פורסם 2015 בספטמבר 810 שנים חשוב לי זמן סוללה, איכות צילום, לא משחק אבל שונא לאגים ופאשלות כאלה, קצת מתבאס מהגודל של ה S6 אבל מתלבט אם הוא בכל זאת יהיה חידוש יותר גדול בשבילי אחרי ה G2.מה דעתכם?
פורסם 2015 בספטמבר 1110 שנים הקפיצה לא תהיה משמעותית.אני אישית הייתי נשאר עם ה- G2 שהוא עדיין אחד המכשירים האהובים עלי היום (גם בין מכשירי הדגל).
פורסם 2015 בספטמבר 1110 שנים הקפיצה לא תהיה משמעותית.אני אישית הייתי נשאר עם ה- G2 שהוא עדיין אחד המכשירים האהובים עלי היום (גם בין מכשירי הדגל).+1
פורסם 2015 בספטמבר 1510 שנים לא מומחה גדול, אבל ראיתי תמונות מדהימות מה-S6 EDGE אצל חבר והוא קומפקטי, חזק מאוד ומעוצב.יש גם טעינה אלחוטית אם זה מדבר אליך.התמונות שלי ב-G2 בינוניות עד טובות אבל בי כנראה האשמה.מצד שני - זמן סוללה של ה-S6 לא מזהיר.
פורסם 2015 בספטמבר 1710 שנים יש לי גם את ה-G2 וגם G4, והמצלמה של ה-g4 טובה משמעותית מה-G2 במיוחד בתאורה חשוכה.אבל עם כל הכבוד ל-LG G4 על ההשקעה של המצלמה, אם באמת חשוב לך צילום תמונות איכותיות (במצב לא ידני) לך על הגלקסי s6, הוא בכמה רמות יותר איכותי בתמונות מהlg(במצב אוטומטי). נערך 2015 בספטמבר 1710 שנים על-ידי natan805
פורסם 2015 בספטמבר 1810 שנים יש לי גם את ה-G2 וגם G4, והמצלמה של ה-g4 טובה משמעותית מה-G2 במיוחד בתאורה חשוכה.אבל עם כל הכבוד ל-LG G4 על ההשקעה של המצלמה, אם באמת חשוב לך צילום תמונות איכותיות (במצב לא ידני) לך על הגלקסי s6, הוא בכמה רמות יותר איכותי בתמונות מהlg(במצב אוטומטי).הרבה יותר הגיוני לשרוד כמה חודשים ולקחת את הG5 שתהיה לו מצלמה עוד יותר טובה.ואגב מהניסיון שלי -הצילום אוטומטי בG4 כן איכותי יותר מהS6 (מדבר על סטילס)
פורסם 2015 בספטמבר 1810 שנים מן הסתם שיהיה לו מצלמה יותר טובה, אבל לא בטוח.אם הוא יחכה ל G5 ואחרי זה יחכה עוד קצת שירדו מחירים, אז אולי כדאי שיחכה עוד קצת ל G6, בקיצור נראה לי שאם הוא יחכה הוא לא יקנה בחיים.הנה השוואות בין הS6 ל LG G4, בברור הגלקסי נראה עם תאורה טובה יותר ותמונה טובה יותר, תגיד לי אם אתה לא מסכים איתי>>>אני לא רוצה לתפוס פה עמוד ענק, לכן עשיתי רווחים>>galaxy s6 vs lg g4htt ps://ww w.youtube.com/watch?v=yrxAK692r5c&spfreload=10htt ps://ww w.youtube.com/watch?v=RFlYg4jKtlwwebhtt p://ww w.phonearena.com/news/LG-G4-vs-Samsung-Galaxy-S6-blind-camera-comparison-vote-for-the-better-phone_id71390htt p://ww w.tomsguide.com/us/lg-g4-galaxy-s6-iphone-6-plus-camera,review-2791.html נערך 2015 בספטמבר 1810 שנים על-ידי natan805
פורסם 2015 בספטמבר 1810 שנים שתי המצלמות - גם של הגלקסי וגם של הLG מצויינות. ההבדלים באיכות באמת מינוריים.
פורסם 2015 בספטמבר 1810 שנים omrij נכנסת ללינקים ששמתי בתגובה מעליך?, שם לצערי תראה בוודאות שהגלקסי לא בקצת יותר איכותי אפילו בהרבה.בXDA גם כן לא הסכימו איתי , אבל עדיין לא ברור לי למה.מקווה שכל הסיפור הזה על המצלמה של LG אמין. נערך 2015 בספטמבר 1810 שנים על-ידי natan805
פורסם 2015 בספטמבר 1810 שנים קראתי מספיק ביקורות בנושא, יש לי גם גלקסי 6. שניהם איכותיים מאוד ביחס לטלפון סלולרי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.