עבור לתוכן

קושי למחשב לשון בלילה

Featured Replies

פורסם

כל לילה אני מקריא למחשב סיפור לפני השינה, ואחרי הסיפור אני אומר לו במיקרופון שהלילה נועד לשינה הוא נשכב על שולחן העבודה מנסה לישון,אפילו עוצם את המסך ומיד קם בלי שנגעתי בו או עשיתי רעש.

איך מלמדים את המחשב לישון בלילה כי הוא מרעיש לי עם המאווררים שלו. יש לי חלונות 9 פרוץ לא 9.1 אלה 9 הפריצה לא עבדה ועשתה לי הרבה בעיות חלקן נפטרו אחרי זמן מה (אולי עדכונים). תעזרו לי קשה למחשב שלי לישון אבל לכבות וריסט הוא עושה רק לישון לא.

נערך על-ידי bennash

פורסם

זו שאלה רצינית ?.

פורסם

1. אין דבר כזה חלונות 9, או 7 או 8 או 10.

2. לא מדברים על תוכנות פרוצות בפורום הזה - http://hwzone.co.il/community/misc.php?do=showrules - סעיף שני ב"תוכן והודעות".

3. המחשב לא יילך לישון כי אומרים לו, יש בלוח הבקרה הגדרות של מצב שינה, אתה יכול להגדיר מתי הוא נכנס למצב הזה (תוך כמה זמן מהרגע שהפסיקו לגעת בו הוא נרדם) ומה יעיר אותו, בדרך כלל העכבר הוא זה שעושה את הבעיות ומעיר את המחשב כל הזמן, אתה יכול לנטרל אותו מלהעיר את המחשב או לנסות טריק שקראתי פה לפני כמה חודשים: להפוך את העכבר על הגב עם החיישן לכיוון התקרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים