עבור לתוכן

בעלי RADEON שמשתמשים ב TV OUT

Featured Replies

פורסם

בבעלותי 9600XT. הגדרות תצוגה שלי 1152*864. כאשר אני נכנס להגדרות של DISPLAYS ולוחץ על TV אני רואה שה MAX RESOLUTION של ה TV הוא 1024*768 על 60HZ שזה בסדר אין לי תענות. הבעייה שלי מתחילה כאשר אניי מעביר מ תצוגה על המסך ל TV. ה שולחן עבודה לא מותאם לגודל ה TV כאשר אני מזיז את העכבר ימינה שמאלה אני יכול לראות את שארית שולחן העבודה שלא נכנסת בTV. האם אני צריך לקטין את הרזלוציה של המסך לפני שאני עובר ל TV? (זה פשוט קצת מסורבל כי הרבה פעמים לא אני עובד על המחשב אלה מישהו שאין לו מושג בהגדרות אלו). אני משתשמ בעיקר ב POWER DVD, BSPLAYER,VLCPLAYER. ההתי רוצה לדעת מה ההגדרות עצלכם ובאיזו רזלוציה מוגדר המסך והTV.

תודה מראש L.A

פורסם

המסך שלי על 1024 על 768 והטלויזיה על 800 על 600

לא עושה בעיות בגרוש, וגם אני לא צריך מעבר ל 800 על 600 לטלויזיה כי היא גם ככה רק מראה סרטים על פול סקרין

אני עושה תמיד שתי שולחנות עבודה בשביל שבטלויזיה אני יראה את הסרט ובמחשב אני ימשיך לעבוד כרגיל..

פורסם

בכל טלוויזיה הרזולוציה הנתמכת היא אחרת , במקרה שלך אתה צריך להקטין את הרזולוציה של TV.

פורסם
  • מחבר

המסך שלי על 1024 על 768 והטלויזיה על 800 על 600

לא עושה בעיות בגרוש, וגם אני לא צריך מעבר ל 800 על 600 לטלויזיה כי היא גם ככה רק מראה סרטים על פול סקרין

אני עושה תמיד שתי שולחנות עבודה בשביל שבטלויזיה אני יראה את הסרט ובמחשב אני ימשיך לעבוד כרגיל..

הבנתי. אבל אני לא עובד על שני שולחנות עבודה. דרך עגב ממה שהבנתי מאיזו תוכנה עובדה במקביל בשני שולחנות מעטה את ביצועי המערכת במיוחד במשחקים.

בכל טלוויזיה הרזולוציה הנתמכת היא אחרת , במקרה שלך אתה צריך להקטין את הרזולוציה של TV.

אוףף אין דרך יותר פשוטה? חוץ מלעבוד עם שני שולחנות עבודה? :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים