עבור לתוכן

סמארטפון עד 2500 ש\"ח בארה\"ב

Featured Replies

פורסם

הגלקסי S3 התחיל לעשות לי בעיות בזמן האחרון. מחפש מחליף בשבילו. דרישות:

חובה:

1.אפשרות לרוט נורמלי.

2. קהילת מפתחים רצינית.

3. לד התראות ניתן לתכנות.

4.עמידות.

5. מצלמה טובה.

6. סוללה חזקה.

7.לפחות 3 גיגה RAM (עדיף 4).

8. הקלטת שיחות נורמלית.

9. ספיקר טוב.

נחמד שיהיו:

1. אינפרא אדום (לשימוש כשלט).

2. QUICK CHARGE.

3. טעינה אלחוטית.

4. סוללה נשלפת.

5. כרטיס הרחבה.

6. NFC שקורא רב קו (לא כולם מסוגלים).

7. XPOSED FRAMEWORK

לא מחפש מכשיר גדול מדי (עד 5.5 אינץ זה מספיק). אין צורך ביותר מרזולוציית FHD.

כנראה יקנה בארה"ב. אשמח להמלצות.

פורסם

זה דיי הG4

פורסם
  • מחבר

הבנתי שיש לו בעיות בטאצ'

פורסם
  • מחבר

עדכנתי קצת את הדרישות. הבנתי גם שהסוללה של הg4 מאכזבת.

פורסם

יש לך S6. הבעיה שהזמן סוללה שלו נחשב יחסית נמוך (אל תביאו לי מבחנים סינטיים של GSM ARENA אני מדבר על ניסיון מעשי של אנשים). אין סוללה נשלפת ואין כרטיס הרחבה

G4- לא מכיר בעיות בטאץ\\\'. עונה על כל הדרישות אם כי המצלמה קצת פחות טובה מS6,אין קוויק צ\\\'ארג\\\' ואין טעינה אלחוטית. יתרון שהוא זול יותר

1+2- עונה על כל הדברים (במיוחד שהוא מריץ מערכת מאוד קרובה לAOSP) הספיקר קצת חלש והמצלמה נחשבת פחות טובה מהשניים האחרים. אין NFC ואין QC(בגלל USB-C) ואין טעינה אלחוטית

יש מכשיר שכנראה יענה על כל התנאים וזה הZ5/Z5 PREMIUM אבל הוא עוד לא הושק ותצפה למחיר השקה גבוה(ואם לשפוט לפי הZ4 גם לא ירד באותה מהירות כמו אצל שאר המכשירים)

אישית, היום הייתי קונה 1+2 בארה"ב במחיר זנות ואז לא מרגיש רע לשדרג שנה אחרי. אם הNFC הוא מאסט כנראה שהייתי הולך על הG4. אם אפשר לחכות אז הייתי רואה מה יש לנקסוסים החדשים להציע (אחד כנראה יהיה מבוסס G4 מבית LG והשני מHUAWWEI). אירוע ההכרזה שלהם יהיה ב29/9 אז כנראה השקה לקראת עונת החגים בארה"ב

פורסם
  • מחבר

אני בד"כ נשאר כמה שנים עם מכשיר לכן אני רוצה להשקיע בקניה. אני לא לחוץ, יכול להיות שאחכה לראות את הנקסוסים. הבנתי שלG4 יש QC וסוג של טעינה אלחוטית אבל זמן הסוללה שלו לא משהו. יש גם תלונות על לאגים שלא ברור אם נפתרו. מה עם הסיניים האיכותיים?

פורסם

לא מכיר את הסיניים. יש חבר עם הMEIZU החדש (M4? משהו כזה) נראה כמו טלפון מאוד סטנדרטי.

לG4 יש תמיכה לQC מבחינת החומרה אבל היא לא מופעלת (פעם אחרונה שבדקתי). טעינה אלחוטית אתה מוסיף עם back plate שיש לה את המעגל טעינה הזה

אגב, דעתי האישית על QC- כיום יש לי G3 (שאין לו QC) והזמן טעינה שלי עם המטען האיכותי שקניתי מ0 ל100 הוא בערך שעתיים ורבע. כן, אם יהיה לך מכשיר תומך QC2 תוכל לקבל 60 אחוז בחצי שעה. השאלה זה עד כמה זה חשוב לך בטלפון ש-א.מחזיק בוקר עד הערב לפחות בשימוש סביר ב.רוב הסיכויים שיש לך מטען/אלחוטי כך שתוכל להטעין במהלך היום. והאם בכלל כדאי לפסול טלפון שלם על החוסר בQC?

פורסם
  • מחבר

זו רק אפשרות רצויה ברשימה ולא חובה. לפי מה שקראתי ברשת ישqc אבל הוא איטי יחסית. אני לא אוהב להטעין במהלך היום.

פורסם

מה לגבי ה M9?

אתה גם יכול לברר לגבי מכשיר מסדרת ה Find של OPPO.

7 ומעלה.

פורסם

המצלמה של ה-M9 בין הגרועות שפגשתי מעודי (כן גם החיישן מבית טושיבה)

ה-G4 נותן תמורה מעולה במחיר נמוך יותר,הבא בתור כמובן כמו שצוין כאן הוא ה-1+2.

פורסם
  • מחבר

במה עדיף הG4 על פני הONEPLUS TWO?

פורסם

במצלמה דבר ראשון.

בעוד כל מיני תכונות שטותיות כגון NFC.

ולדעתי האישית מנסיון עם LG ונקסוסים. במערכת ההפעלה "הלא נקיה" כביכול אך ההרבה יותר נוחה. ב-KOCK CODE. במעבד הפחות מהיר כביכול, אך המהיר מספיק ופחות מתחמם.

אם הגודל לא מפריע לך, אז הנקסוס 6 הוזל. חבר בעבודה מאוד מרוצה ממנו לאחר S5. ולא הייתי פוסל סיניים פרמיום אחרים שפורסמו כאן באתר, שלפי הביקורות טובים לא פחות מ-opeplus ה-overrated.

אם אתה קונה בארה"ב, שים לב לקחת גרסאות בינלאומיות ולר גרסאות מקומיות של ארה"ב.

פורסם
  • מחבר

הנקסוס גדול מדי. מפריעה לי העובדה שבאמזון הG4 מגיע בלי אחריות ולא ברור מה יש בקופסה.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הפלאפון שלי משתגע ללא הפסקה כך שאין לי זמן לחכות לנסיעה לארה"ב. האם התחדש משהו בשוק הפלאפונים שרלוונטי לצרכים שלי? איזו חנות הכי פחות גרועה לקנות ממנה בארץ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים