מבין גדול במצלמות, אבל הlg והסמסונג משתמשות בחיישן מתקדם יותר של סוני (imx220 לעומת imx234 וimx240 ) עם חיישן גדול יותר ומפתח צמצם שמכניס יותר אור.

F/2.3 לעומת F/1.9 וF/1.8

פורסם

מאיזו בחינה?

פורסם

LG G4\S6 משתמשים בחיישן בגודל 2.6'' לעומת 2.3'' של MX4~MX5,החיישן של המייזו גדול משמעותית.

אני מסכים שיש פה גם את האלמנט של מפתח הצמצם אך עדיין לאחר ניסיון מאוד ארוך עם ה-MX4 PRO

הרבה פעמים יצא לי לקבל תמונות בעלות WB מדויק חדות נהדרת ועם המון פרטים.

פרקטית המכשיר מגיע עם מערך מצלמות בנוי היטב ולדעתי ואינו נופל ממכשירי ה-G4\S6.

אולי הגיע הזמן ל-ROUNDUP?

פורסם
מאיזו בחינה?

דיברתי על הביקורת פה באתר.

מהבחינה שכתוב שם שהמצלמה "בינונית מינוס במקרה הטוב" ושבלילה "אין מה לדבר" - זה קישקוש.

אני מכיר מקרוב את המצלמה של ה-MX4 Pro והיא רחוקה מאוד מהתיאורים מרחיקי הלכת והמנותקים מהמציאות האלה. אלא אם כותב הביקורת טוען שהמצלמה ב-MX5 לא רק שלא טובה יותר אלא אפילו טובה פחות?

מה גם שהוא כמובן לא פספס הזדמנות "לפאנביי" (מלשון פאנבוי כמובן) את ה-G4 אהובו משכבר הימים, ולא להזכיר כמובן את ה-S6 שלכל הפחות עומד איתו באותו מקום (ולטעמי אפילו טוב יותר) מבחינת המצלמה. אבל למה לא לנצל את ההזדמנות בשביל לנסות להשריש עוד קצת בתת-מודע של הקוראים את הטענה (השגויה) שה-G4 הוא כביכול הטלפון היחיד בעל המצלמה הראויה לשימוש? טענה (שגויה) שחוזרת על עצמה לפחות ב-4 ביקורות שונות באתר הזה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים