עבור לתוכן

מתלבט בין G4 לS6. מחפש שובר שיגרה מה G2 שלי.

Featured Replies

פורסם
omrij נכנסת ללינקים ששמתי בתגובה מעליך?, שם לצערי תראה בוודאות שהגלקסי לא בקצת יותר איכותי אפילו בהרבה.

בXDA גם כן לא הסכימו איתי , אבל עדיין לא ברור לי למה.

מקווה שכל הסיפור הזה על המצלמה של LG אמין.

אני מבין, ראית ביוטיוב. אין על מה להתווכח

תתנסה במציאות באור שמש בדשא ונדבר

ומה קשור G6?! יש לו G2 וה G5 מאוד קרוב.

פורסם

אם ה G4 יצא לפני 5 חודשים ,ובמצב שלנו עכשיו אתה אומר שעוד כמה חודשים יצא ה-G5 ובטח יעלה יקר ושווה לחכות עוד קצת, יכל להיות שהוא יגיע לאותו מצב, אבל מסכים אתך שככל שמחכים יותר מקבלים באותו מחיר תמורה יותר גבוהה.

אגב גם השוואתי בין הגלקסי ל G4 (את האמת רק בין 2 תמונות) וההבדל היה גדול, שאלתי גם כאן בפורום למה זה ככה.

http://hwzone.co.il/community/threads/568348-%D7%9C%D7%9E%D7%94-%D7%9C%D7%90-%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%93-%D7%91%D7%9E%D7%A6%D7%9C%D7%9E%D7%94-%D7%A9%D7%9C-%D7%94-lg-g4-%D7%9B%D7%9E%D7%95-%D7%91%D7%92%D7%9C%D7%A7%D7%A1%D7%99-s6

פורסם

שוב, ה-G5 ממש לא יצא "עוד כמה חודשים".

ה-G4 הוכרז באפריל.

ה-G5 לא יוכרז (ובטח שלא יתחיל להימכר, ובטח ובטח שלא בארץ) לפני אפריל 2016 לכל הפחות, שזה עוד יותר מחצי שנה.

יש לך לפחות עוד 7-8 חודשים עד שתוכל לקנות בארץ את ה-G5. אם אתה קורא לזה "בקרוב מאוד" אז לבריאות.

פורסם

אני חושב שיש כאן בלבול,ה-S6 וה-G4 משתמשים באותו חיישן 2.6" מבית סוני ובאותו סידור עדשות.

ל-S6 יש מערכת פוקוס מבוססת "פאזה" ומייצב אופטי.

ל-G4 יש מערכת פוקוס מבוססת לייזר וחיישן-RGB כמובן כולל גם חיישן אופטי.

השוני הגדול הוא באלגוריתמים שהוגדרו בממשקי המצלמות.

גם ה-S6 וגם ה-G4 מעולים לדעתי,אישית אני מעדיף את השליטה הידנית "המלאה" שה-G4 מספק לעומת השליטה המוגבלת של ה-S6.

פורסם

לא אותו חיישן

הסמסונג משתמש בimx240 והlg בimx234

פורסם

מה שנכון זה על ה G4-PRO שיוכרז באוקטובר. והשאלה מתי הוא יגיע לארץ ועד כמה הוא יהיה עדיף על הG4 חוץ מזה שהוא ענק ועם מצלמה עם 27MP.

פורסם
שוב, ה-G5 ממש לא יצא "עוד כמה חודשים".

ה-G4 הוכרז באפריל.

ה-G5 לא יוכרז (ובטח שלא יתחיל להימכר, ובטח ובטח שלא בארץ) לפני אפריל 2016 לכל הפחות, שזה עוד יותר מחצי שנה.

יש לך לפחות עוד 7-8 חודשים עד שתוכל לקנות בארץ את ה-G5. אם אתה קורא לזה "בקרוב מאוד" אז לבריאות.

לא חידשת לי.

הוא עם G2 ולכן סביר לחכות חצי שנה כדי לקבל שדרוג נורמלי. הG4 לא חידש הרבה על פני הG2 המצויין

אם הוא היה עם מכשיר מיושן מידי כן היה נכון לקנות בתקופה זו את הG4.

פורסם

לא טענתי שלא, גם אני עם ה-G2 ומרוצה מאוד. מחשבת השדרוג היחידה שלי היא ל-Z5 בגלל ההגנה נגד מים והמצלמה שאמורה להיות הדבר הכי טוב שיש היום בשוק (כולם משתמשים בחיישנים של סוני, אבל ב-Z5 זאת תהיה הפעם הראשונה שסוני יתנו לעצמם עדיפות....).

ובוודאי שלא תמצא אותי ממליץ לאנשים על ה-G4, ה-S6 טוב ממנו בכל פרמטר לטעמי.

(ורק להבהרה, זה הגלקסי הראשון אי פעם שאני ממליץ עליו, כל השאר מ-S1 ועד S5 היו מזעזעים בעיניי)

ועדיין, אנשים כתבו פה ש"ה-G5 יוצא עוד כמה חודשים" וזה פשוט רחוק מאוד מלהיות נכון. עד שהוא יהיה זמין בארץ במחירים שהם לא "מחירי השקה" (גבוהים...) תעבור מהיום כמעט שנה שלמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים