עבור לתוכן

מידע בקשר לצבא

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לשאול כמה שאלות שקשורות אליי בקשר לצבא:

שלחו לי זימונים לטייס , עשיתי את המבחנים ונפלתי , שאלתי לאחר מכן אם אני יכול לעשות מבחן שני כי היה לי יום רע וזה באמת היה יום רע ,

אמרו לי שכן אבל רק לאחר שנה.-בסדר ,עד אז יש לי זמן.

עכשיו שלחו לי שאלון העדפות-שם יש אפשרות אחת שמעניינת אותי וכל השאר לא,

1-מפעיל מערכות מודיעין אלקטרוני מוטס

2-מפעיל מערוכות מחשב,תכניתן

3-מפקד כיתת טירונים

4-מדריך נוער בסיס,מדריך נוער מרחב

5-מדריך אימון גופני

עכשיו מעניין אותי רק התפקיד ה 1 , כל השאר לא מעניינים אותי והמידע שיש לי בקשר לזה הוא מועט מאד שקיבלתי מקרוב משפחה

כשהתקשרתי לדעת לבירורים, בקושי אמרו לי דברים חוץ ממה שרשום בחוברת מודיעין, כי אמרו לי שזה מסווג ביותר.

מה שקרוב משפחה שלי אמר לי שזה - אני יושב במטוס מאחור ו או

מתרגם בערבית מה שקורה במקום מסויים

או

מפענח תמונות ומדריך סיירת או פלוגה על פי מה שאני רואה מהמטוס.

מה שאני רוצה לדעת- זה אולי מישהו יודע יותר מידע בקשר לזה ? זה מעניין? כדאי?

ועוד משהו- מישהו יכול לפרט לי בקשר לתפקיד 2-תכניתן-מעניין ? כדאי ? מה עושים שם?[יותר בפירוט מאשר לתכנת]

פורסם

בתפקיד הספציפי הזה אני לא חושב שאתה עושה אחד מהדברים שתיארת.

כמו שנאמר ההתעסקות היא במודיעין אלקטרוני. בעוד מה שתיארת זה מודיעין קומינט (communication Intellignce או בקיצור comint) ומודיעין חזותי (Visual Intellignce או בקיצור visint)

אם אתה רוצה להרחיב את הידע שלך בנושא מודיעין אלקטרוני חפש Sigint בגוגל.

פורסם

תכניתן זה חרא של דבר. זה לשבת בבונקר כזה שקוראים לו "חדר מחשב" ולעקוב אחרי הפעילות של

האנשים במחשבים שלהם ברשת הצבאית וגם לעקוב אחרי מה שהם עושים באינטרנט. מי יודע, אולי

כמו חדר מחשב שלנו תתפוס איזה תת-אלוף גולש באתרי BDSM ואז יש צחוקים אבל חוצמזה זה

הרבה להרכיב מחשבים, לצרוב גרסאות מעודכנות של אנטיוירוסים ולנסות להסביר לאנשים הדפוקים

האלו שדיסקט מכניסים עם הצד המתכתי ולא עם הפלסטיק (כן, קרה וקרה).

האפשרות הראשונה נשמעת יותר מלהיבה אבל אני רק אומרת שהמני"לה זה סתם דרעק והרבה פעמים

אתה נופל על תפקיד שבכלל לא היה רשום שם ולא קשור אליך.

פורסם

הממ מה שתיארת זה לא תוכניתן.. מפעיל מחשב קטן אולי.. אבל לא מצויין כאן בכלל בתפקידים שלו.

תוכניתן זה מתכנת פשוט.. מישהו עם ידע בשפת תכנות (C++ וכל החרא הזה..) שעבר קד"צ של חצי שנה וחותם עוד שנתיים קבע ובשירות שלו בונה תוכנות.

בד"כ תפקיד מאווווד משעמם שיגרום לך להירדם על המקלדת פעמים מרובות.

המודיעין נשמע מעניין, הייתי הולך על זה..

פורסם

הממ מה שתיארת זה לא תוכניתן.. מפעיל מחשב קטן אולי.. אבל לא מצויין כאן בכלל בתפקידים שלו.

תוכניתן זה מתכנת פשוט.. מישהו עם ידע בשפת תכנות (C++ וכל החרא הזה..) שעבר קד"צ של חצי שנה וחותם עוד שנתיים קבע ובשירות שלו בונה תוכנות.

בד"כ תפקיד מאווווד משעמם שיגרום לך להירדם על המקלדת פעמים מרובות.

אז למה אצלינו לחיות האלו קוראים תוכניתנים?! :P

פורסם

כנראה בשביל להרים להם את האגו

פורסם

זה הופיע גם במנילה שלי ודירגתי את זה במקום הראשון. עכשיו התפקיד הטוב ביותר שאני יכול לקבל בצבא זה מש"ק קליעה במתקן אדם.

פורסם

זה הופיע גם במנילה שלי ודירגתי את זה במקום הראשון. עכשיו התפקיד הטוב ביותר שאני יכול לקבל בצבא זה מש"ק קליעה במתקן אדם.

wtf is sharpshooting instructor?! either you're good or you're gay.

I'm good.

note: from 25 Meters with then unzeroed M16 Carbine (I.E. zeroing range). btw, for scale, every box is 1cm x 1cm

פורסם

לי קשה להיות מדוייק, למרות שהפגיעות קיימות (אך מפוזרות).

יש לי פגם קטן, העין היחיד בה אני מסוגל לקרוץ היא עין ימין ואני ימני.

עכשיו, אין לי ברירה מלבד להחזיק את הנשק ביד שמאל ולקרוץ עם עין ימין בכל מקצה... החזקת הנשק מעייפת אותי במהירות וקשה לי להשאר ממוקד.

צריך לתרגל את עניין הקריצות האלה.

פורסם

אני אישית לא קיבלתי מנילה לא ראיתי קצין מיון באף נקודה של השירות הצבאי שלי - אך למרות זאת הייתי במקום די טוב בצבא - אולי BDB יעיד על הדבר הכיוון שהוא עדיין ביחידה ואני השתחררתי (יש!).

פורסם

יש לי שאלה שקשורה בעקיפין לנושא הדיון,איך אתה יודע שנפלתה במבחנים לטייס?

אני שואל כי אני סיימתי את ירפ"א א ואמרו שם שיודיעו למי שעבר תוך חודשיים... עברו כבר שלושה ושהתקשרתי אמרו שמודיעים גם אם עוברים וגם אם לא.

ובקיצור איך הודיעו לך ואחרי כמה זמן, תודה.

פורסם

BTW, manila is bullshit and placing officer is bullshit. but don't take something crapy cause they might give it to you.

פורסם

מתי מקבלים את המנילה בכלל?..

אני קיבלתי זימונים לצוות אוויר לעוד חודשיים, זה אומר משהו על מתי אני יקבל את המנילה?..

תודה מראש

פורסם

wtf is sharpshooting instructor?! either you're good or you're gay.

Sniping School instructor..

פורסם

מתי מקבלים את המנילה בכלל?..

אני קיבלתי זימונים לצוות אוויר לעוד חודשיים, זה אומר משהו על מתי אני יקבל את המנילה?..

תודה מראש

אתה כנראה מחזור גיוס מרץ,אתה היית אמור לקבל,או שתקבל ממש בקרוב.

בכל מקרה לגבי המדריך צליפה,חרא של תפקיד...

ומי שאמר שלא שמים *** על מנילה,לא נכון,מתחשבים בזה בצורה כוללנית,אם אתה רשמת 5 נגיד לצנחנים או דובדבן ישלחו לך זימון לגיבושון

אם תרשום 1,אין סיכוי שתגיע לשם...

כנ"ל לגבי רוב היחידות האחרות...כמובן שצורכי הצבא והנתונים האישיים קובעים הרבה יותר,אבל יש התחשבות מינמלית בהעדפות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים