פורסם 2015 באוגוסט 2810 שנים יש לי מחשב HTPC עם מעבד ישן intel core 2 due E8400 עם לוח אם של אינטל microATX ועם 4gb ddr2 אבל כרטיס מסך חדש יחסית gtx460 המחשב כבר לא עובד כל כך טוב ורציתי לדעת האם כדאי לי להחליף את המעבד לאחד חדש וזה יעזור או שעדיף להחליף כבר את כל המחשב.אשמח לקבל גם הצעות לוחומרה, כמו כן אני רוצה שהמחשב יתמוך בפורמטי אודיו חדשים כמו Dolby Atmos ויאפשר צפייה בתוכן ב4K.אין לי תקציב כי אני לא יודע כמה כדאי להוציא במצב כזהת אבל אשמח לאפשרויות הטובות ביותר גם אם זה יעלה הרבה.תודה לעוזרים!
פורסם 2015 באוגוסט 2810 שנים זה מחשב ישן, אין מעבד שתוכל לשדרג אליו.החל מ2000₪ תוכל למצוא מחשב בסיסי שתומך במה שאתה רוצה.Dolby Atmos לא קשור למחשב. בשביל זה צריך רסיבר ורמקולים תומכים.
פורסם 2015 באוגוסט 2810 שנים רב הלוחות שתמכו ב-e8400 יכולים לתמוך ב-q9550 - מעבד הרבה יותר חזק שעדיין מסתובב פה ושם כיד שניהhttp://hwzone.co.il/tradezone/Q9500-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-ad2700.htmlhttp://hwzone.co.il/tradezone/%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%9C-q9550-ad2180.htmlהמעבד הרבה יותר חזק - לבן שלי יש מחשב מבוסס מעבד כזה ואין כמעט שום דבר שהוא לא מצליח להריץ (כולל סרטים בהפרדה גבוהה\גלישה\משחקים וכיוב')לגבי 4K אני עדיין לא רואה את הנחיצות שלו כיום - אין יותר מדי תכנים שמסתובבים בחדות הזו וגם מסך שתומך בחדות הזו מאוד יקריכול להיות שבהשקעה של כמה מאות שקלים אתה יכול לשדרג - כמו כן התקנה נקיה תעשה רק טובאתה יכול גם למצוא שילובים יד שניה ובכלל לשדרג את המערכת.בהצלחה,גבריאל נערך 2015 באוגוסט 2810 שנים על-ידי gabriel6
פורסם 2015 באוגוסט 2810 שנים לעניות דעתי כונן SSD יפתור לחלוטין את כל עניין התחושה של חוויית השימוש במערכת.המעבד הזה אומנם ישן ו4G זה לא הרבה בכלל אבל כל אילו הם לא סיבות לגיטימיות לתחושה של מחשב לא סוחב.המלצתי היא התקנת כונן SSD ככונן מערכת ולבדוק מה המצבלא טוב? לא מספק? קונים מחשב חדש כזה שממלא התכוונת לרכוש כך שממילא נעשה שימוש בSSD שקנינו מבעוד מועד.יש ?
פורסם 2015 באוגוסט 2810 שנים מחבר בקשר לSSD אני אבדוק את המחיר ואולי אקנה אבל הבעיה העיקרית שלי היא בעט ניגון סרטים בHD ואיכויות שמע בHD ולכן אני חושב שהבעיה היא דווקא במעבד. בקשר לתמיכה ב4K אני רוצה את זה פשוט כתמיכה לעתיד כדי שאני לא אצתרך לשדרג עוד פעם את המחשב כש4Kיהפוך לסטנדרט. אם צריך אני מוכן גם להחליף את הלוח אם והזיכרונות והייתי רוצה לדעת מה מומלץ לקנות ומה יעלה בערך שידרוג כזה.
פורסם 2015 באוגוסט 2810 שנים 4K לא יהפוך לסטנדרט גם לא בשנתיים הקרובות אם לא יותר (זה לא עניין של נבואה זה פשוט הסתכלות בממצאים).
פורסם 2015 באוגוסט 2910 שנים תנגן סרט. תצלם את ביצועים במנהל המשימות ותעלה לפה.אגב, ככה תוכל לראות עד כמה ניגון הסרט משתמש במעבד.(שקלת הוספת זכרון ?) נערך 2015 באוגוסט 2910 שנים על-ידי Second Edition
פורסם 2015 באוגוסט 2910 שנים כנראה שיש קשר יישיר ליכולת הכרטיס בניגון 4K ולא למעבד.אני ממליץ בחום להימנע משדרוג כרגע למען דור העתיד א' כי זה ייקר יותרב' כי אתה לא באמת סגור על מה אתה צריך ומה לאוג' איפה בדיוק הפואנטה ?SSD אמור לעלות סביבות ה500 שקלים לאחד טוב בנפח 256Gתתקין עליו את מערכת ההפעלה זה אמור לשחרר את הסתימה. לדעתי אין טעם בשדרוג נוכחי עבור FHD ולכן זה כל מה שעלייך לעשות כרגע.כלומר את השדרוג העתידי שאנחנו מדברים עליו תדחה לעדין ה4K. אגב גם יש עניין של תקן HDMI שעשוי להשתנותגם אם עכשיו תכין את עצמך סביר שהשדרוג הנוכחי יהפוך ביום מן הימים ללא רלוונטי .. .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.