עבור לתוכן

מתלבט בין G4 לS6. מחפש שובר שיגרה מה G2 שלי.

Featured Replies

פורסם

חשוב לי זמן סוללה, איכות צילום, לא משחק אבל שונא לאגים ופאשלות כאלה, קצת מתבאס מהגודל של ה S6 אבל מתלבט אם הוא בכל זאת יהיה חידוש יותר גדול בשבילי אחרי ה G2.

מה דעתכם?

פורסם

מה חסר לך ב-G2?

פורסם
  • מחבר

מצלמה ממש לא משהו, רוצה יותר PPI, יותר מהירות...

פורסם

הקפיצה לא תהיה משמעותית.

אני אישית הייתי נשאר עם ה- G2 שהוא עדיין אחד המכשירים האהובים עלי היום (גם בין מכשירי הדגל).

פורסם
הקפיצה לא תהיה משמעותית.

אני אישית הייתי נשאר עם ה- G2 שהוא עדיין אחד המכשירים האהובים עלי היום (גם בין מכשירי הדגל).

+1

פורסם

למרות תקלת ה GPS שחוזרת ונשנית ב G2?

פורסם

GPS מושלם. מעולם לא היתה לי תקלה כזו.

פורסם

ממליץ לך להמתין עד הG5

אין לך שום הגיון לשדרג כרגע את G2

פורסם

לא מומחה גדול, אבל ראיתי תמונות מדהימות מה-S6 EDGE אצל חבר והוא קומפקטי, חזק מאוד ומעוצב.

יש גם טעינה אלחוטית אם זה מדבר אליך.

התמונות שלי ב-G2 בינוניות עד טובות אבל בי כנראה האשמה.

מצד שני - זמן סוללה של ה-S6 לא מזהיר.

פורסם

יש לי גם את ה-G2 וגם G4, והמצלמה של ה-g4 טובה משמעותית מה-G2 במיוחד בתאורה חשוכה.

אבל עם כל הכבוד ל-LG G4 על ההשקעה של המצלמה, אם באמת חשוב לך צילום תמונות איכותיות (במצב לא ידני) לך על הגלקסי s6, הוא בכמה רמות יותר איכותי בתמונות מהlg(במצב אוטומטי).

פורסם
יש לי גם את ה-G2 וגם G4, והמצלמה של ה-g4 טובה משמעותית מה-G2 במיוחד בתאורה חשוכה.

אבל עם כל הכבוד ל-LG G4 על ההשקעה של המצלמה, אם באמת חשוב לך צילום תמונות איכותיות (במצב לא ידני) לך על הגלקסי s6, הוא בכמה רמות יותר איכותי בתמונות מהlg(במצב אוטומטי).

הרבה יותר הגיוני לשרוד כמה חודשים ולקחת את הG5 שתהיה לו מצלמה עוד יותר טובה.

ואגב מהניסיון שלי -הצילום אוטומטי בG4 כן איכותי יותר מהS6 (מדבר על סטילס)

פורסם

מן הסתם שיהיה לו מצלמה יותר טובה, אבל לא בטוח.

אם הוא יחכה ל G5 ואחרי זה יחכה עוד קצת שירדו מחירים, אז אולי כדאי שיחכה עוד קצת ל G6, בקיצור נראה לי שאם הוא יחכה הוא לא יקנה בחיים.

הנה השוואות בין הS6 ל LG G4, בברור הגלקסי נראה עם תאורה טובה יותר ותמונה טובה יותר, תגיד לי אם אתה לא מסכים איתי>>>

אני לא רוצה לתפוס פה עמוד ענק, לכן עשיתי רווחים>>

galaxy s6 vs lg g4

htt ps://ww w.youtube.com/watch?v=yrxAK692r5c&spfreload=10

htt ps://ww w.youtube.com/watch?v=RFlYg4jKtlw

web

htt p://ww w.phonearena.com/news/LG-G4-vs-Samsung-Galaxy-S6-blind-camera-comparison-vote-for-the-better-phone_id71390

htt p://ww w.tomsguide.com/us/lg-g4-galaxy-s6-iphone-6-plus-camera,review-2791.html

פורסם

שתי המצלמות - גם של הגלקסי וגם של הLG מצויינות. ההבדלים באיכות באמת מינוריים.

פורסם

omrij נכנסת ללינקים ששמתי בתגובה מעליך?, שם לצערי תראה בוודאות שהגלקסי לא בקצת יותר איכותי אפילו בהרבה.

בXDA גם כן לא הסכימו איתי , אבל עדיין לא ברור לי למה.

מקווה שכל הסיפור הזה על המצלמה של LG אמין.

פורסם

קראתי מספיק ביקורות בנושא, יש לי גם גלקסי 6. שניהם איכותיים מאוד ביחס לטלפון סלולרי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים