פורסם 2004 באפריל 321 שנים בבעלותי 9600XT. הגדרות תצוגה שלי 1152*864. כאשר אני נכנס להגדרות של DISPLAYS ולוחץ על TV אני רואה שה MAX RESOLUTION של ה TV הוא 1024*768 על 60HZ שזה בסדר אין לי תענות. הבעייה שלי מתחילה כאשר אניי מעביר מ תצוגה על המסך ל TV. ה שולחן עבודה לא מותאם לגודל ה TV כאשר אני מזיז את העכבר ימינה שמאלה אני יכול לראות את שארית שולחן העבודה שלא נכנסת בTV. האם אני צריך לקטין את הרזלוציה של המסך לפני שאני עובר ל TV? (זה פשוט קצת מסורבל כי הרבה פעמים לא אני עובד על המחשב אלה מישהו שאין לו מושג בהגדרות אלו). אני משתשמ בעיקר ב POWER DVD, BSPLAYER,VLCPLAYER. ההתי רוצה לדעת מה ההגדרות עצלכם ובאיזו רזלוציה מוגדר המסך והTV.תודה מראש L.A
פורסם 2004 באפריל 321 שנים המסך שלי על 1024 על 768 והטלויזיה על 800 על 600לא עושה בעיות בגרוש, וגם אני לא צריך מעבר ל 800 על 600 לטלויזיה כי היא גם ככה רק מראה סרטים על פול סקריןאני עושה תמיד שתי שולחנות עבודה בשביל שבטלויזיה אני יראה את הסרט ובמחשב אני ימשיך לעבוד כרגיל..
פורסם 2004 באפריל 321 שנים בכל טלוויזיה הרזולוציה הנתמכת היא אחרת , במקרה שלך אתה צריך להקטין את הרזולוציה של TV.
פורסם 2004 באפריל 321 שנים מחבר המסך שלי על 1024 על 768 והטלויזיה על 800 על 600לא עושה בעיות בגרוש, וגם אני לא צריך מעבר ל 800 על 600 לטלויזיה כי היא גם ככה רק מראה סרטים על פול סקריןאני עושה תמיד שתי שולחנות עבודה בשביל שבטלויזיה אני יראה את הסרט ובמחשב אני ימשיך לעבוד כרגיל..הבנתי. אבל אני לא עובד על שני שולחנות עבודה. דרך עגב ממה שהבנתי מאיזו תוכנה עובדה במקביל בשני שולחנות מעטה את ביצועי המערכת במיוחד במשחקים.בכל טלוויזיה הרזולוציה הנתמכת היא אחרת , במקרה שלך אתה צריך להקטין את הרזולוציה של TV.אוףף אין דרך יותר פשוטה? חוץ מלעבוד עם שני שולחנות עבודה? :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.