עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

איפה קונים מחשב ?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להעלות פה סוגייה מכאיבה ובעייתית , אשר נוגעת לכל מי שקנה / קונה או מתכנן לקנות מחשב (אם זה בחלקים או במארז).

כמו שאתם יודעים , שוק המחשבים האישיים בארץ הוא תחרותי בצורה שלא תבייש תחרויות באולימפיאדה , שוק רצחני בהחלט .

מה שמוביל לחלק מהחברות לעגל פינות , כמו למכור חלקים משומשים ללא ידיעת הקונים (מעבד לדוגמא - לא משהו שכולם יבדקו ),זאת על מנת לפצות על המחיר הנמוך שהם מוכרים את הציוד על מנת לעמוד בתנאי התחרות הקשים .

תוצאה ישירה של המצב הזה , הינה שחברות מחשבים רבות הן על סף פשיטת רגל (גם אם הן חזק בתודעה של הציבור ומפרסמות במדיה - אין זה מעיד על הצלחה כלכלית ) .

מה שמוביל אותי לדילמה הנצחית - איפה לעזאזל לקנות מחשב ??? .

אני יכול להעיד שכבר תכננתי לקנות מחשב מחברה מאוד ידועה , אבל אז שמעתי שהם על סף פשיטת רגל , עוד חברה שפניתי אליה (שהוזכר שמה באתר זה) לא התייחסה ממש בכבוד , ועוררה את חששותי לגבי קבלת שירות בשלב מאוחר יותר (כמו מימוש אחריות).

על כן , אני פונה אליכם - מומחי המחשבים בבקשת עזרה לי ולכל מי שמתכנן לקנות מחשב .

אם אפשר להקים איזה דיון או הודעה משורשרת על אנשים שקנו במקומות (בהעדפה למרכז הארץ) ומרוצים מרמת החומרה , השירות, אמינות ומחיר .

כיוון שאיני רוצה להשמיץ פה חברות , אני ממליץ לאנשים לפרסם שמות של חברות מומלצות.

אני מודה לכם מאוד .

פורסם

אני רק יגיד , שהניסיון הכי טוב שלי , הוא עם זיגזאג(ועוד הרבה אנשים) , לפי כמעט כל האנשים בפורום , זיגזאג היא החנות הכי אמינה , ועם השירות והיחס הכי טוב בישראל.

היא אפילו אינה מפרסמת , מכיוון שהיא לא צריכה , האנשים שקונים אצלה , יודעים לבד איפה היא נמצאת ולמה צריך לקנות שם. , המחירים שם לא תמיד זולים מאוד , אבל בטח ובטח ששווה לקנות שם בגלל השירות. , המחיר שם עכשיו דיי הגיוני ואף זול...

http://www.zigzag2000.co.il

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.