עבור לתוכן

איזה כרטיס מסך הכי יתאים לי??

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מישהו חשב על זה שAGP8X בדרך החוצה? הבעייה היא שבעקרון לא יכולים להתקיים ביחד PCI Express ו AGP אז המעבר ל PCIE יהיה מאוד מהיר (הרבה יותר מהיר מהמעבר מ ISA לPCI או מPCI ל AGP). מה שזה אומר שיהיה לך קשה לקחת את הכרטיס למחשב הבא שלך - תחשוב על זה...

הנה ת'רד שפתחתי בפורום אחר:

http://www.community.tomshardware.com/forum/showflat.m?Cat=&Board=comp_graphics&Number=535497&page=&view=&sb=&vc=1

אמנם מחשבה נכונה

אבל כמו כמה שאמרו שם, יכול להיות שהלוחות אם בעתיד יהיו בעלי שמיכה גם ל AGP וגם ל PCI

וגם ככה ימכרו לוחות של AGP גם כן...

ככה שזה נושא לדיון גדול... :-\

בסוף איך אני אחליט??

• תגובות 34
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מישהו חשב על זה שAGP8X בדרך החוצה? הבעייה היא שבעקרון לא יכולים להתקיים ביחד PCI Express ו AGP

הם לא יכולים לפעול ביחד אבל להיות קיימים כן. בCEBIT היה לוח כזה.

פורסם

זה לא כל כך פשוט. ה AGP הוא לא חלק מה Southbridge אלא חלק מה Nortbridge כמו שגם ה PCIE יהיה, ולכן לא כל כך פשוט להוסיף לשם רכיבים או להחליף רכיבים (את ה NB לא מייצרת יצרנית הלוח אלא יצרנית השבב).

ב Cebit הציגו לוח שיש לו גם PCIE וגם AGP והAGP נמצא על ה SB ועשו את ה SB יותר מהיר ע"י זה שהקשר בינו לבין הNB שודרג - בקיצור, יקר. אני מניח שכמו שלוחות אם שמגיעים היום עם SCSI וRAID הם הרבה יותר יקרים, ככה גם לוחות שיגיעו עם AGP ו PCIE יהיו די יקרים אם לא מאוד.

פורסם

למי שלא תהיה בעיה לרכוש כרטיס PCI EX בתחילת הדרך לא תהיה בעיה לרכוש לוח אם יקר, תאמין לי.

פורסם

לא כדאי לו לחכות לradeon 9550? (המתחרה החדש של GEFORCE FX5200)

ואללה צריך לברר מתי זה יוצא....ומה יהיה המחיר..הייתי אומר שתקציב עד 400 ש"ח עדיין שווה להשקיע בגרוטאה הזאת..

או שלא כדאי? :-\

אני לא יודע אם כדאי לחכות ל-R9550NP אבל מה שבטוח זה שהוא כנראה לא יגיע אלינו בזמן הקרוב. אחרי ששלחתי מספר לא מבוטל של מיילים לחברות צד שלישי אשר מייצרות עבור ATI כמעט כולן השיבו לי שנכון לעכשיו הכרטיס מתוכנן ונמכר באסיה בלבד. כנראה שכבר אפשר להתחיל להשיג אותו שם, לא בדקתי.

אבל זה לא מה שחשוב כאן, מה שחשוב זה שאין תאריך לגבי הגעת הכרטיס לארץ. חבל, תחליף ל-R9200 בהחלט מתבקש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים