עבור לתוכן

קוטל ה-OnePlus One הטרי כבר זמין לרכישה

Featured Replies

פורסם

מה מפתיע במכשיר סיני עם מפרט של 2014?

פורסם

גם לא. כמה מכשירים סינים במפרט דומה יצאו מאז במחיר דומה? המון

פורסם

נחכה עוד כמה חודשים ונראה אם ישנן בעיות שחוזרות על עצמן כמו בכל מוצר אלקטרוני חדש, וכמובן איך ה GPS שלו ביחס למכשירים אחרים בשוק במיוחד שמדובר במותג סיני.

צריך לראות לאורך זמן את היציבות של מע' ההפעלה שלו וכמובן איכות הצילום, וכמה זמן מחזיקה הסוללה, בקיצור צריך להמתין.

פורסם
  • מחבר
גם לא. כמה מכשירים סינים במפרט דומה יצאו מאז במחיר דומה? המון

אז זהו, שלא.

אני לא יודע מה תהיה האיכות והאמינות של המותג החדש הזה בפועל, אבל כרגע הוא מסתמן כגירסה משופרת של ה-OnePlus One, עם מצלמה טובה יותר וסוללה בקיבולת טובה יותר במחיר זהה.

זה לא נורא אם זה לא קורץ לך, אבל זו עדיין הצעה ייחודית ומעניינת, עובדתית.

פורסם

יש לך עוד המון דגמים במחירים אטקרקטיביים לא פחות

יש את הmx5 של meizu

הbetouch שפירסמת פה

דגמים שונים של חברות אחרות כמו dogee elephone infocus ושאר חברות.

פורסם
  • מחבר

אני האחרון שאתה צריך לספק לו שהשוק מלא במוצרים סיניים טובים מאוד בעלויות סופר תחרותיות..

אבל זו עדיין השוואה של תפוחים לאננסים. ה-Z1 כולל מצלמה עם OIS, שבב Snapdragon אמין וקריר (לשם שינוי) וסוללה בקיבולת גדולה משמעותית מהרגיל - מכלול שלא בהכרח קיים בכל המתחרים שהזכרת, שלכולם חוזקות וחולשות יחסיות באופן טבעי.

אני בטוח שיש מספיק צרכנים שהשבב של קוואלקום, הסוללה והמצלמה יגרמו להם להעדיף את ה-ZUK על פני המתחרים, ובשבילם האייטם הזה נוצר. כמו שאמרתי זה בסדר שאתה לא אחד מהם, לגיטימי - אבל לא צריך להתייחס להכל בביטול מוחלט כאילו כל העולם בדעה אחת יחד איתך.

פורסם

אני גם התייחסתי למכשירים עם צ'יפ של קוואלקום (לפחות חלקם).

אני אגב לא התייחסתי לטיב המוצרים, אלא לכך שהם קיימים.

בכל מקרה, לבוא שנה וחצי אחרי שיצא מכשיר ולהתלהב שיצא מכשיר "שקוטל" אותו זה סוג של בדיחה.

בטח כשבתקופה מאז יצאו המון מכשירים (כן, עם שבב "קריר" של קוואלקום), חלקם גם עם ois ובמחירים אפילו טובים יותר.

המכשירים מיועדים לאותו פלח שוק ולכן זה בהחלט תפוחים לתפוחים.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

ידוע לכם לגבי המכס?

יש צורך בתשלום מע"מ במחיר הזה?

איך הפרוצדורה לשחרור מהמכס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים