עבור לתוכן

אבקת חלבון מומלץ כתחליף לטונה אחרי אימון

Featured Replies

פורסם

אהלן, אני מתאמן לא מקצועי בחדר כושר משתדל להתאמן פעמיים-שלוש בשבוע (לא תמיד יוצא).

אוכל רגיל לא עושה דיאטה מיוחדת.

הגובה שלי הוא 1.76 ואני שוקל כרגע 66 ומעוניין לעלות ל-70 (מסת שריר כמובן וכמה שפחות שומן).

כרגע השינוי היחיד הוא שאני משתדל לאכול קופסת טונה עם 2-3 פרוסות לחם לאחר האימון ולפעמים גם ביצה.

אני מחפש לקנות תוסף לחבלון שיהווה תחליף לטונה - פשוט כי זה יותר נוח.

אשמח להמלצה על תוסף מומלץ (ורוצי גם זול, בכל זאת אני חייל)

ומהיכן אפשר להזמין אותו? (רצוי באינטרנט, איביי וכו')

תודה רבה :)

פורסם

לתקוע אבקת חלבון (או טונה) זה לא מה שיביא את העליה במסה.

קלוריות, והרבה.

כמובן שכדאי שהן תהיינה ממקורות איכותיים ולא זבל, ושיהיה איזון (לא לדחוף רק פחמימות או רק חלבונים).

והכי חשוב, אל תבקש עצות בנושאים שיכולים להשפיע לך על הבריאות בפורום מחשבים באינטרנט. לך לתזונאי (יש בזול דרך קופות החולים).

פורסם
  • מחבר

אני כרגע חייל ככה שתזונאי זו לא ממש אופציה.

בכל מקרה אני לא מחפש עצות איך לעלות במסה, האמת שזו סתם הייתה הקדמה לא כ"כ קשורה.

אני סה"כ מחפש תחליף טוב לצריכת חלבון בצורת בקת חלבון, העניין הוא שאף פעם לא השתמשתי ככה שאין לי מושג מה נחשב לטוב ומה טווחי המחירים של הדברים האלה.

בנסו, ראיתי שקיימים המון סוגי, על בססיס סויה על בסיס צמחי וכו' מה עדיף? ולמה? (בהתח בכך שאני לא צמחוני)

פורסם
  • מחבר

אני כרגע חייל ככה שתזונאי זו לא ממש אופציה.

בכל מקרה אני לא מחפש עצות איך לעלות במסה, האמת שזו סתם הייתה הקדמה לא כ"כ קשורה.

אני סה"כ מחפש תחליף טוב לצריכת חלבון בצורת בקת חלבון, העניין הוא שאף פעם לא השתמשתי ככה שאין לי מושג מה נחשב לטוב ומה טווחי המחירים של הדברים האלה.

בנסו, ראיתי שקיימים המון סוגי, על בססיס סויה על בסיס צמחי וכו' מה עדיף? ולמה? (בהתח בכך שאני לא צמחוני)

פורסם

שום דבר לא בריא ומועיל כמו חלבון מהטבע ומהחי.

אבקת חלבון מיועדת למתאמנים רציניים, כאלה שיש להם מאמן ותזונאי.

אתה צריך לדאוג לצרוך את החלבונים שלך לכל אורך היממה.

אם אתה חובבן, אז תאלץ להסתפק במקור חלבון מהחי והצומח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים