פורסם 2004 באפריל 321 שנים היי אני צריך מידע על ההזמנות מהאתר ג'אב טקיש לי הזמנה מוכנה שאני רוצה לקנותרק אני לא יודע באיזה משלוח לבחוראז תגידו לי בבקשה איזה משלוח צריךתודה לכל מי שיעזור
פורסם 2004 באפריל 621 שנים מחבר אין את הסוג הזה יש רק את ה 8 הבאיםUPS GROUNDUPS 2ND DAY AIRUPS 3 DAY SELECTUPS NEXT DAY AIRUPS NEXT DAY AIR SAVERUSPS EXPRESS MAILUSPS PRIORITY MAILUSPS PRIORITY MAIL INSUREDמה אני צריך לבחור?
פורסם 2004 באפריל 621 שנים אתה צריך LETTER POST תבחר פריט יחיד ואז תראה את זה. ותוסיף .. האפשרות הזו תעלם ברגע שהמשקל יעבור 4LB . אז תחלק את המשלוח לשתי חבילות קלות , תנסה צירופים שונים . אני חסכתי 6$ במשלוח ע"י חלוקה .
פורסם 2004 באפריל 621 שנים תגיד לי שניה. אתה בכלל פתחת משתמש שם? לא נראה לי ככה.. כי שפותחים משתמש בוחרים ארץ, רושמים כתובת והכל.. ואם הייתה עושה את זה היו לך רק 3 אפשרויות : אקספרס, משהו רגיל ועוד משהו רגיל. נראה לי שזה מכתב או קופסא (ה-2 משהו רגיל). וזה כבר תלוי בכמות המוצרים.
פורסם 2004 באפריל 621 שנים דבר ראשון תיצור כרטיס ותבחר שם את המדינה שאתה גר בה(ישראל) אחר כך כשתרשום בו את כל הפרטים האפשרויותהאלו יעלמו ויהיו משלוחים חדשים(למשל usps ground יעלם כי אין משלוח דרך הקרקע לארץ.. רק בתוך ארה"ב יש..)
פורסם 2004 באפריל 721 שנים מה המשלוח העדיף זה תלוי מה אתה מזמין.קודם כל תרשם, תכתוב שאתה בישראל ורק אז תמלא את הסל...אחר כך יש שתי אפשרויות, מכתב, או חבילה.אם אתה עם מעט מוצרים, מכתב הרבה יותר זול.אם אתה עם יותר, ומכתב כבר לא מופיע (עברת את ה4LB), אז יש לך שתי אפשרויות:א. תנסה לפצל לשתי משלוחים של מכתבב. תבחר משלוח חבילה.זהו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.