עבור לתוכן

פירמוט לאחר החלפת לוח..

Featured Replies

פורסם

צריך לפרמט אחרי החלפת לוח? ואחרי החלפת זיכרון? ומעבד?

תגידו זה מסובך להרכיב, כי זאת תיהיה הפעם הראשונה שלי..

פורסם

ממש לא מסובך להרכיב רק כדאי שקצת יהיה לך מושג במה שאתה עושה, תעשה את זה בזהירות אל תיהיה פזיז וכמובן תשתמש קצת בראש אל תעשה שטויות ברורות מידי

לבן אדם עם קצת היגיון לא תיהיה בעיה להבין להרכיב, אם אתה מחליף זה בכלל פשוט כי אתה מפרק אתה רואה איך היה מורכב

בקשר לפורמט, תנסה ותראה לבד אם הוינדוס עולה

לפעמים זה ככה לפעמים זה ככה

ששידרתי מסלרון 333 לסלרון 1200 הוינדוס אקס.פי לא רצה לעלות

ששידגתי מ1200 ל2400 הוינדוס אקס.פי עלה כמו שצריך

הדבר הבטוח היחידי שאני יכול להגיד לך, זה שאם אתה משתמש במערכת לינוקס לא יהיה לה בעיה לזהות את החומרה החדשה ולהמשיך הלאה ;)

פורסם
  • מחבר

ממש לא מסובך להרכיב רק כדאי שקצת יהיה לך מושג במה שאתה עושה, תעשה את זה בזהירות אל תיהיה פזיז וכמובן תשתמש קצת בראש אל תעשה שטויות ברורות מידי

לבן אדם עם קצת היגיון לא תיהיה בעיה להבין להרכיב, אם אתה מחליף זה בכלל פשוט כי אתה מפרק אתה רואה איך היה מורכב

בקשר לפורמט, תנסה ותראה לבד אם הוינדוס עולה

לפעמים זה ככה לפעמים זה ככה

ששידרתי מסלרון 333 לסלרון 1200 הוינדוס אקס.פי לא רצה לעלות

ששידגתי מ1200 ל2400 הוינדוס אקס.פי עלה כמו שצריך

הדבר הבטוח היחידי שאני יכול להגיד לך, זה שאם אתה משתמש במערכת לינוקס לא יהיה לה בעיה לזהות את החומרה החדשה ולהמשיך הלאה ;)

לינוקס דווקא לא. השידרוג יהיה מ-AXP1800 לוח-EP-8K5A2+ זכרונות גנריים 256 מ'ב

ל-Barton 2500 לוח-EP-8RDA+ זכרונות- A-DATA PC4000 512 X2

כמו שאתה רואה המחשב הוא ל-OC :)

אתה מאמין שהווידנוס יעלה?

פורסם

אני לא נביא ואני לא חושב שמישהו יכול להכריז רשמית אם יעלה או לא

תתכונן למצב שהוא לא יעלה, תגבה את הכל

אם אחרי השדרוג זה לא עולה, תצטרך לעשות פורמט אין ברירה

אם הוא כן עולה, הרווחת

זה לא דבר כזה קריטי שצריך לדעת מראש, פשוט צריך לגבות ולהתכונן למצב שזה לא יעלה..

אם יש לך כמה כוננים תעביר את כל המידע החשוב לכונן השני (איפה שלא מותקנת מערכת ההפעלה)

פורסם

כיוון שהחלפת לוח לא נראה לי שזה יעבוד

פורסם

וינדוס מקורי עלול להנעל אחרי החלפת בורד כי הוא נעול להחלפה של 3 חומרות, והחלפה של בורד די מזהה את כל הרכיבים מחדש (לא מקורי אהההם לא ינעל :))

אבל בכל מקרה מומלץ מאד לפרמט אחרי החלפת בורד, גם אם הוינדוס יעלה כמו שצריך הוא לא יפעל כמו וינדוס חדש מהאריזה :)

פורסם
  • מחבר

וינדוס מקורי עלול להנעל אחרי החלפת בורד כי הוא נעול להחלפה של 3 חומרות, והחלפה של בורד די מזהה את כל הרכיבים מחדש (לא מקורי אהההם לא ינעל :))

אבל בכל מקרה מומלץ מאד לפרמט אחרי החלפת בורד, גם אם הוינדוס יעלה כמו שצריך הוא לא יפעל כמו וינדוס חדש מהאריזה :)

מאילו בחינות הוא לא יפעל כמו ווינדוס חדש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים