עבור לתוכן

בעיה לאחר הגדרת ראוטר ישן כAP

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה..

היום החלטתי להשתמש בראוטר הישן שלי (D LINK 2760U) כנקודת גישה, על מנת להגדיל את טווח קליטת האינטרנט..

הראוטר המחובר לאינטרנט - ראוטר של הוט, הגדרתי לו IP חדש 10.0.0.137

הראוטר הישן, של בזק, כבר מוגדר ל10.0.0.138

ביטלתי את הDHCP של הראוטר הישן, חיברתי את 2 הראוטרים בכבל רשת והכל עבד פיקס בהתחלה.

הבעיה-

מדי פעם אני פתאום מאבד חיבור לאינטרנט בכל הרשת, גם במחשב שמחובר ישירות לראוטר הראשי, וגם בלפטופ שמחובר לAP שהגדרתי.

לפעמים אני מאבד קשר לאינטרנט, ולפעמים לשרת הDNS (יש חיבור לאינטרנט אבל אין אפשרות לגלוש בדפדפן...)

הדרך היחידה לסדר את הבעיה היא לכבות ולהדליק את הראוטר הראשי. אבל הבעיה חוזרת אחרי כמה דקות.

מישהו נתקל בבעיה כזו?

מקווה שתקראו עד הסוף, ותודה לעוזרים!

פורסם

לא יודע לומר בוודאות, אבל מתוך ניסיון התעסקות מר עם הוטבוקסים - נשמע כמו תקלה שנוצרת בגלל שינוי הכתובת שלו ל10.0.0.137.

פורסם
  • מחבר
לא יודע לומר בוודאות, אבל מתוך ניסיון התעסקות מר עם הוטבוקסים - נשמע כמו תקלה שנוצרת בגלל שינוי הכתובת שלו ל10.0.0.137.

יכול להיות, היום בבוקר שיניתי לIP אחר (192.168.0.1) ובנתיים זה בסדר, מקווה שישאר ככה. אעדכן...

תודה!

פורסם
  • מחבר

אז ככה..

כמעט כל היום לא היו בעיות...

ואז בערב, הלפטופ שמחובר דרך הוויפיי לנקודת גישה, התחבר יופי לרשת אבל לא לאינטרנט (סימן קריאה על סמל הרשת, עם הודעת NO INTERNET ACCESS) רק ריסט של נקודת הגישה פתר את הבעיה לבנתיים..

מי שמבין בעניינים האלה, זה הזמן..ושוב תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים