עבור לתוכן

איזה כרטיס מסך הכי יתאים לי??

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב חלש:

p-3 933mhz

128+256 sdram

g-force 2 mx 400

אין באפשרותי נכון לעכשיו להחליף מחשב אבל אני יכול אולי להחליף כרטיס מסך כדי שלפחות משחקים חדשים יעבדו אצלי

איזה כרטיס מסך כדאי לי לקחת בהתאם לחומרה של המחשב שינצל את המחשב שלי. ( כמובן שעם כרטיס מסך טוב אני לא אצליח להוציא כלום, ככה שאין טעם לקנות )

איך הכרטיס זה: Gigabyte RADEON 9200SE - 128MB DDR TV OUT AGPx8- RETAIL

• תגובות 34
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עם מחשב כמו שלך , לא תראה שיפור קלוש אפילו אם תחליף לR9800PRO...(מניסיון...)

פורסם
  • מחבר

עם מחשב כמו שלך , לא תראה שיפור קלוש אפילו אם תחליף לR9800PRO...(מניסיון...)

אני אמרתי את זה כבר בהודעה...לכן אני רוצה כרטיס מסך חלש, העיקר שהמשחקים יעבדו...

מלא משחקים עכשיו לא תומכים ב MX...

פורסם

מה התקציב שלך?

פורסם

תקנה איזה כרטיס LOW END שיוכל להפעיל תמשחקים החדשים, אבל הוא יפעיל אותם חלש מאוד אם בכלל בגלל המערכת החלשה.

יש R9200 לא SE! אלא הרגיל, ה-SE חלש בהרבה.

ויש גם FX5200- הזולים הם 95% בעלי 64 ביט ולא 128, לא הייתי מתקרב לכזה כרטיס חלש, ככה שתבדוק טוב טוב כמה ביטים יש לכרטיס.

פורסם
  • מחבר

תקציב הוא לא מבחינת כסף

אלא איזה כרטיס מסך משתלם מבחינת הכסף בכרטיסים:

fx5200

radeon 9200 pro

כמובן שאני רוצה 128mb

הקטע הוא שראיתי גם אפ איקס 5200 במחירים של 700 ש"ח....אבל כאלה אני בטוח לא לוקח...

פורסם
  • מחבר

זה?

Sapphire Atlantis Radeon 9200 128MB DDR DVI Video Card

454 ש"ח

יש גם:

Gigabyte RADEON 9200 128MB DDR TV-Out Retail VideoCard

398ש"ח

פורסם

בואו נגיד ככה , לי יש FX5200 , עם 128BIT , וכל המשחקים פועלים אצלי מעולה , אפילו פר קריי פועל אצלי על הגדרות בינוניות+(על רזולוציה 1024X768)

פורסם
  • מחבר

זה כרטיס מאוד טוב בשבילך כרטיס יותר חזק מזה לא יעיל. גם לי היה כזה כרטיס על מחשב קצת יותר חזק משלך וברגע שקניתי מחשב חדש אם אותו כרטיס מסך הביצועים עלו:

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_90&products_id=1168

יש הבדל בין 128 ל 64 mb??

ואולי עדיף דוקא את ה 9200??

המחיר שלהם זהה

פורסם
  • מחבר

בואו נגיד ככה , לי יש FX5200 , עם 128BIT , וכל המשחקים פועלים אצלי מעולה , אפילו פר קריי פועל אצלי על הגדרות בינוניות+(על רזולוציה 1024X768)

אצלי פועל פאר קריי מצויין על אותה רזולוציה רק עם הגדרות נמוכות....אבל גם אם אני שם גבוה זה נראה לי עושה נמוך משום מה...

פורסם

זה פועל אצלך סביר מכיוון שהכרטיס שלך לא מציג רבע מהאפקטים שהכרטיס שלי מציג במשחק הזה!

פורסם

קנה רק fx5200

הסיבה שרוב המשחקים לא יעבדו אצלך בmx זה החוסר תמיכה בדירקט איקס 8\9

לradeon 9200 יש תמיכה רק בדירקט איקס 8 שגם הוא הולך ונעלם

רוב המשחקים היום יצטרכו תמיכה ב9 שזה רק ה fx5200 מספק במחיר מזערי

ה5200 חלש בכוח שלו יחסית ל 9200 אבל זה לא אמור לעניין אותך כי המעבד שלך גם לא יאפשר יותר מידי

פורסם
  • מחבר

אפשר רק לינק לאפ איקס שהכי משתלם לקחת? ( 128 ביט )

פורסם

מצטער להגיד לך אבל 90 אחוז מהנמכרים בארץ הם 64 ביט...

באתרים ישראלים בדרך כלל לא מצויין 64 או 128 ביט כי יוצאים מנקודת הנחה שרובם פשוט 64ביט

אתה צריך להתקשר לחנויות מחשבים או לשלוח אליהם אימייל ולשאול במיוחד אם הם מחזיקים במלאי FX5200 עם 128ביט...

אם לא תמצא שום מקום עם ה128ביט אז תתפשר על ה64ביט אין ברירה

חבר שלי עובד כבר 4 חודשים עם ה64ביט של חברת ABIT ואין לו תלונות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים