פורסם 2015 בספטמבר 610 שנים שלוםעברתי אתמול מה-Galaxy S3 שלי ל-LG G4הבעיה היא שאני צריך לשחזר את השיחותב-Whatsapp ולא מסתנכרן עם חלק מהמשחקיםלמרות שהם תואמים את Google Play Gamesיש דרך לעשות את זה מבלי רוט כי זה יבטל אתהשנתיים אחריות על המכשיר?אשמח לכל מי שיוכל לעזורבתודה מראש נערך 2015 בספטמבר 610 שנים על-ידי Avi952
פורסם 2015 בספטמבר 610 שנים מה יתן לך לעשות רוט? כדי לגבות את השיחות ב-whatsapp היית צריך פשוט להעתיק את התקייה של התוכנה מהמכשיר הישן למכשיר החדש. התקנה במכשיר החדש מזהה את הגיבוי ומשחזרת הכול. הבנתי שהם עובדים על אפשרות לגיבוי ישיר ל-google drive אבל לא ראיתי את האופציה הזאת אצלי. במידה ולא העתקת כל מה שהתוכנה תשחזר לבד זה הקבוצות שלך עד כמה שאני זוכר נכון.לגבי המשחקים, תבדוק שהמשחקים שלא השתחזרו הם כאלה שמסונכרנים עם google play בכלל. אם לא אז תבדוק באתר של המפתח\גוגל אם אפשר להעתיק ידנית קובץ שמירה של המשחק או משהו בסגנון. נערך 2015 בספטמבר 610 שנים על-ידי MalGano
פורסם 2015 בספטמבר 610 שנים מחבר מה יתן לך לעשות רוט? זה בדיוק למה שהתכוונתי אני לא רוצה לעשות רוטוחלק מהמשחקים מסונכרנים עם Google Play Gamesולמרות זאת אין שחזור עד עכשיו הצלחתי רק עם ארבע נערך 2015 בספטמבר 610 שנים על-ידי Avi952
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.